Kanskje jeg vet ikke, jeg kjenner meg salig, Jeg kjenner takknemlig. Jeg kjenner meg beskyttet. Både meg og Alle jeg har i hjerte kjær. Setter En Solid EnergiFelt GullRing Rundt Oss Alle. Slik at ingen harm kan entre oss noen gang mer.. <3

Og slik er den saken..

Men ja du som har gaven til å dele Kjærlighet med Verden. Du skjønner hva jeg prater om når jeg prater om Kjærlighets tilstand. Som ikke har med noe som helst å gjøre enn en føler seg i ett med Alt som Er.

Det er rett og slett deilig følelse, og når en er først er i denne tilstanden. Tenk så heldig en er at en er velsignet med ekte mennesker å dele denne gaven med.
Og ja så klart dem som måtte trenge det.

Kjærlighet er tross alt til for å deles. Men det betyr ikke at det står “idiot” på pannen min bare for jeg smiler og er hyggelig. Bare det er sagt. Jeg studerer tross alt Coach og Veiledning på OsloMet og tillegg og har disse gavene mine.

Anyway, det er morsomt å se mennesker som blir trigget av min være måte. Jeg har blitt vant med, enten liker du meg, eller så gjør du det bare ikke. Og begge deler er helt greit for meg..

Det har tatt meg så pass lang tid nå å like hele meg, for meg er viktigste er at jeg Elsker meg selv. Aksepterer meg selv for den jeg er. og så klart at jeg er god med mennesker rundt meg. Så da har jeg min rygg ren. Ikke sant..

Men ja, jeg kom på her for en liten tid tilbake, skapte jeg en hemmelighet med en… Men det ble ikke forseglet med kyss. Gjelder hemmeligheten da?

Hmm jeg tenker, altså når en deler hemmelighet med noen, så trenger en å ha noe symbolsk tegn på at hemmeligheten er trygg hos den andre. Ikke sant? Kan hemmeligheter gjelde uten slik symbolsk tegn? hmm

Men ja, jeg nyter nå litt alenetid og heldigvis klaffer alt så fint at jeg har til å med skole på lørdag. Så jeg driver og gjør akkurat det jeg ellers ikke kan. Og gir stort F i det jeg klarer å overse så godt jeg kan..

Tusen takk til nettopp deg for at du finnes. Tusen takk for du er innom her og leser. Tusen takk for du deler din smil og Kjærlighet rundt deg. Tusen takk for deilig energioutvikelsling. Tusen takk til ALT og Tusen Takk for jeg lever. Jeg er ydmyk og svært så takknemlig for Alt…<3

Takknemlighet er virkelig nøkkelen til Alt.. <3

Men ja dette ble nok typisk meg small talk ja, hvordan er din?

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es