Ja en kan ikke tenke gode tanker, og la dem gå hus forbi. Det er vist ansvar i å utvikle seg videre..

Når en begynner å tenke på tiden, hva som gjør at jeg og mange andre har blitt så opptatt av tiden, for tiden? Selvom vi vet at tiden er bare illusjon som alt annet. Du, jeg vi alt sammen er bare energi. Akkurat som en slags software. Om jeg kan putte det på den måten.

Men ja tiden er vist inne nå, tiden for Forandring! Men vi har klinket vist for mye til tiden. Jeg har hvert fall. Jeg trenger rett og slett og roe det ned litt. La tiden være tiden. Men samtidig huske på, vi har ikke alltid tid til alt vi tror vi har tid til..

Jeg vet ikke om du har sett filmen Tron?

By the way det er 6 år aldersgrense på den. Jezzez. Altså en 6 åring sin fantasi er helt annen plass enn når vi blir eldre. En 6 åring trenger ikke å se slikt mener jeg da.

Men ja Alt er Energi. Tenk på det. Tid, rom, ingenting finnes. Vi går i loop i energiform og bestemmer helt selv hvordan alt skal være og bli.

Bare med valgene vi tar og oppdateringene vi gjør på harddisken vår. Altså hjernen og kroppen.

Vi trenger først og fremst og akseptere ingen av oss er like. Vi MÅ slutte med å sette en slags “normal” skala på ALT. I fra vi blir født til vi dør.

Vi er alle forskjellige, akkurat som planter. Vi alle trenger forskjellige ting og vi er født til å gjøre forskjellige ting.


Og når vi har aksepert oss selv så klart først helt og holdent. Det tar tid bare det. Jeg stadig henter fram indre barnet mitt og trøster henne og sender henne med kjærlighet i meg selv igjen.

Mitt indre barn, som ble såret noen dager siden. Mitt indre barn som følte seg forlatt og alene for litt siden. Mitt indre barn som var skremt noen år siden.

Men ja vårt indre barn er ikke bare såret. Vi trenger også å minne oss selv på de gode tingene.

Altså de egenskapene vi hadde før verden fortalte oss hva som er “normalt” og ikke…

En trenger rett og slett skifte “mindset” skifte gir, nok engang minne seg selv på tankenskraft. Om du stadig sier NO Bullshit. Hjernen vår skjønner ikke Nei, det skaper bare mer Bullshit. Så bytte ut ordene sine.

Vi er tross alt mest med hjernen vår, enn vi er med noen andre.

Jeg sier ikke en skal tvinge på seg god følelser som ikke eksisterer, nei nei langt der i fra. Men hjernen vår. Den styrer følelsene våres. Vi er egentlig alt og ett. Vi er ikke bare Hjernen vår. Vi alt kroppen ALT henger sammen. Til å med mennesker rundt oss.

Det føles som spill på data rett og slett, har du lagt merke til det? Det merkes godt når noen blir brått revet ut i fra livet vårt. Altså sånn uventet død eller samlivsbrudd som kommer brått på.

Det båndet som blir brått revet bort, den følelsen den klarer jeg ikke å beskrive helt. Men det føles bare som alt er spill. En står stille selv, mens verden raser forbi. Og ingenting gir noe mening. Da føles alt som bare spill…Men ja hvor var jeg nå egentlig? Ja tankens kraft!

Hva vi tenker på, hva vi fokuserer på? Hva som blir mer av? Hva jeg ønsker mer av? Være Trygg rett og slett. Kjenne seg Verdi. Kjenne at en er på riktig spor. Kjenne på Tillit. Kjenne på denne Kjærligheten som Vokser i meg og Takker for den deles og blir Større.

Så altså fra nå av fokusere på Ærlighet! Mine mantra framover vil bli å erstatte alle de ordene jeg bruker mest og som er uriktig! Gå gjennom slike ting, forså inni mellom gå gjennom hus og hjem.

Jeg trenger hushjelp det er nå sikkert og vist. Men den tid den greie.

Det ble endel tankespinneri, ikke store oppdatering fra meg for tiden. Men jeg jobber. Jeg sender healing i øst og vest, jeg får healing, jeg får oppgradering og oppdatering og downloads osv..

Nyte livet og smile, det finnes ingen verdens grunn til ikke å smile.  

Så om du ser meg smile, smil gjerne igjen. 

Vi sees nok sånn helt plutselig igjen, du og jeg.. 🙂

Annonse! EssanteOrganics Min favoritt tannkrem!
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es