Først og fremst, tusen tusen takk til deg!! Til deg og deg og deg og deg!! Det er så mange av dere. Tusen takk for all gode tanker, kjærlighet og bare at dere har vært der på hvert deres måte.

Så tusen tusen tusen takk! Det er godt å se at en er ikke helt alene i denne verden, selvom det føles tungt og å være menneske gitt noen ganger.

Noen ganger kan en føle som alt er bortkastet, at det finnes ikke håp for noen av oss uansett. Men så gang på gang kommer jeg på til å tenke at.

Når jeg gir opp håp på mennesker, så gir jeg opp håp på meg selv også. Så hva blir jeg da? Om jeg ikke engang kan finne håp i meg selv som menneske. Hvem er jeg da?


Men ja akkurat i det jeg ga nesten opp alt sammen og tenkte at nå er det slutten uansett, så tikket det inn en kjempe god nyhet. Akkurat som haha not yet hon, game is on.

Det er godt å kunne fortsette å bo i sitt eget hjem! For å si det kort!

lol jeg som hadde begynt å akseptere slutten for godt. Snakk om å være drama queen. LolSå worst case senecio ble pakket fort bort, så nå er jeg egentlig i en slags Plan B eller noe sånt modus. Men ja jeg viste at dette kommer til å gå bra nok engang. Men ja jeg er sliten jeg også nå.

Sjelen min er trøtt. Det trenger jeg å innrømme. Jeg har betalt mye tidligere karma, . Jeg fortjener det beste framover har jeg bestmt. Og det beste har det å bli best har jeg også bestemt haha..

Men akkurat nå er jeg litt usikker på hva som er opp og hva som ned. Eneste jeg vet, er at vi skal lage masse deilig mat sammen her. Spise, trene, drikke riktig.

Fortsatt røyk fri. Og jeg føler meg bedre og renere menneske for hverdag som går. Siste to dagene har jeg smilt så masse. Men ja det hjelper på med orgasme så. haha men dette har jeg ikke skrevet.. ;p

Men ja det har vært litt for spennende år dette 2019, godt det er snart forbi..

Også er dette til deg, du som tror du kan hoppe inn nå i mitt liv. Åpne opp side 9999 og tro du skjønner en dritt av hva som skjer og hvem jeg er.

Ikke engang jeg vet selv til tider hva som foregår. Så lykke til, til deg som tror du har funnet ut alt av meg allerede nå.

Men uansett..
Jeg trenger å reflektere over meg selv nå, mitt liv. Hva jeg ønsker meg videre. Altså hvordan jeg ønsker å ha det. 
Hva jeg ønsker å oppnå med alle disse profilene jeg har laget meg. Hvordan jeg vil bruke tiden min. Hvordan jeg skal bruke bloggen min videre.

Studie mitt, hvor mye tid jeg skal bruke der. Maten har jeg har tenkt å bruke masse tid på. Har alt handlet inn mye deilig som jeg har lyst å tilberede. ÅÅh gleder meg til det blir kjæreste tid med masse deilig mat. 😀

Jeg har i tillegg julemarked ting å tilberede. Tenkte å lage tørket frukt i glass.Hva jeg ønsker å gjøre framover. Rutinene mine ikke minst. Jeg trenger rett og slett bli mer oppmerksom på min energi og hvordan jeg bruker energien min i løpet av dagen.

Ingenting skjer av bare prat, så stillhet og refleksjon. Meditasjon, fred, jording. Spise & drikke riktig og godt. Jeg har deilige dager foran meg.

Jeg gleder meg til å nyte det sammen med mine nærmeste.


Lag deg selv nydelig tid. Ta vare på deg selv først og fremst forså del det du har til overs med de andre rundt deg.

Jeg er ikke helt borte vekk. Jeg kommer plutselig tilbake skal du se.. <3

ESSANTEORGANICS
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es