Egentlig.. alt sammen. Virker som jeg har fått major hukommelsetap. Akkurat som alt er bare midlertidig borte vekk. Jeg får beskjed om “rest for now Child”
Ikke tenk noen store tanker. Bare være her og nå.

Jeg er ikke sannelig sikker lenger på hvem jeg er for tiden, men likevel så føler jeg meg mer meg enn det jeg har noen gang før vært. Om du skjønner hva jeg mener.

Det virker som jeg står og vipper fra Enne siden til den andre. Jeg vet selv hvordan jeg preger hverdagen min med tankene mine. Men som om jeg likevel liker det å være litt i Drama i 3D.

Som om det blir for kjedelig noen ganger, dermed er det greit med litt drama gitt. Ikke all drama ment å være dumt. Drama kan være så mangt og mye.

Men ja jeg er i en slags merkelig tilstand. Du vet at det er rette stien en er i, når en ikke trenger så mye søvn. En føler seg ikke så stadig trøtt, samtidig går en heller ikke på femmer.

Så en trenger å være snill med seg selv og minne seg selv på å ta vare på seg selv midt opp i alt.

Vi gjør så godt vi kan alle sammen, vi lærer hverandre hvordan vi skal være mot hverandre, lære hverandre hvordan leve sammen som menneske.

Jeg har ikke så mange kloke tanker i kveld. Men jeg skriver hvert fall. Gir lyd fra meg.

Jeg blir ikke borte. Jeg har alltid tenkt at jeg holder meg litt i skyggen til jeg har funnet roen privaten, jeg kjenner denne reisen har gjort meg alt mulig.

Det har skjedd så mye, selvom bloggingen er bare ren hobby. Så har jeg vokst veldig mye i denne reisen likevel.

Takknemlig for alle dere som har følgt med og til dere alle nye som tikker inn hver dag. Dette er helt utrolig. Tusen tusen takk for du finnes!!

Plei ekstra med deg selv for tiden. Det er bedre energi som venter på oss fram i tid. Rense hus og hjem. Slippe inn frisk luft. Godt å brenne all slags urter og kjenne hvor deilig det lukter i huset.

Du fantastiske sjel. Tenk om vi kan gjøre det så mindre komplisert og bare være takknemlig for du og jeg lever..

Stor god bamseklem til akkurat deg.. - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es