Jeg kjenner meg takknemlig, jeg kjenner meg ydmyk. Jeg føler meg så styrket. Jeg er så velsignet. Så jeg sier bare takk takk takk TAKK nok engang!! Godt å kjenne seg halvveis tilbake! 

Jeg har det å ta ett nei for nederlag, jeg har funnet ut egentlig mye godt og vondt om meg selv siste måndene. Så det er nå godt det og. Alt går i sirkel for oss alle.

Ingen av oss er immun mot noe som helst. Men ja jeg kjenner meg så velsignet som er omringet av så mange ekte gode fantastiske mennesker der ute. Selvom vi er alle forskjellige på hvert vårt måte.

Vi alle rister litt på hodet av hverandre, men likevel tar hverandre for det vi er…


Jeg tenker det er godt det egentlig, godt å dele på god energi, så jeg kjenner meg styrket av å kunne dele litt smil, kjærlighet og glede rundt meg. Bare være meg selv. Stråle det jeg kunne gi av meg der og da.

Egentlig er det mye jeg ikke ønsker å skrive om. Men likevel jeg er takknemlig for. Jeg er ydmyk for å kunne leve her og nå på denne tiden nok engang, selvom det er tøft å være menneske gitt.. Vi alle fortjener nobelpris synes jeg.. ???

Rart altså, at slike ting kan både være tappende og energigivende på samme tid. Jeg lurer på om det er flere som kjenner seg igjen der? Å være i blant mennesker kan være så forvirrende til tider? Vi som sanser mer enn andre vi lever nå beriket liv på en spesiell måte.

Jeg elsker å kunne gi altså, det er så deilig å gi til mennesker som gir. Uten at det trenger å bety for min del noe annet enn bare blessings. Så jeg tar imot som blessing og jeg gir som blessing. Jeg føler meg så beriket!

Det er fantastisk tid å leve på nå, det er nå sikkert. Jeg ser hvor jeg har vært, jeg ser hvor jeg er. Jeg tenker jeg trenger å klappe meg selv på skulderen og være litt mer stolt over alt som er. Enn å føle mer på den tvilen jeg har hatt i alle år.Den har jo ikke akkurat vært noe energi oppløftende eller givende, så jeg vet så mye om tankenes krefter nå til å kunne tenkt bedre. Men det har vært nyttig vel det også..

Men ja, uansett nå denne uken har det ikke vært tvilen i meg, det har vært jeg har følt meg splittet rett og slett. Jeg kjenner jeg ønsker å gå ett hakk videre. Jeg kjenner jeg begynner å bli klar for nye eventyrer.

Nye ting å oppleve og dører som åpner seg framover.

Jeg kjenner jeg har lyst å blogge mindre og gå mer for video. Men så kan jeg ikke tenke på skriving og samtidig tenke på video. 

Jeg er ikke super human, selvom jeg er SuperHelt. Men likevel jeg klarer ikke å tenke så mange tanker samtidig!Jeg trenger bedre rutiner rett og slett, sette av tid en periode til blogging også en tid til video.

Jeg ser fram til å lese boka som jeg har bestilt, jeg gleder meg til å få nye ideer. Jeg har hatt veldig mye tunnelsyn siste tiden tydeligvis.

Jeg føler noe har blitt ristet av meg nå ja, det føles som ny tid. Bedre tider, mer godt og glede. Men ja det har gått i berg og dalbane til nå gitt. Det har vært intens tid for oss alle. Det er harde tider nå. Så vi får bare puste godt og dypt ned i magen.

Livet er jo tross alt ingen konkurranse..

Jeg elsker å se samhold. Jeg har egentlig mest av samhold, kjærlighet, håp, glede og tillit i livet mitt nå enn noen gang før.
Jeg kjenner det styrker meg når jeg tenker og føler godt om meg selv, og menneskene rundt meg.

Alt begynner tross alt med en selv. Så jo mer jeg tar vare på meg selv, jo mer tillit jeg viser meg selv. Jo mer klarer jeg også å tiltrekke meg det samme i retur.

Så jeg er takknemlig jeg for alt av gaver og velsignelser og alt som Er som daler ned hele tiden. Vi er alle frisk og vi alle er ALLE i livet. Så jeg er takknemlig jeg. Humble og takkenemlig…

Selvom jeg giver selv og har vanskelighet med å ta imot, så tenker jeg at jeg begynner å lære egentlig å ta i mot og kjenne seg beriket av å være til. Men ja vi givere vi sover nok bedre, og jeg foretrekker heller det…

Selvom det har vært tøft år for mange av oss det trenger jeg også å nevne.. så har det bare vokst en enorm forståelse over at det trengs en forandring og det MÅ skje NÅ!

Jeg kan da ikke gi opp håp for menneskeheten. Da betyr det jo at jeg gir opp meg selv!
Og hvis jeg gir opp meg selv. Nei vet du hva! Dessuten så føles livet så mye lettere med deg i mitt liv nå. Du som måtte føle deg truffet av dette. Det er så mange av dere. Og dere alle har egen spesiell plass i mitt hjerte.

Jeg gleder meg dessuten til alle dere som jeg kommer til å treffe framover i denne reisen. Det er så mye å se fram til dere! Vi ALLE har fantatisk mulighet til det til å forandre på alt som er og mulighet til å få våres navn skrevet ned i historiebøkene!

At våres navn blir nevnt av barna som kommer etter oss ..

TENK denne fantastiske muligheten! Jeg, Du, Vi ALLE har. Så hva venter vi egentlig på?

Så mye dritt en opplever i livet. Det er ikke mening at en skal gå og se seg selv i forstørrelsesglass hele tiden, men heller gå mer med flow og leke seg litt gjennom det som er. Bare flyte med det som er. Gå der det føles hjemme. Følge energien og kroppen sin. Høre mer på hva kroppen prøver å si deg!

Kroppen vet når det føles rett, eller når det er galt. Så gjør det du føler kroppen din prøver å fortelle deg…Det er så deilig å dele på god energi, så jeg takker virkelig nok engang humble for jeg er livet!!

Tenk nå har det bare gått sånn ca 7 mnd siden jeg begynte å blogge fast! Helt utrolig altså. Det er egentlig helt fantastisk hvordan det fungerer å forandre på sin frekvens gitt.


Jeg tenker det er viktig å ikke gjemme vekk seg selv. Selvom ja det er heller ikke hverdag en har like mye energi å gi da.

Men de rette menneskene som er ment for å krysse din vei, dem tiltrekker seg deg akkurat når det er ment for det. Og så klart en trenger å være der ute også.

Ingenting skjer i komfort sonen. Selvom den er koselig, varm og «trygt». Men likevel huske å hvile er endel av jobb også. Kroppen vår trengs likevel mye kjærlighet og omsorg som alt annet.

Vi trenger å ta vare på oss selv først, for å kunne være der for hverandre!

I dag har jeg hatt så mange fantastiske sjelsmøter. Helt utrolig så mange utorlig energasjerte mennesker som finnes der ute. Det ga meg noen ideer som jeg tenker å diskutere med Essante Familien her i Norge etterhvert, med tanke på stand og slikt til neste år kanskje?


Men ja jeg tenker kanskje jeg skal invitere dem som ønsker hjem til meg, litt magedans, også essante omvisning og kanskje alle tar med seg noe matbit, så har vi hyggelig kveld? Lærer vi alle noe av hverandre?

Kanskje jeg lager en slik pm gruppe? Jeg trenger å sette meg inn i Sosiale Media ting og bruke Sosiale media som verktøy og ikke som lek.

Men ja igjen også gi meg selv lov til å hvile. Jeg er ingen supermenneske. Selvom jeg er SuperHelt!

Men i dag har jeg tuslet og sett på de forskjellige standene som har vært, å tiltrekke seg ting som er naturlig, By the way er det flere som ikke viste om vi har egen hudpleie salong her i bygda?
Jeg gleder meg å ta en visit der. Men det blir egen blogginnlegg etterhvert! Det ser jeg fram til. Jeg digget hun som driver plassen. 
Hun kjente igjen parfymen min. Så dermed var jeg enda solgt! HahaSmaken av Italia trenger jeg også besøke igjen hvert fall og dyrebutikken var jo helt fantastisk! Fantastisk service. Også mye billig!! Velfortjent turen ja! Jeg ser fram til å handle til dyrene mine der i fra. Jeg kjenner meg dypt takknemlig og velsignet!

Jeg fikk delt ut bloggen min til så mange idag, jeg trenger visitkort, så jeg trenger å sette den også i lista mi. Trenger ny notatbok egentlig!

Jeg trenger å ordne meg ny timeplan, og forholde meg til det. Slik at dagene ikke går i ett selvom jeg jobber hjemme i fra!

Så satser jeg på at det skjer noe på veien snart. Jeg har nå stort tro på det ordner seg alltid. Det har jo tross alt gjort det til nå. Jeg trenger bare å ha hjerte mitt åpent og lytte mer.

Hjerte mitt er ren og samvitigheten min er ren, jeg tenker jeg er ikke perfekt og ingen andre er det heller. Så hvem er jeg til å dømme noen egentlig. Men ja vi er alle Fri. Vi har ingen eierskap overfor hverandre. Vi har alle frivilje..

Vi kan ikke tvinge noen til noe som helst.. Vi er Alle Fri til å Velge, det som føles riktig for oss.

Jeg har bare lyst å smile mer og være mer glad jeg. Det føler jeg at jeg trenger å gjøre mer av framover. Men ja jeg går nå ikke på femmer hele dagen jeg heller. Dessuten jeg er som jeg er. Følelserik menneske. Levende som jeg fikk høre i dag gitt.Nei fantastisk dag altså, jeezez, jeg skrev nei først, jeg er så fornorska..

Men ja jeg har bestemt meg, jeg stemmer på de grønne i år. Det var veldig enkelt å bestemme seg for det.

Med tanke på dem fristet med nystekt økologisk pizza, i steinovn. Jeg er jo Perser så, maten er jo viktig for oss. Kjærlighet er mat eller og mat, ja noe sånt… haha neida dette ble veldig forkortet.

Altså ikke bare pga det, men ærlig talt. GrønnSkift! EcoFriendly is the New HoT, ikke sant? Men egentlig jeg har mistet litt troen på politikere, det finnes så klart dem som er tvers gjennom gode! Men så finnes det jo dem som tar.

Så jeg vet ikke helt, men jeg gjør nå min borgerplikt. Og stemmer for det kroppen min velger. Jeg ønsker grønnskifte og støtter grønnskifte! Jeg taler for Moder Jorden. Vårt eneste hjem, vårt eneste Håp!

Vi er alle sammen om å redde oss selv!


Jeg har så mye å glede meg til kjenner jeg! Jeg trenger å ha hjerte mitt åpent framover og ha tillit til meg selv. Hjerte trenger så klart noen ganger tid, selvom hodet er vis! Men ja vi alle har også ego å temme til tider.

Jeg har egentlig veldig vondt i hodet ikveld. Så dette blir ikke så langt som jeg skulle ønske. Men nå har det vært så mange korte halvferdige i fra meg siste perioden. Jeg gjør jo dette på min “fritid” egentlig, altså å blogge. 

Men ja det har sine fordeler også å være blogger gitt, jeg begynner å digge det også. Jeg trenger å være stolt over hvor langt jeg har kommet på så kort tid. Og være takknemlig for her og nå. Akkurat Nå, for freden jeg kjenner i meg. For freden i mitt hjerte.

Jeg kom forresten til å tenke igjen på, det er så rart vi er mer opptatt av hva som skjer neste liv, framover, neste steg, enn å tenke hva faen er det mening med vårt eksistens her nå i dette liv. Puste litt og bare være her og nå.Det er egentlig godt å koble seg av Sosiale media og fokusere på her og nå. En blir så klok av å være med seg selv og stenge verden ute litt.

Det enten helvete eller himmel. Alt er opp til en selv egentlig å velge. Så sant en er velsignet med helsen i behold.
Hvordan en ønsker å oppleve verden her og nå, det er det som skaper din realitet. 

Også trenger en også å huske, Vi ALLE kan se på en og samme ting. Men likevel oppfatte det forskjellige ut i fra der vi er. Uten at det skal være galt i noen av våres tolkninger. Vi er tross alt forskjellige, og har ulike måte å forstå situasjoner på. 

Verken du eller jeg har mer rett eller feil, selvom vi ser på samme ting og ser to forskjellige ting. Men likevel, noen ganger er vi opptatt av å overbevise andre om våres måte er den eneste riktige. Så glemmer vi også å tenke at verden er mer enn svart og hvit.

Vi er jo tross alt fargerik. Jeg elsker alt som er fargerikt og fargerike mennesker, mennesker som elsker farger og musikk.
Dem er glade mennesker selvom vi har nå alle våres sorger, som ingen andre enn oss selv som vet om.


Jeg har en prosjekt på gang, venter bare på solen. Så jeg tenker det er kanskje en mening med solen bare bytter dag på hva tid hun har tenkt å dukke opp. Men ja vi får krysser fingrene. Så tvitvi!

Jeg tenker jeg fokuserer på dette prosjekte nå. Det kan jo bli morsomt. Hvem vet. Det er jo alltid kjekt med noe greie eller hva? 😀

Men ja jeg har pakket opp male tingene mine igjen, jeg har smilt masse og vært helt haug takknemlig, jeg har jordet meg. Det har vært litt av en berg og dalbane intens tid energimessig siste tiden.
Så det er godt å kjenne at det begynner å bli bedre tid framover.

Bare å huske å puste med magen.

Når det kommer til musikk, altså jeg har bare noen sanger jeg kan høre tusen millioner ganger på uanset tilstand jeg er i!
Mimre tilbake til alle de forskjellige minnene. Ja Så du får høre litt på en av mine favoritter om du har lyst og tid. (Linken nederst)

Du vakre gode sjel, takk for akkurat du finnes. Takk for akkurat du er i livet nå, takk for akkurat du våger å vise fram deg selv. At du ønsker å gjøre en forskjell i denne Verden!
Takk for du vil bidra med å være bedre veiviser!

Takk for du våger å ha hjerte ditt åpent. Takk for du har tillit til deg selv. Takk for all Kjærligheten du deler! Takk for du åpner opp dine armer for å hjelpe og ta imot alt som er.
Måtte du alltid være velsignet og beskyttet og høyt elsket!

Måtte vi alle føle oss velsignet, beskyttet og elsket framover.

Og du stor takk for du er i livet mitt nå.. Jeg er glad i akkurat deg.

Ta godt vare på deg selv. Vi sees sånn plutselig igjen kanskje..

Lag deg selv deilig lat hviledag. Det fortjener du, vel så det. Klapp deg selv på skulderen for alt du har klart å gjøre siste tiden som har vært.

Vi ALLE er like verdifulle. Vi Alle er barn av Kjærlighet. Vi alle er Guds barn. Vi Alle fortjener like mye respekt, anerkjennelse, kjærlighet, håp og tillit uansett hvem eller hva vi er .. ♥️???♥️

Ta godt vare på de mennesker som viser sitt hjerte til deg og ta godt vare på deg selv. Vi alle trenger hverandre. Så takk nok engang for akkurat du finnes vakre gode sjel. ✌?????? - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es