Jeg tror ikke mange vet om hvordan det føles, å bo ute i skogen å kunne bare rope og gjøre akkurat det en har lyst til. Uten å måtte ta hensyn til noe som helst. Det er befriende følelse i fra annen verden.
Jeg danset ikke naken i går. Det orket jeg ikke. Men ja det er digg altså. Anbefales fra mitt hjerte.

Det å kunne få kontakt med sitt indre, kjenne seg mektig og ydmyk samtidig. Jeg føler meg rett og slett velsignet. Selvom ja sjelen min begynner å gjøre seg klar til å bo nærme vann. Men ja det har vært livslang drøm, å bo nærme vann.

Den tid, den greie. Fram til da, nyter jeg livet i skogen. Eller hvert fall når snøen er borte. Jeg har ikke blitt født med ski på bena jeg da. Det er nå første 5-6 årene vel jeg har slått meg til ro med været her på Østlandet. Eller akseptert at jeg skal bli boende her. Bare akseptert at dette er siste land før Nordpolen og det er jævlig kaldt om vinteren.

Men det er noe magisk da i begynnelsen med snøen. Naturen er magisk og Norge er vakkert land. Føles som maleri rett og slett. Frisk luft, rent vann. Ja vi er ganske så heldig vi som bor ute i bygda i Norge.
Kan ikke si så mye om frisk luft i Oslo sentrum, der er det rett og slett helt kvalmt.

Men ja det var fullmåne gitt, minste jenta mi var med meg i går og vi lagde oss bål og hadde det skikkelig koselig sammen. Hun er bare helt fantastisk den jenta. Jeg skjønner jo hvorfor min fjerde barn ville bli født med annen far. Hun er ingenting lik dem andre, selvom dem har nå likhetstrekk alle sammen likevel.

Siste tiden har jeg sovet endel, nok engang føles det som jeg driver og sparer energi til noe. Det er nå godt det og. Det har vært noen heftige netter med drømmer fra annen verden. Slik er det ofte med fullmånen. Det gjør noe med oss alle.

Jeg kjenner meg salig, kjenner meg i harmoni. Selvom ja det har vært litt opp og ned. Så er det egentlig alt i alt fantastisk deilig å kunne kjenne seg helt rolig. Altså en bare ER. Uten noe forvirringer..

Men ja trenger å innrømme at jeg har samtidig blitt dratt i to retninger siste tiden. En som har fanget min oppmerksomhet gitt. Det er fysisk energi som jeg har blitt dratt mot. Det er fullmåne da kan jeg vel skrive om slikt eller hva? ;p

Så har du noe saftig første hånd “sladder” å lese om, men ja.Jeg spurte om tegn da fra universet. Hvilket retning jeg skal gå, også har jeg blitt bombardert med tegn. Så mye at jeg trengte å logge av alt som har med internett å gjøre. Og bare fokusere på pusten og meg selv.

Men ja, jeg er jo ikke ute etter å komme i forhold, det er jeg jo ikke. Men ønsker jo gjerne å ha en samtalepartner som er i hjernetrim i bølgelengde med meg. En jeg kan ligge i armkroken og kose med. Jeg kjenner meg ikke ensom i hele tatt. Tvert i mot jeg begynner å bli enda mer glad i min alenetid.

Men ja, ikke at jeg har sagt noe stort til noen av dem. Men du vet bare når jeg har koblet meg opp til din energi. Men ja det som er mening med det vil skje. Det er en grunn til mennesker tiltrekker seg hverandre uansett.

Men ja nå har jeg tatt bort at jeg er singel. Jeg har vært så vag der, men jeg har bestemt meg. Jeg skal ikke ha det framme mer. Det blir så mange PM og slikt. Jeg orker ikke stress asså..Men ja den tid den greie. Jeg får helt noia av å bli jaktet av sultne menn. Det er egentlig helt utrolig hvordan noen kan bli av å ikke få svar eller få de svarene dem ønsker å ha. Jeg har blokkert så mange profiler med jobb profilen min. Helt utrolig hvor sint eller kvalmende noen kan bli. Det er jo hvert fall turn on, NOT!

Lurer på om menn har det på samme måte? Om det finnes merkelige single kvinner der ute?Men ja til syvende og sist vil vi jo alle føle oss elsket og hjerte vårt skal bli tatt imot av en som vet om våres verdi. En som kan elske oss for den vi er og bare elske oss.

Så jeg har hatt kjempe dårlig samtidighet. Men jeg har jo ikke sagt noe stort til noen av dem egentlig. Men ja slik er det vel å ha godt hjerte tenker jeg. Men likevel jeg ønsker ikke å være ei som leker med noen sine følelser. Dermed tenker jeg. Jeg lar dem bare være i fred.

Den som er ment for meg vil nok finne sin vei til meg på en eller annen måte uansett. Jeg vil ikke leke med noen sine følelser som sagt. Jeg er sterk troende på karma. Så jeg vil ha min karma ren gitt.

Jeg kobler meg av jeg. Så får den som er ment for meg komme nærmere eller bare la meg gå. Slik jeg kan komme meg videre…Jeg har endelig bestilt meg pass nå, vi måtte jo kjøre langtur for å bestille pass. Det har vist blitt timebestilling gitt. Så om du skal bestille nytt pass til sommeren, bør du nok finne ledig time nå. Eneste plassen her på “Østlandet” som har ledige timer er Hønefoss gitt. Men det var nydelig tur da. Vi bor i så vakkert land, det er nå sikkert.

Men jeg fant ut i går i følge skatteetaten så er Drammen Sørlandet. Så jeg vet ikke lenger hvor jeg bor hen. Ikke at jeg bor i Drammen.. men likevel. Det skjer så mye endringer her stadig vekk. En kan miste oversikten av mindre.Jeg kjenner meg salig i dag, jeg kjenner rolig, kjenner meg fantastisk! Det er nå godt å bare føle fred.

Vakre nydelige sjel, din fred er mer viktig enn noe annet og husk du er VERDIFULL Du er høyt elsket. Du er fantastisk! Du er MEKTIG! Du er Nydelig. Du er helt herlig og fortjener det beste som er.

Husk bare hvor viktig du er i denne verden. Hvor mye godt du har skapt og hvor mye godt du har i vente. Livet er nydelig reise. Om vi mennesker ikke kompliserer det med alt som er. Så kan vi faktisk bare nyte hvert øyeblikk for det er verdt.

For helt ærlig vi vet ikke hvordan morgendagen blir. Så smil mens du kan. Og bare vær fri til å være deg selv. For du er helt fantastisk herlig menneske akkurat slik som du er!!


Magisk god klem til deg vakre sjel. Lag deg selv deilig helg, ha fokus på fred i hjerte. Det er eneste som er riktig og viktig. <3

… Tuddelidu ….


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es