Jeg kom på det jeg tenkte i dusjen!!! ehm bare for å skrive det.. men ja, selvom du leser denne endel dager etter siste blogg innlegg gitt.. ;p

Altså hvordan takler du forandringer?

Det er hvordan vi håndterer forandringer som er rett og slett nøkkelen til å kunne overleve, mest mulig “normalt” her i livet. Med “normalt” mener jeg noe lunde fortsatt i sin fulle fem.

Altså vi har alle komfort sone inkludert meg. Tro meg, dessuten jeg har vært innom så mangt og mye. Jeg er svært så takknemlig så klart. Jeg kan med hånda på hjerte si jeg ønsker ikke å være foruten noe av det.

Jeg har fått endel livserfaring som ingen bøker kunne ha gitt meg, så jeg dømmer ingen hvor enn dem er i sin livs reise. Vi er alle i forskjellige stadie. Der det er ment for oss å være. Ingen er mer ovenpå eller noe så.

Tvert imot vi trenger alle en hjelpende hånd for å komme oss noen ganger videre…

Men det finnes mennesker der som ikke klarer å håndtere forandringer helt på egen hånd, selvom dem kan være sterk fysisk ellers. Eller har fått alle de riktige kortene i livet. Ikke engang ønsker dem hjelp til å komme seg videre.

Det er hvordan vi klarer å håndtere forandringer, som er avgjørende om vi lykkes med å overleve. Jeg trenger å velge mine ord med omhu her kjenner jeg. Det er egentlig alt for sent. Jeg burde ha lagt meg til å sove. Men nå kom jeg endelig på det jeg skulle egentlig skrive. Så jeg skriver likevel. Men denne blir nok ikke lagt ut før mandag eller noe så..

Any way, å ha hjertet sitt åpent. Selvom det gjør jævlig vondt nettopp det noen ganger. Kan være beste tingen en gjør for seg selv i forandring situasjoner. Det er å ha tillit til noe større enn seg selv. Tillit til selvom en gir slipp så vil ting ordne seg for det beste likevel.Men igjen, jeg ønsker å leve og oppleve mest mulig jeg da. Jeg går ikke med sikkerhetsbelten under hele denne turen, jeg asså. Det finnes da måte på. Det er ikke akkurat så jeg kan si etter jeg har blitt begravd. Nei vet dere hva, jeg har ombestemt meg. Jeg vil leve alt på nytt igjen.

Nei, jeg ønsker å leve så mye jeg kan, slik at jeg kan ta lang pause med god samvitighet etter dette livet gitt.

Men ja hvordan håndtere forandringer som skjer? Altså vi alle har våres måte å håndtere sorg på, sorg er veldig personlig!
Vi kan lære oss verktøy til å håndtere det lettere. Men igjen slike ting er så personlig. Det finnes ingen rett eller galt måte. All sorg trenger å bli behandlet med respekt.

Til å med kjærlighetsorg bør respekteres! Dette er til dere ALLE som gjemmer kjærlighetssorg i hverdagen!!!! <3

Det dukker ALLTID opp mennesker til deg som tilbyr deg hjelp når du trenger det. Det er alltid opp til deg å våge å ta hånden!

Ingen kan tvinge deg til forandring! Enten kan du lukket hjerte ditt og se alle dine demoner i den som tilbyr deg hjelp. Eller ta i mot den sjansen du får og du kan faktisk risikere at livet ditt blir totalt forandret. Og det trenger ikke å være negativt ting i hele tatt.

Men så er det noen ganger deilig å dulle seg inn i sin egen komfortsone og ha tusenvis av unnskyldninger for ikke ta sjansen som dukker opp din vei. Men det er ditt tap da. Det blir jo det.

Du skjønner det er ikke alltid en får samme sjansen to ganger. Men noen ganger føles det som vi er født under lykkes stjerne og får mulighet likevel senere engang. Kanskje, kanskje ikke.  

Det er mange jeg har tilbud meg til å gi healing til, de aller fleste av dem har tatt i mot med takknemlighet og glede, det er noen få som har vært skeptisk og takket nei.

Det er helt lov å være skeptisk tenker jeg. En har nok sine grunner uten at det trenger å være feil. Vi alle har følelser og våres følelser bare er!

Men likevel det er samme med alt annet i livet, om en ikke våger å ta sjanser når den dukker opp hos deg, så vil livet likevel bare gå videre, mens en sitter med “tenk om” tanker og følelser..

Men da er det klokt da, å gå den veien selv! Altså om en får en hjelpende hånd, eller kjempe fangst på gullfat rett på fanget. Om en velger å bli der en er og ikke ta en sjans, så vil ingen forandring skje heller.

Om ikke en faen vokser i deg og DU selv skaper den forandringen selv. For Deg Selv!
Så vil ingen forandring til noe bedre skje heller!!

Da kan en heller ikke sitte der og klage og sutre over livet. Hvis verken du selv gjør noe med det, eller tar ikke imot hjelp til å få det bedre!

Det er faktisk ganske så energitappende å være rundt mennesker som klager uten å gjøre noe med situasjonen sin. Når en er voksen så har en valget å gjøre noe med de tingene en har opplevd i livet. Gjøre dem om til erfaringer enn å la dem fortsette med å være åpne sår.  

Det er alltid en grunn til alt som skjer og mennesker vi treffer på.
Det er alltid en grunn til mennesker tiltrekker seg hverandre. Mennesker krysses våres vei.


Vi mennesker har egentlig hastverk med det meste. Noen ganger trenger vi kanskje å ta ett par steg bakover og se ting i fra nytt persperktiv. Altså fly litt utover for å se på det store bildet…

Vi mennesker trenger å utvikle oss hvert vårt for å komme oss dit det er mening vi skal være. Samtidig huske det våres valg om vi ønsker å utvikle oss som menneske.
Ingen kan tvinge på noen til å utvikle seg her i livet.

Forandring MÅ skje innenfra. Du Selv Må Ønske Forandring, for at forandring skal skje! IKKE en jævel kan tvinge deg til en dritt for å si det mildt! En MÅ faktisk ikke gjøre en dritt for noen om en ikke har lyst selv.

Så pass langt har vi kommet hvert fall her i Norge, vi er så priviligert at jeg kan sitte her på tronen min og skrive nettopp disse fancy ord. Så beklager til mine utlandske lesere at jeg virker overflatisk. Men vi er nå bortkjemt på en helt annen måte her i Norge gitt..

Jeg stod igjen i dusjen og lurte på hva som er greia mi egentlig! Hva som gjør at jeg blir tiltrukket av menn som ja, nei jeg utleverer dem ikke her nå. Det kan jeg ikke gjøre. Men dem har nå lik fellestrekk gitt. Det er ingen vond fellestrekk altså. Men dem er ikke så opptatt av alt jeg er opptatt av.

Det er vel en grunn til det tenker jeg da, universet sender mennesker vi trenger for å utvikle oss. Så det er alltid en grunn mennesker krysser hverandre sine spor..

Men ja en har valget da, om å ta sjansen, ta livet litt mindre seriøst til tider og bare slå ut vingene og se hva som skjer. Eller duller seg rundt med det som er og nekter å høre på kroppen sin, når kroppen viser vei og roper..

Jeg har bestemt meg å leve utenfor min komfort sone jeg. Jeg har lyst på mer av livet. Lyst å bli behandlet GODT! Kjenner lysten til å LEVE livet stiger, bobler i meg. Kjenne på gode deilige følelser som tar overhånd i kroppen.

Ta livet enda mindre høytidig rett og slett bare våge mer og ta flere sjanser!

Jeg er slik som trenger å bli følelsemessig engasjert før det kan bli noe seksuelt mellom meg og en annen. Dette er så klart noe som har kommet med årene. Før var jeg ikke slik i hele tatt.

Siste 8 år, har jeg prøvd ett par ganger uten følelser, og det frister IKKE til noe gjentagelse. Jeg er ferdig med den tiden det er nå sikkert! Dessuten slik energitappende 3D opplegg. Nei takk never ever again.

Jeg har egentlig nettopp kommet ut av skapet som bifil, så jeg har ikke engang våget å ta noe steg med ei kvinne. Men det gjør jeg heller ikke enda. Jeg tenker den tid den greie.. Hvis plutselig ei Nydelig vakker sjel kvinne dukker opp i nærheten og alt bare klaffer. Kyss kanskje? Nei jeg vet ikke hahaha *lager meg hull og legger meg nedi nå* ;p

Nei dette ble jo personlig likevel. Jaja jeg er jo blogger da, har aldri skrytet på meg å være statsviter eller noe sånt. Så noe personlig får det bli.

Men ja dette ble en liten lapskaus gitt, men det er nå så, begynnelsen av uken blogginnlegg kan da ikke være bedre… ;pMen ja jeg åpner opp mine armer for LESS og MORE av alt. LESS SHIT, LESS DRAMA, Less complicated relationships. More Love, More Joy, More Fun.

Ja MORE  av ALT egentlig. Men ja jeg lurer bare noen ganger på why, altså why Azi, hva som er greia med å like en viss type energi av menn!
Men så kommer jeg på jaaa. jeg er liksom sånn under-cover “jahovas vitne opplegg* Bare at jeg er IKKE jahovas vitne da.. ler og ler… men ja dette ble internt gitt ..

Men ja hvordan håndterer du forandringer? Hvordan klarer du å gå videre i livet?
Er du kjapp med å tilpasse deg? Eller henger du langt etter før du går videre?

Til neste gang du vakre sjel, livet er vel til å utforskes, å leke og ha det morsomt, det er vel det som healer vårt hjerte mer enn noe annet. Smil, Latter og Glede med mennesker som løfter hverandre opp, er vel beste medisin som finnes i verden. Ingen penger i verden kan kjøpe ekte gode venner, ei heller kjærlighet..

Jeg har bestemt meg å våge å ta flere sjanser framover! Leve utenfor min komfort sone. Følge kroppen min enda mer. Selvom hodet ikke alltid henger med. Så er det vel en grunn til kroppen min tiltrekker seg nettopp det!

For noen ganger dukker ikke sjansen opp to ganger, mens andre ganger så er det ikke tiden inne for å ta noe steg videre. Men jeg har fått nok av hva om historier i mitt liv. Jeg setter strek der, jeg er ferdig med å ikke våge å ta sjanser ..

Fra nå av ønsker jeg å ta flere sjanser og leve mer med åpent hjerte, Nye motto får bli; Nå eller Aldri!

Trenger å si jeg ønsker å være i vinnerlaget jeg. Jeg ønsker å vinne mer i livet! Gode hjerter, gode minner, gode deilige samtaler, gode smil og latter. Gode vennerlag og gode turer. Og masse masse deilig sex hvert fall, men akkurat det, trenger jeg først Mannen på plass gitt! haha ;p

Lag deg selv en deilig uke med masse gode minner og smil til verden. For du er så Vakker når du smiler… <3

… Tuddelidu …

ANNONSE ESSANTE ORGANICS


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es