Som har begynt å samle på mat og drikke? Jeg har ikke hatt denne trangen før nå, altså bare sånn “just in case”. Jeg har langt i fra nok om det ble en slags krise. Men jeg føler jeg går og samler nå.
Til å med vann har jeg begynt å spare på. Hmm

Men vi spiser jo så klart det vi har i hus da, så det er ikke slik at jeg samler sånn, men kjøper bare litt ekstra. Trenger å tenke litt langsiktig når vi er i Sverige neste gang.

Det er nå spennende tid dette, så mye som skjer, så mye omrokkering og slikt. Det er jo helt fantastisk. Akkurat som en Ny Magisk Verden Åpnet seg plutselig.

Det er vel hvordan en vil se på livet, selvom ja fader det er tungt å være menneske i blant! Det er helt for jævlig noen ganger.. Men det er også veldig godt til tider også! De tingene som betyr noe for oss. Det som kjennes godt i hjerte vårt. Det som føles som fred og lettelse, som glede. Altså det finnes jo torner i glede også.. Jeg sier ikke det er bare rosa skyer. Men altså ekte kontakt.
Ekte følelser, ekte relasjon. Det gjør noe med en når en har slikt i livet.

Ekte ting, enn overflatisk opplegg. Jeg kjenner jeg er så klar for Ekte. Alt som er Ekte. Jeg er klar for å utvikle meg i enda mer riktig retning.
Det som kjennes riktig i mitt hjerte, det har jeg lyst å følge.

Ingen press, ingen stress. Jeg bare fortsetter å gjøre det kroppen min gjør og følger etter. Det er ikke alt en alltid forstår, hva og hvorfor en gjør som en gjør. Men det er nå ikke så viktig heller.

Det viktigste er at en sover med fred i sjelen sin om natta. Gjøre de tingene som gir deg hjerte og hode fred. Så slipper en å ligge våken og tenke på alt en skulle heller ha gjort eller sagt og blablabla.

Hjernen vår elsker det å tenke om natta. Jeg husker fram til 2010 hvor mye jeg lå i sengen min våken halve natta, og tenkte på alle de 110 problemene som ikke eksisterte i hele tatt.

Men ja nå sover jeg mye bedre om nettene, hvert fall nå når jeg er ikke gift lenger haha
Egentlig så var jeg gift da før 2011 også når jeg tenker meg om! Kanskje det er ekteskap, tankekjør og søvnmangel som henger i sammen? Haha neida jeg bare tuller litt tror jeg haha…

Men ja jeg måtte gråte i dag også for meg, og klappet meg selv hardt og godt på skulderen, det har vært virkelig heavy shit jeg har gitt slipp på i år. Så om du har vært gjennom sjelegranskning iår du også. KLAPP KLAPP DEG SELV HARDT OG GODT. Jeg er STOLT AV DEG!!! 

Jeg er stolt av oss alle, at vi har kommet hit så pass langt. Fantastisk bra jobbet. Det har vært tøft og hardt. Livet er så.. det kom ikke med bruksanvisning på noen av oss.Du vet at hjerte ditt er sliten når du ikke engang våger å si noe eller skrive noe som helst høyt om noe som helst egentlig og bare tar sånn generelt om ting og tang..

Men ja ikke sliten akkurat, jeg ønsker jo selv at hvert eneste bit av hjerte mitt skal være brukt opp.. men en trenger også pause inni mellom slagene.

Det er jo ikke akkurat konkurranse heller om å bruke den opp fortest mulig stakkars..

Men jeg kjenner fred, styrke, glede, omsorg, kjærlighet, trygghet, jeg kjenner masse deilige følelser, masse annet også. Mye og mye mer. Det er nydelig deilig tid vi har foran oss.

Det er ikke alt vi forstår i denne verden, men en ting er nå sikkert. Det er en grunn til mennesker dukker opp i ditt liv. Du har valget da, om å stoppe opp, lytte. Eller bare gjør slik som du pleier og vandre kjapt videre..

Det er helt opp til deg hva du velger, men jeg ønsker og håper at du velger å være god. Velger å være i Kjærlighet og Ærlighet. Velger og være i Fred.

Og ikke bare nå rundt julen og når det kommer til å julegaver og slikt. Nei nei dette gjelder hele året og IKKE bare nå for det er “inn”.

Men ja jeg trenger mer flasker med vann. jeg aner ikke hva jeg driver og samler til, men det får tiden vises.

Akkurat nå er jeg i opp og ned. Det tar på dette her å føle og være menneske og våge å gi bort sitt hjerte. Men jeg tenker om vi tviholder på våres følelser, så vil det aldri skje noe.

Det beste er å gi bort sitt hjerte og håpe at den andre vil ta det pent i mot og ta godt vare på det mens den elsker …

Jeg vet ikke om noe annet enn her og nå. Det er godt å nyte akkurat her og nå. Hva enn imorgen bringer, vet jeg ingenting om. Men akkurat her og nå er alt bare helt nydelig. Takk du vakre sjel for akkurat du finnes.

Stor deilig god bamseklem bare til deg du deilige gode sjel.

ESSANTEORGANICS!!


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es