Det føles som sommer litt til når sola skinner. Da spiller nesten egentlig ingenting rolle hvis en bare tømmer hodet litt og ikke se verdensbildet for seg nå.

Jeg driver for tiden å tenker på min videre utvikling, har bestilt boka til Petter Syversen, så jeg ser fram til å få sette i gang skikkelig. En blir lat å dulle seg i det som er. Men ja jeg har lært endel av det likevel.. 

Altså hvis en ikke går etter det en vil, så vil en heller aldri få det.
Det handler om ta sjanser rett og slett. Uansett hva svaret blir så setter den deg fri. For hvis vi ikke går etter det vi vil ha, så får vi det heller aldri.
Det er spennende tid foran oss. Jeg kjenner en slags uro med tanke på 20 % av Amazon skogen gir oss oksygen står i flammer.

Alt jeg gjør her nå føles smålig og lite med mening, men en kan heller ikke gjøre noe annet enn å leve i denne illusjonen mens alt er slik som det skal være.


Jeg sender healing fram over til dem som måtte trenge det. Men aller mest sender jeg det til Jorden vår. Anbefaler deg også å gjøre det samme. La oss sammen sende healing og kjærlighet til Jorden vår.


Lag deg selv en deilig lørdag.
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es