Så skal jeg finne hans såre punkt uten å tenke noe annet enn å vise ydmykhet for han erkjente meg sin tillit verdi. Og viste meg der han ikke føler seg hel…

Om ALLE skal vente til dem er totalt HEL før dem finner annet menneske. Ja da skal du være TOTAL HEL! I fra topp til tå.
Om da du finner deg i ny etablert forhold og står stødig som fjell

Uten å være snev nervøs eller noe som helst. Uten å føle deg Skremt ikke minst? Vet du hva.. Nei takk..

Jeg, for å snakke om meg selv. Jeg har hvert fall kommet hit for å føle. For å kjenne, for å gå etter der hjerte mitt ønsker meg skal være.

Jeg har gått gjennom så mye dritt til nå, at nå har jeg bestemt meg å velge hjerte.

Rart for 1 år siden. Var jeg sikker på at jeg ville satse på den harde Kjærligheten. Men så 1 år senere. Kjenner jeg meg ikke der i hele tatt.

Det å begynne å elske seg selv mer når en er alene. Det gjør noe med en eller ei..

Jeg har stadig fram til nå, tatt fram mitt indre barn, ungdom, ung voksen. Trøstet henne. Gitt henne Kjærlighet. For så slippet henne Fri igjen. Fri til å være seg selv. Fri til å Elske hvem hun vil. Fri til å Elske så mye som hun vil. Fri til å bare Være Til..

Men så er vi mennesker slik som Månen og Alt annet. Ingen dager er like. Ikke hverdag en går med samme selvfølelsen, eller humøret. Vi står ikke stille. Vi er energi som er stadig i bevegelse.

Det er nå godt det da.. tenker jeg. Det hadde vært svært så ensformig/kjedelig om vi alltid var det samme hele tiden, og ingenting forandret seg noen gang.. Vi bare stod stilt…

Men ja en reflekterer mye over seg selv ..

Hva vil det si å være Kvinne, Mann og Halv og Hel.. Jeg tenker, vi er født med forskjellige kvaliteter. Hva om vi aksepterer forskjellen og aksepterte at sammen er vi Hel som menneske. Vi er YingYang og sammen er vi Sirkel, åttetall, sammen er vi en slags Helhet..

Så sant det er riktig Match da. Jeg har egentlig vært i 3 så pass lange forhold til sammen at jeg kan bruke av de eksemplene til hvordan jeg ønsker å ha det nå denne runden. Hva var mine fallgruver.

Hva jeg har gjort til nå. Som jeg ønsker å forandre på. Til å velge mer riktig framover.
Vi er som sagt mennesker i stadig forandring. 

Jeg vet at jeg har hatt lei tendens til å bestemme i forhold. Altså bestemme hva som er best. Også gå ut i fra at sånn skal det være. Jeg har tatt meg i å velge noe annet siste 3 årene.
Men likevel finner meg i stadig i samme fallgruve igjen..

Men ja vi er da mennesker, noen trenger å ta sjefsavgjørelse. Men i forhold så er en alltid to. En er ikke alene. Om en skal bare gå rundt å bestemme alt, så skaffer en seg en hund og ikke kjæreste…

Men hva som er viktig da i forhold?

Jeg tenker i forhold så skal det være 50/50. Hvertfall i begynnelsen. Hvis ikke så er det egentlig bare rart. Jeg er til tider lat perfeksjonist som ønsker å gjøre så masse. Men om en alene Må gjøre alt mulig for å få en mann med nok engang i sine 40 årene.

Nei vet du hva.. jeg tenker menn i 40 årene “burde” vel også ha reflektert over sine fallgruver. Hva dem har gjort i tidligere forhold og hva dem ønsker å gjøre annerledes denne gangen.

Det å ønske seg en som Perfekt Match som har lært av sine fallgruver og ønsker å få det til med sin neste er vel eneste riktig ønske å tenke..

Det er ingen av mine x jeg ønsker tilbake. To av dem jeg ønsker å ha tilbake har tatt selvmord så.. Det rare er jeg har aldri følt meg så elsket som jeg gjorde etter at Glenn gikk bort. Men jeg følte meg hvert fall elsket da. 

Jeg tenkte med min siste, kanskje denne runden skal jeg få fred. Bli elsket slik som jeg fortjener. For dette er mine siste dager nå. Så kan jeg slappe av etter det.

Men det var vist ikke det det heller sist runde. Det var ikke meningen med jeg skulle bli gammel allerede da..

Så jeg håper jeg vil føle meg en smule “lucky bastard” med min neste, og om min neste ikke føler seg “en smule” Lucky bastard med meg, nei vet du hva da kan du dra baklengs til blæææ :p

Du fine fantastiske deg. Din Lykke er ikke avhengig av noen andre. Om du ikke har det bra, avlys dagen din, lås deg selv hjemme. Gjør alt for å føle deg bedre. Dra deg selv Opp!
Det er beste som er.

Dra seg selv opp. For da vet du at du vil Alltid Klare deg selv helt Alene.. Selvom det er Veldig Godt å Føle seg langt i fra forlatt og alene..

Om det hjelper å spise dessert til middag på en helt vanlig onsdag.. Så gjør du det også. Du vakre deilige mennesker. 

Aldri Tvil på din Verd, selvom du er skrulling i hodet litt. Så lenge hjerte ditt er ren. Så Fortjener du alt det gode som Er..

Husk ta godt vare på deg selv. Du er Verdifull <3
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es