Fantastiske mennesker der ute, så mange raringer, Bravo for oss rare, oss som skiller oss ut. Men ja det finnes så mange forskjellige mennesker der.

Det er morsomt å se, alle de rollene vi spiller her sammen i en verden. Der vi er sammen om det hele. Men så kjennes det som forskjellige verden når en lander i de forskjellige landene som er i verden.

Merkelig altså at luften til å med kjennes anderledes ut i alle land som er.

Men ja, altså det er så mange av oss. Så mange roller av alt som er. Vi spiller de rollene vi er tildelt og vi skaper noen nye. Det er så ubeskrivelig god følelse å være vitne til slike ting. Altså dypere nivå som kanskje en ikke diskuterer med hvem som helst.

Og ja noen ganger er det morsomt også, vi er noen raringer mange av oss det er nå sikkert. Men hadde det ikke vært for oss alle sammen, så hadde verden heller ikke vært slik som det er.

Jeg tenker det finnes gode energier og mindre gode energier yingyang rundt oss overalt. 
Også har en selv valget da, hvor bevisst en er til å kjenne igjen fallgruver.

Men så har en også noe en har ikke noe en skulle ha sagt så mye stort om. Amor pilen treffer den det treffer. En har valget om å feige ut helt og tenke at dette kan bli smertefull. Og det er helt lov å frike ut.Jeg for min del trenger å puste med magen. Altså ikke bare 1 ganger men to ganger har noen dukket gjennom min port som jeg har blitt glad i …
Likevel så ønsker jeg det skal skje igjen enda en gang til..

Altså da er det ikke rart en kan frike ut. Men gode ting skjer med gode mennesker. Så jeg tenker, når jeg bor her jeg bor og likevel vandrer to inn gjennom porten.. så hvorfor ikke nummer tre…

Den som lever, den får se..

Men ja, uansett så kjenner jeg bare gode følelser rundt dem alle 3, hadde det vært moderne verden så kunne vi kvinner vel ha flere menn som kunne tatt vare på våres behov.. ;p

Men nei jeg ikke slik i hele tatt. Jeg er virkelig lojal. Det er nå sikkert og vist. så sant det går begge veier, og mine behov blir møtt.

En er ikke hund heller.. Og slå seg til ro med noe som ikke vokser med deg, nei takk vært der til nå. Vil ALDRI tilbake dit igjen. Jeg er ferdig med å redde folk, jeg er ferdig med å bli reddet selv. Jeg kjenner jeg trenger å vokse med Kjærlighet, forståelse, tillit, glede og mye latter og eventyr. Jeg tenker det er på tide med gode ting.

Jeg tenker det blir slik en ønsker det selv. Jeg ønsker meg selv gode ting..


“Follow the rainbow” hører I bakgrunnen.. hva enn det betyr. Så får jeg bare lytte og høre etter mer da..

Btw er det bare jeg som roter bort telefonen og aldri finner den og må ringe med hustelefonen her for å finne den igjen?

Jaja God Torsdag fine deg..
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es