Hei du

Så koselig at du fant veien hit. Lenge siden nå gitt.

Ja desember har vært helt jævlig, men mindre jævlig enn de andre 7 årene som har vært. Så det går nå rette veien om ikke annet. Men det er tøft og tungt..

Rart med engang vi kommer til januar, så er de følelsene borte vekk.
Det er nå ikke rart at desember er ømt, det er nesten så om du ikke har familien rundt deg så er du ikke verdt noe som helst..

Det er så mye fokus på “perfekte” bildet, slik at vi andre ramler litt ut av det hele og kan isolere oss og bli faktisk ganske så suicidal.

Og når jeg først nevner det. Jeg våknet til følelsen av kontraktbrudd. Altså da Ari Behn valgte å gå i fra denne verden. Så våknet jeg til at han hadde tatt sitt liv, etterlot seg 3 barn..

Det var rett og slett merkelig følelse, jeg har til nå opplevd kontraktbrudd følelsen ett par ganger. Sist før det var med min tvillingsjel.
Det var jo helt jævlig for å si det slikt.

Det er egentlig da det begynte å gå nedover med meg sånn. Men nå kjenner jeg meg sterkere. Jeg har fått så mange fine samtaler med så mange i ettertid. Jeg føler meg velsignet for all tilbud og samtaler som har vært.

Det gjør virkelig godt i sjelen å bli sett, selvom når en er der en er, der følelsen av alle vil få det bedre uten. At en føler seg til bry, til overs. Ikke nyttig og viktig.

Så det gjør virkelig godt å høre og lese mennesker rundt setter virkelig pris på deg. Gode ord er virkelig gullverdi. Aldri sitt med ordene dine. Du vet virkelig aldri når det er siste gang du har menneskene rundt deg.

Jeg sier ting som det er etter Glenn tok selvmord. Til nå har jeg blitt møtt positivt tilbake. Noen ganger har det svidd da, å si ting som det er, også ikke bli møtt med samme åpen og ærlighet tilbake.

Men det er nå så, jeg har lært at nordmenn er bare slik som det er. Selvom jeg ikke skjønner meg alltid på dere, så har jeg akseptert at mange nordmenn er ikke vant med følelse prat, åpenhet og slikt..Denne blir ikke lang altså, bare så du vet. Men det er nå godt å starte så smått igjen. Eller hva?

Snart er det eksamen tid. Haug av studie opplegg. Boka mi har jeg begynt med..
Huset driver jeg og tømmer nok engang. I år skal det bli skikkelig tømt, har egentlig lyst å pusse det opp. Men vi får se..

Jeg har stort ønske om å dra til Nepal. Nepal har jo ropt på meg siste årene. Vurderer å leie ut huset her og dra dit til høst og være der ut hele vinteren neste år.

Jeg får se, hvordan det blir. Akkurat nå driver jeg og kvinner meg opp til all snøen som skal komme hit.

Jeg har ikke pickup i år heller, så jeg håper jeg kommer meg fram og tilbake likevel i år også. Det er ikke bare sjarmerende å bo i skogen når det er mange meter med snø og is…

Du vakre deg der ute. Tusen takk for du stakk innom lille dagboken min på nett..

Jeg er kjempe glad for å se deg igjen, husk at selvom det er nytt år så betyr det ikke at du skal slite deg ut med masse nytt.
Jo mer nye greier du har jo mer lettere er det at det ikke blir noe av de tingene etter ett par uker.

Da er det bedre med 1- 2 ny ting. Lettere å holde oversikt og lettere endre en vane når en begynner smått. Husk det tar 4 uker å gjøre det til en vane.

Du en annen ting. Jeg har noe å si. Jeg har vært røykfri siden November tror jeg det var? Ingen har jeg drept og ingenting har blitt knust. Haha jeg har røykt endel grønt da. Men det får være så.. Altså grønne urter. Jeg skulle gjerne hatt annet grønt også. ;p
Du deilige nydelig sjel. Tusen takk for du stakk innom hos meg. Jeg er så glad i akkurat deg. Du er viktig brikke her i denne verden. Du vet selvom noen ganger så tuller hjernen vår med oss. Så betyr det ikke at det er riktig det hjernen vår prøver å overbevise oss med..

Følge hjerte er vel det som er viktigste..

For min del er hjerte mitt sta som faen, men det er jo bra det da. Hadde ikke vært 3 lange forhold om jeg hadde bare gitt opp med engang..

Men jeg har lært mye denne singel perioden. Jeg hadde godt av lengre singel periode enn jeg noen gang har hatt før..
Jeg har lært mye om meg selv og lært mye om hvordan jeg ønsker å være og ha det.. Ja jeg har lært veldig mye om mye..

Men nå kjenne jeg meg klar til å vite om det er soulmate tid eller tvillings tid. Kanskje heller den som er ment for å være i mitt liv tid kan heller komme seg nærmere meg framover.

Du deilige deg. Lag deg selv en slik dag som du ønsker å ha det..

-Og du jeg er så glad i deg <3

Jeg virkelig elsker denne asså! Bruker den til alt Fantastisk produkt som er økologisk og GMO FRI OG GIFTFRI TENKT DET!! 😀

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es