Altså aldri ha fritid på ordentlig? Altså når jeg har fri, så tenker jeg på skriving, ellers så skriver jeg. I alle døgnets tider, noen ganger sover jeg mye, noen ganger sover jeg nesten ingenting. Jeg skriver og tenker ord stadig vekk..

Når andre har fri, så er jeg på jobb. Når andre er på jobb så jobber jeg stort sett da også.

Altså jeg har blitt mye flinkere til å ta hensyn til meg selv og min energi. Jeg klager ikke. Jeg elsker at jeg har endelig ord som daler ned. Med tanke på jeg gikk i mange år med skrivesperre. Så det er bare digg egentlig.

Kjenner andre bloggere seg igjen i dette? Jepp jeg som alle andre trenger å høre slike bekreftelser.. ;p


Jeg har forresten googlet, snoket og sett at det er vist forskjellige folk innom bloggen min i alle døgnets tider. Så jeg har begynt å legge ut mine innlegg i alle døgnets tider. Ikke annet grunn enn jeg har lyst og har mulighet å glede deg med nytt innlegg når du er innom… 🙂
Pluss gøy å få med seg slike tall som nedenfor, til dem som måtte trenge det gitt. Om du har tatt på varsling da så klart.

0000, 111, 222, 333, 444, 555

Jeg kom til å tenke på oss kvinner, hvordan vi har lært til å oppføre oss. IKKE alle da. Men mange av oss.

Nå prater jeg ikke om unge damer som ser på hverandre som konkurrenter, der det er masse sjalusi og drama!

Men heller oss Kvinner som støtter hverandre og hjelper hverandre på veien!

Altså vi tar på oss Super Human drakten vår inni mellom og omtrendt utsletter oss selv for dem som betyr så mye for oss, med tanke på barna..
Vi tar på oss ansvar som ikke er vårt til å bære engang noen ganger. Gjør så mye for barna våres og familien!

Altså det vi har lært opp til å være sterk, men helst skal en heller ikke syns så godt. Og helst aldri syte og klage om noe som helst heller! Hjelp trenger kvinner heller ikke. Får Sterke Kvinner klarer ALT sjøl! Sterke Kvinner skal være både mann og kvinne og ha mer baller enn mannen også til tider. Vi blir lært opp i dette samfunn dessvere til å være helt selvstendig og klare oss helt selv!
Ikke minst ta imot den ene utfordring etter den andre med en smil på lur, ja dette var da satt på spissen.. men alikevel..

Det er så høye forventninger som vi har skapt for oss selv dessverre nok engang.

Jeg ser dere Sterke Kvinner der ute. Jeg er så stolt over å være vitne til at så mange Sterke Kvinner som heier på hverandre der ute. Stiller opp for hverandre og hjelper hverandre!


Det er slike ting jeg elsker å bære med meg i hjerte og ønsker å være slik Kvinne selv. Så Tusen Takk til deg for du finnes! Klapp klapp til deg på skulderen for du er Superhelt!

Jeg tenker om vi kvinner hadde virkelig vist hvor kraftfull vi egentlig er, så hadde dagens bildet av verden vært annderledes.

Husk likevel disse ord kjære vakre sjel, selvom du er Kvinne eller Ung Dame og viser fram dine følelser. La ALDRI dem som ikke føler fortelle deg at du føler for mye! La ALDRI slike ord kryppe under huden din. Det er ingenting galt med deg kjære deg, du er Vakker menneske og er født med nydelig gave.

Vis dine følelser og vær stolt av du våger nettopp å føle! Det er slik Magi skaper. Når vi tillater oss selv til å føle. 


Altså ikke føle på frykt, angst og panikk og slikt hele tiden, og la følelsene dine ta overhånd og du ikke helt klarer å finne roen, nei det er ikke dette jeg prater om nå.

Men altså føle på livet. Alt er ditt valg, hvordan du selv ønsker å ha det rett og slett. (nå skriver jeg ikke om en har helt vanlig dritt dag heller eller healing, sorg, hjertesorg, tap etc, det kan vi alle ha uansett om vi er munk eller hva)

Jeg heier på deg uansett om du er Mann eller Kvinne. Jeg digger deg, du som prøver uansett hva enn det måtte være!


Forresten nå har jeg lagt “fotspor” overalt nesten på FB etter meg siste par dagene, så om jeg bare går og lusker rundt og ikke lager så mye bølger, så er det bare for jeg trenger min energi for meg selv framover.

Sosialmedia er så deilig verktøy der vi får kontakt med mennesker som er så langt borte. Men så glemmer vi å opprettholde kontakt med våres nærmeste som betyr mest for oss.

Tenk om hele nett var nede en lang periode og vi lærte oss nok engang å leve uten internett. 

Våge å lukke opp døren når folk ringer på. Ta telefonen og ringe til dem vi ønsker å snakke med. Og ikke minst høre barna leke ute i gaten… Jepp noen av oss er så gamle at vi opplevde alt dette. Tenk vi overlevde da vi tok telefonen uten å vite hvem som ringte til å med, for å ikke snakke om det ikke var så mobilt å måtte være en plass for å prate ferdig. 😉


Kjærlighet altså..

Det å våge å Elske med hele sitt hjerte, uansett hva. Det skal en superhelt til å gjøre om smerter og ha tillit til Kjærlighet å våge leve etter det!

Så kjære vakre deg Måtte du, vi ALLE Alltid velge Kjærlighet uansett hva spørsmålet er.

Jeg tenker alt støy som er rundt oss hele dagen, “hva man bør, skal, burde skulle, måtte gjøre” 
Da er det godt å tenke at en Må ikke en dritt faktisk. Vi har alle valgmuligheter. Velge bedre valg for seg selv enn bry seg om støy rundt seg er nok en bra begynnelse..


Lag deg selv en deilig dag, ta noen dype pust, se verden fra fugleperspektiv, og bare observerer alt som Er.
Legg merke til hvordan ditt perspektiv endrer seg helt plutselig!
Når du observerer alt, la ting gå forbi uten å la ting gå under huden din, skaper du mer rom til å være Lykkelig!

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es