Ja hva skal jeg skrive nå? Jeg kjenner jeg trenger å få ned noen tanker, men det det er stort sannsynlig jeg hopper i dusjen inni mellom. Du skjønner, det var studie dag idag.

Det å sitte i ett rom, der en kjenner og føler og sanser mer enn andre. Vi alle går gjennom ting vi ikke prater om. Det er så viktig å være snill altså med hverandre..

Men likevel, å kjenne, å føle så mye på seg og velge likevel å smile. En trenger å være sterk som okse tenker jeg. Og det er jeg!

Men ja tror faktisk jeg hopper i dusjen med engang jeg, jeg trenger å nullstille meg.

Jeg har lurt på hvem jeg skal samarbeide med og slikt. Jeg har egentlig lyst å samarbeide med ett par dyktige damer. Men så bor dem langt borte da. Så jeg vet ikke.

Tenkte på eneste gubben og hans partner kanskje. Dem to var jo veldig flink og er dyktig par faktisk. Vi alle har utviklet oss endel siden Del 1. Det er nå sikkert. Om dem vil da. Dem har jo alt kommet inn en slags rutine.

Men ja jeg kjenner jeg har masse tanker i kveld. Det begynte allerede før klokke 10.00, en kan ikke dra på Coach og Veilednings studie på Universitet. Og Del 3 til å med uten å hele tiden tenke en er i endring og kan stadig endres.

Så det er press da, på oss alle på en måte. Hvordan vi er med hverandre, hvordan vi legger fram ting. Hvordan vi skal vise forståelse til hverandre og være nøytral.

Jeg føler vi slapper mer av nå i Del 3 enn i begynnelsen. Nå har vi hørt så mye og vært med på så mye rart, så nå er det alt lov og greit. Ingenting som kommer som sjokk. Eller jo det gjorde det.

Og jeg klarer ikke å legge det i fra meg egentlig, jeg så for meg å være Coach eller Veileder i en bedrift og gledet meg veldig til det. Jeg tenkte og ønsket det faktisk helt til Erik Hovden kom med praksis opplegg fra “virkeligheten”.

Motstand altså, hvordan vi mennesker oppfører oss når vi kjenner motstand i oss. Vårt indre barn som blir til Store Barnet. Som Veileder kan en ikke si, du skjerp deg nå, ta deg sammen dude..

Altså vi alle trenger å høre det inni mellom. Ingen dør av å høre at en trenger å skjerpe seg litt og ta seg sammen. Men som Veileder kan en faktisk ikke si sånt.

Som veileder skal en hjelpe motparten til å finne svarene sine selv. Altså svar på motparten føler og kjenner. Så da trenger en veileder å stille gode spørsmål. Men likevel passe på at den andre ikke føler seg krenket eller tillit blir brutt.

Så der, kommer jeg inn. Jeg kan ikke være Veileder i en bedrift som skal krangle om hvor kaffi maskinen skal stå.

Altså jeg har ikke gått gjennom ild og vann, for så prøve å megle fram ting i en bedrift der det handler om motstand der indre barnet blir til store barnet og møter min motstand igjen. Det kommer ikke til å se bra ut på min CV tenker jeg da.. haha

Det er ikke alltid jeg sier ting, men min ansiktsutrykk sier mer enn tusen ord. Og jeg eier ikke pokerfjes så. Jaja jeg er hvert fall ærlig og sier det som det er. Så da kan ingen bruke det mot meg.

Men ja, jeg har lyst å studere videre kanskje. Jeg liker deltidsstudie. Men vi får se hva som skjer.

Dette altså, hva en vil bli når en blir stor. En kan ha så mange drømmer og studier. Men så havner en alltid der en skal være tilslutt uansett.
Spennede dette livet egentlig.

Det var deilig forresten å dusje. Det er alltid godt å dusje etter en runde ut av huset.


Jeg var en liten tur innom foreldrene mine og søsteren min. Foreldrene mine er tilbake i Tyrkia da, men jeg låste meg inn og slappet av litt på sofaen. Det var rart å være der uten dem gitt.

Men det var nå godt likevel, jeg fikk ikke gjort det sist uke. Så da trengte jeg vel å gjøre det nå tenker jeg..

Men ja da jeg kom hjem, så jeg litt på parterapi av alle ting, der mistet jeg lysten til både å bli veileder eller noe som helst.
Så det var hvert fall ikke rette greie å se på. Ble faktisk nedfor og trengte en klem, og kjente at jeg trengte å komme meg i dusjen.

Men ja en kan ikke baserer livet sitt på Ting som er satt på spissen heller. Han Kevin er morsom kar, det skal han ha.

Lurer på hvor mange personlighet har han egentlig. Men han er vel skuespiller, og det er vel det som er jobben deres. Men ja, jeg har funnet ut at jeg trenger å være litt mer nøye med mine ord.

Mine ord vrir seg og tolkes alt ettersom hvordan du tolker og leser det. Alle har sin tolking av verden og sin ting. Så jeg kan ikke stå ansvarlig for hvordan du tolker ting jeg skriver.


Men jeg trenger å veie mine ord enda mer framover, det er nå sikkert. Men noen ganger så kommer ting ut uten at jeg er klar over det selv. Men det er nå morsomt å være en raring også..

Det har vært lang dag egentlig, jeg mistforstod vist hele greia. Trodde det skulle begynne 08.00. Men så var det vist klokke 10.00. Men det gjør meg ingenting. Det var godt å lade sove batteriet sitt. 

Men ja trenger påfyll av D-vitamin det er nå sikkert. Jeg har fått kronisk mangel etter jeg flyttet til Østlandet gitt.

Men ja snakket med ei annen også som jeg har også lyst å samarbeide med til eksamen. Hun er vist fra Vestlandet hun også. Hun er kul stødig dame.

Åh dette er ikke enkelt altså, jeg er redd jeg kommer til å stå tilslutt helt alene for jeg klarer ikke å bestemme meg. Lurer på om andre tenker på eksamen partnere like mye som meg?

Jeg så Oslo folkene hadde samlet seg i ring i dag. Men ja, det stemmer. Gubben i klassen og M bor i Oslo. Ja men det er jo fint, da er dem borte i fra listen. ÅÅH jeg kom på A og M, H, B ja det er mange egentlig.

Nei, dette ble surrete eksamen tanker i fra meg. Du skal slippe å lese dette.. Men om du sitter her og leser fortsatt likevel..

Måtte All velsigner du trenger komme lett til deg, du vakre fine sjel. <3 


Jeg tror jeg går og bader litt nå. Men dette merker du ingenting av så du får bare skrolle litt videre.. ;p

Så det er å være ærlig med seg selv, brutalt ærlig, for så huske at en er menneske likevel så klart. Men ja hvordan fungerer det egentlig for deg? å være menneske altså.

Siste ting før jeg går for i kveld. Du som har Visjon, husk din visjon kom til Deg! Ingen andre fikk den Visjonen. Den kom til deg. Om du finner deg en plass, der andre ikke ser helt dine visjoner, ikke ta det så tungt kjære venn.

Det viktigste er at du har troen på deg selv. Du Vet hva du er. Du vet hva du er bygget av. Du har det i deg at du Ønsker deg Mer av dette Livet! Du er Gaven! Du er viktig brikke her i dette livet. Aldri glem det.. <3

Take good Care beloved friend. Du er nydelig akkurat som du er..
Min fantastiske Loriel tok dette bildet av meg sist helg vist.. Det er så koselig at hun tar så mange bilder hver gang hun er hos meg. Jeg elsker å se på dem, eller hun har roet seg ned nå da.
Det er ikke 200 bilder av samme motiv lenger. Men hun er nå søt likevel. Setter spor etter seg.


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es