Hva har CBD Oljen hjulpet meg med? Altså dere som har følgt med, vet at hva som skjedde i 2015. For dere andre om du ikke orker å lese for heavy greier, så skroll ned etter bildet..

Altså jeg har multi PTSD, jeg kommer aldri på hvordan det skrives forresten. Må alltid google det. Like greit.

Jeg har opplevd krig, flukt, blitt seksuelt misbrukt som barn, voldelig forhold, og til sist den store fyrverkeri var da med min Karmic Twin flame tok selvmord.

07.05.2015 Kom han hjem i fra jobb, han hadde da på det tidspunkte fått elskerinne. Han var notorisk utro, det sa han selv før jeg så ut som Rihanna forresten.

Jeg hadde laget middag til oss, jeg ville vi skulle ordne opp for siste gang. Siste sjans, prøvde å gi han mat, men han ville ikke spise, han satt på utsiden av garasjen og bare gråt. Ville ikke ha meg i nærheten engang. Men han tok i mot en god lang klem og lot meg be for han. Han gråt i vel ca 1,5 time til det plutselig ble helt stille.

Jenta vår var da 22 måneder da, så jeg plasserte henne i huset og gikk ut. Borte vekk var han. Jeg skjønte ingenting, satt på utsiden av boden og tok meg ett par røyk og prøvde å høre etter om jeg hørte han. Jeg hørte ingenting.

Men så begynte jeg å tusle videre opp til garasjen, for så ser jeg han komme i fra huset og bort til meg. Med haglen han hadde fått av xen sin i hånda. Han lo og sa at han skal skyte en hare.

Jeg spurte han hvor han hadde vært, han lo og sa at han var i boden. Han sa at han måtte holde seg for å ikke le hele den perioden jeg satt utenfor. Virket helt normal da og i godt humør.

Så jeg klarte ikke å ta han seriøst i det han gikk inn i garasjen. Jeg ble stående der en stund som stort spørsmålstegn og lurte på om jeg skal gå etter eller hvor jeg egentlig skulle gjøre av meg.

Jeg bestemte meg å gå etter. For så finner jeg han stående klar til å skyte seg selv. Jeg febrilsk prøvde å rive haglen ut i fra hånda hans. Eneste jeg ville der og da var å ta den i fra han og skyte foran meg, sånn at det ikke skulle være noe patron igjen i haglen. 

Så vi hadde en krig gående i garasjen. Jeg klarte heldigvis ikke å få tak i haglen. For i det jeg snur meg så ser jeg jenta vår stående foran meg. Hun hadde aldri gått så langt på egen hånd før.

Jenta stakkars stod der med store øyner og skjønte ikke alt det bråket var for noe.

Jeg tok tak i jenta vår, og prøvde igjen å få tak haglen. Han var helt svart i øyene, altså Glenn var fullblods Norsk. Blond og blå øyner. Utseende messig, langt i fra hva som er typisk for meg å falle for.

Men han ble bare mer sint, han ble nesten små gal hver gang han ble sint. Han kunne bare kaste store gjenstander i fra seg i sinne, uannset selvom det stod jeg eller barna i nærheten. Men hver gang jeg ble redd så ble han helt i fra seg og trøstet meg i fra annen verden også.
Så han var halveis frisk i hodet sånn sett.

Jeg vet ikke hva som skjedde i det han bare hoppet i bilen og jeg plasserte meg foran bilen hans med jenta vår fortsatt i hånda. Og han gasset alt han kunne og kjørte rett på meg. Jeg vet ikke hvordan jeg klarte å hoppe ca 2 meter unna. Jeg tenker jeg hadde nok engler der som passet på meg og jenta vår.

Han bråstoppet bilen rett etter oss, og noen sekunder etter sa det bare PANG! 
Han plasserte haglen på pannen, og skjøt av seg halve hodet med oss som vitne. Der låg han med halvet hodet sprengt og det andre øyne i helt skjev stilling. Hjernemasse hans foran han igjen..

Jeg gikk i sjokk der og da, så det sier seg selv at jeg ikke taklet livet som det ble, ingen føkkings ting ga mening. Jeg klarte ikke sove eller noe som helst. Bildet av han var klistert fast i hornhinnen. Uansett om jeg lukket øyene eller ikke. Alt ble vist i sakte kino om og om igjen 24/7..

Så hva har CBD oljen gjort for meg?

Jeg sover bedre, står opp lettere, jeg har omtrendt ingen panikk og angst anfall. Kroppen min slapper av lettere. Jeg har nesten ikke hatt flash backs.
Det har hjulpet meg til å fungere rett og slett til være “normal” i blant mennesker uten å kjenne på alle side effektene av å bli traumatisert.

Jeg vet om noen som sier det er narkotika i den. Det er ikke narkotika i den! Om du klarer å bli stein av CBD olje så trengs ditt navn å bli skrevet i historie bøkene!

Legen min er også stor fan av natur midell. Han hadde ikke satt seg inn i CBD olje før jeg gikk til han. Når legen min sier at han forstår nå hvorfor det er ulovelig med CBD olje, for det er en mirakelkur! Så kan jeg ikke annet enn å bli stolt av han!

Jeg tenker engang var slaveri tilltatt selvom det var ikke riktig! Så om CBD er ulovlig nå så betyr det ikke at det er RIKTIG! Jeg tenker vi mennesker trenger å være mindre redd for ivareta våres beste og våres helse!

Det er vårt liv det går på! Om en naturmiddel hjelper på så mye der ute, så trenger vi forbrukere bruke vårt stemme!

Dessuten så finnes det CBD olje uten THC, så det er helt hull i hodet at til å med det skal ikke være lett i å få tak i Norge!

Jeg er ute etter å prøve ny merke nå. Så om du vet om ekte CBD olje, der jeg trenger maks 3 dråper til dagen. Så si gjerne i fra. Jeg ønsker gjerne å høre i fra deg.
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es