Jeg burde nyte disse late dagene for alt det er verdt. Enn å drive å skrive blogg i tillegg. Men når en først blogger så blogger en da.

Og tanker er det godt å få skrevet ned. Ja, inni mellom alt så er det godt også å sette seg ned. Egentlig siste dagene har lysten kommet tilbake for fult.
Det er nå godt, selvom det gjør vondt her og der. Men dette later vi som jeg ikke skrev, så da eksisterer det ikke. ;p

Men ja hvor var jeg. Jeg kjenner denne oppgradering har gjort noe med følelsene mine. Det føles som jeg ble trygg i meg selv. Mine følelser ble sortert ut. Jeg følte meg ganske så svimmel.

Virket nesten som restart nok engang. Og hver gang har jeg følt meg delt opp til flere deler før jeg føler meg hel igjen.

Denne gangen har det vært mye aha følelser om meg selv. Altså jeg trenger å føle meg HEL. Jeg trenger å kjenne meg i Kjærlighet. Jeg trenger å kjenne at uansett hva som skjer, så vil jeg klare meg.

Samtidig så ønsker jeg å dele dette med mennesker som jeg bryr meg om rundt meg. For det gjør meg godt å dele. Ikke for jeg føler jeg må. 
Jeg ønsker simpelt selv å dele god følelser for jeg har lyst.

Men ja det er godt å kjenne at følelse-registere sitt begynner å stabilisere seg etter alt en har vært gjennom i livet.

Jeg digger at jeg smiler og ler uten grunn. Og det gjør godt i sjelen å kjenne seg her. For min egen del. Hva det kommer andre ting, har jeg lært å ikke feire på forskudd. Så jeg tar det piano.

Men når det kommer til mine egne følelser. Så kan jeg heve glasset å si, Fantastisk hvordan alt dette fungerer.“Jeg ønsker ikke å ruinere slutten for deg, men du vet at alt kommer til å gå bra!” Jeg vet ikke hvem som hadde behov for å høre det. Men tror vi aller fleste trenger å høre det fra tid til annen..

Trenger å være stolt av meg selv jeg, i fra hvordan det var for 8 år siden da jeg hadde litt barnefri. Hvordan jeg nyter hvert øyeblikk uten barn rundt meg nå.

Når slike gode følelser tar i kropp og sjel uten jeg engang vet selv hvorfor. Ja da stiller en ikke spørsmål. Da bare nyter en følelsen. 

Jeg har kommet hit at jeg har bare gitt slipp på alt som er. Jeg kjenner jeg trenger ikke å påvirke eller tvinge fram noen ting. Jeg kan invitere, jeg kan gjøre mine ting. Jeg kan høre på musikk som får meg til å dagdrømme til tusen.

Men uten det, så er ingenting annet enn min peace of mind som er viktig.
Og bare det kjennes godt å ha i behold.

Så fantastiske fine menneske som leser her, tusen takk for nettopp du finnes. Nyt hvert øyeblikk og Gi slipp, Surrender til det som måtte være.

Tillit til hjerte ditt er trygg hos deg, og når du har den tryggheten i deg selv. Så kan du også lett dele trygghet med andre.

Til neste gang, lag deg selv deilig kveld.. Stor god bamseklem til deg <3

Jøss to blogg innlegg på en dag nok engang. ;p

ANONNSE!! ESSANTEORGANICS!!
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es