Altså hva som er viktig for deg? Hva som betyr mest? Hva som gir deg glede over å tenke at du lever? Hva som gir deg mening med å leve?

Hva mer ønsker du å oppleve i livet? Hva mer drømmer du om å se av verden? Hva mer ønsker du å bli? Hva slags andre bedre valg vil du ta nå enn det du gjorde for litt siden?Eller trenger du bare som meg å hvile litt nå før du tar av?

For meg er viktig hva jeg gjør enn hva jeg skriver og sier. Hva jeg gjør som gjør meg til det jeg er. Ikke hva jeg tenker og sier.

Jeg kan tenke og si mye rart som alle andre. Men det hva en gjør som gjør en til den personen en er.


Men akkurat nå er jeg ikke i noe form, jeg kjenner at jeg er i en slags etter sjokk tilstand. Jeg har hatt det verre. Så jeg trøster meg med det. Jeg har tvert imot blitt mye bedre kjent med meg selv og min lille Adi.

Jeg er som sagt litt i sånn opp og ned modus. Ikke annet enn energiene i universet har virkelig slått hardt ned på meg og ja så klart litt privat ting også, jeg liker ikke å skrive så mye om private ting egentlig.

Men når det kommer til energi ting, så er det ingen hemmelighet at jeg kjenner og føler mer enn de aller fleste, det er nå sikkert.


Men det gjør nå meg til det jeg er. Så jeg er takknemlig for alt jeg føler og kjenner.

Det tar 4 uker før en ny ting blir til ny vane. Altså en skal gjøre en ting i 4 uker, 21 dager, før det blir til en vane. Forså tilslutt bli til en livsstil.

Altså å forandre på livsstilen sin, på det en driver på med, ønske forbedring. Det tar 4 uker å gjøre noe om til det skal bli vane. For så trenger å fokusere på forandringen for det skal bli tilslutt en livsstil..


Jeg har lært mye siste året, det å holde munn om sine ting. Heller vise resultater. Det er nå sikkert og vist at jeg trenger å jobbe med begge deler.
Men ja nå koser vi oss med nye rutiner, nye sunne vaner nok engang. Det er deilig å gå tilbake til normalen. Der jeg elsker å tilberede og utforske ting på kjøkkenet.


Selvom resten av huset ser der etter ut, sosial media livet er stille som bare det. Men kjøkken skinner og mat har det blitt mye av. Jeg kan ikke ha det så verst siden det har blitt så mye deilig mat. Tenker jeg da. ;p

Jeg driver I tillegg og dehydrer julegaver. Frukt og slikt. Det ser faktisk mye bedre ut når det er hjemmelaget.


Fine deilige gode menneske.
Du jeg er så glad i deg, jeg liker deg så godt og vil deg bare vell.
Måtte du alltid føle deg elsket hvor enn du er. Måtte du alltid kjenne deg trygg og ha alltid en grunn til å smile. <3

jeg “triller” trygge sneglefart steg framover.

Og ja en stor god bamseklem trenger jeg..

!!!! ANNONSE!!!!Nå får du som influencer i Adtraction en rabattkode som gir leserne dine 100 kr i rabatt ved kjøp over 600 kr! Bruk rabattkode: KT47 Gyldig: 18-24 november Vilkår: Rabatten gjelder ved kjøp over 600 kr, og ikke på salgsvarer.
ANONNSE!! EssanteOrganics


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es