Det er stort forskjell mellom traume og depresjon. Selvom i Norge er det såpass nytt at dem tar dessverre depresjon mer alvorlig enn traume. Det finnes for det meste bare private traume behandlere.

Men ikke alle private er noe en kan satse på, feks var det en coach dude tilbake i 2015, som jeg hadde den gang på fb min. Han tilbud seg å gi meg coaching time. Han åpnet samtalen med å si, til ei som har nettopp opplevd å sett halve ansikt til sin kjære bli skutt bort.

Med å si til meg: jeg har ingen tro på PTSD, jeg tror ikke på sånn hjerne kan bli skadet opplegg.

Der og da var jeg glad for vi hadde data-møte. Jeg hadde lyst å bokse han i nesen og si, nei jeg har ikke tro på brekt nese og blod og sånt jeg…

Men jeg lot han prate seg ferdig, han følte så utrolig bra den dagen, at han til å med lagde seg Facebook status og nevnte meg og hvor snill han var å gi sin tid til meg helt gratis.
Ja han ble slettet fra min profil, kan jeg bare kort si.

Til deg som måtte ha nettopp gått gjennom traume, det blir bedre, tro meg. Men stå på nå, Aldri gi deg. Du er VERDIGFULL.. <3 


Men ja jeg har vært slapp med min CBD olje og merker stor forskjell. Etter å ha gått fast på den en stund, så føler jeg meg super bra, for så kutter jeg ut.


Etter en måned merker jeg at jeg trenger å jobbe enda hardere med å slappe av i kroppen igjen. Det er energi tappende. 

Nå har det blitt lovlig i Norge har jeg hørt? At en kan bare få resept i fra legen sin? Jeg trenger å google det, så ta dette med stor klype salt og undersøk det på egenhånd!

Men ja, triggere som kan sette igang forskjellige ting, det er ikke godt å kjenne seg liten og verdiløs i verden. Bare for en diskuterer litt med familien sin.

Men ja traume er mer komplisert enn depresjon. Så bli traume informert som han Michael Harrell, jeg digger på FB skriver mye om..Men ja alt ettersom hvor mye foregår rundt meg, jeg er mor, datter, søster, healer, student, venn, coach, MEG selv, ja alt egentlig som alle andre.

Men er det mye som foregår rundt meg, så merkes PSTD mer så klart, enn ellers om jeg er helt i ett med mine chakra og meditert i lang tid og gjort alt etter boka!

Men da trenger jeg å bo i kloster og ikke være alenemor og ha 4 barn..
Selvom 3 av dem bor ikke her hjemme hos meg, så betyr det ikke at ute av syn, ute av sinn. Langt der i fra!

Men ja nå kjører Mercury nok engang retro… så spring til xen om du vil. Gjør hva faen du vil egentlig. Du er fri til å velge, men konsekvens av dine valg trenger å stå for likevel…

Jeg har kommet til dette punkt i livet nå, at jeg ser på mine verdier nok engang. Altså alt handler om energi, og jo mer jeg har vært alene nå, jo mer kresen blir jeg nå på hvem jeg vil utveksle hudkontakt med.

Selvom jeg har bare vært alene i 10 måneder nå denne gangen. Så føles det likevel som evighet. Men det har gjort meg til å bli mer bevist på hvem jeg ønsker å dele min kropp med.Jeg vet det finnes menn der ute, som tror dem kan gi sin kropp til hvem som helst som vil ha dem. Det er veldig synd at samfunnet har lært deg å ikke ha respekt for din kropp! Du som måtte føle deg truffet av dette.

Dere menn er også viktig, du trenger også å behandle din energi hellig.

Jeg grøsser fortsatt over min siste onenight stand som var i 2015, bare for å ta igjen på Glenn. Jeg følte meg helt tappet og spydde og var kvalm i flere måneder. Fy faen asså…

Aldri mer.. Men ja Glenn fikk hvert fall igjen, og det likte han ikke. Stakkars, han ble så satt, det trodde han aldri om meg..
Men ja, nei uff det er bare tragisk historie egentlig alt sammen.

Det var så mye å ta igjen på hverandre når jeg først begynte med å ta igjen. Så det er ikke bra, skikkelig barnslig 3D dritt.

Men ja, noen ganger hjelper det ikke annet enn å få igjen for å kjenne på følelsen. Men jeg kommer ikke til å ta igjen på noen mer, noe som vil gjør at det går utover min egen energi igjen. 

No fucking way! Du kan være asshole i fra annen verden hvis du vil, men jeg er meg selv jeg. Jeg er hyggelig. Om du tror det ligger mer bak i min oppførsel. Så forteller dette mer om deg enn meg..

Men ja selvom jeg sier i fra, og vi kan være uenig om ting, så betyr det ikke at jeg hater deg. Eller har lagt deg for hat resten av min tid.

Jeg hater ikke. Hat er for tung byrde å bære på. Så jeg hater ingen. Jeg oker ikke engang å gå den veien. Selvom livet ikke alltid vært like enkelt alltid.


Så take good care du som var her idag også og leste. Krystaller er nyttig nå og drikke mye vann, er vel viktig når Mercury drar baklengs i retro verden… - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es