Ja enten så skjer det ingenting ellers så gjør vi alt mulig rart på en og samme dag! I går var det første skoledag for minste jenta mi. Jeg har bye the way sluttet å si min siste første klassing. Jeg regner med det blir nok mange flere framover når jeg blir Momo, jeg er tante til så mange i tillegg, så..

Men nå har jeg feiret, kjent og vært lei meg engang før. Så jeg følte det mer med Loriel enn med AD. Denne runden var det mye mammas-hjerte stolthet og glede, men føltes ikke som siste i hele tatt. Godt jeg har sterilisert meg, sier jeg bare haha..AD blir behandlet som siste barnet som om alle barna hadde bodd her på en måte, men samtidig ikke! Altså når det kommer til samsoving, hun har ikke sovet så mye i senga mi, Loriel og eldstemor vinner nok den delen. Men det gjør meg ingenting. Jeg ble gul, blå og lilla da vi var i India og sov i samme seng. 

Husker da hun reiste seg opp i løpet av natta og slengte seg med albuen rett i magen en natt… for så annen natt tok hun nesen min. Men det var alt for varmt, det var utrolig tilstander der. Men jævlig vondt gitt!

Men hun er bare Verdens snilleste AD. Hun fortjener ALT godt og mer. Det gjør dem alle mine egentlig.

Men de to minste altså. Måtte deres ferd være mildere enn min har vært. Måtte dem alltid føle seg beskyttet og elsket. Selvsagt det gjelder dem alle fire. <3<3<3<3Det var kjempe koselig dag på “skolen”, dette hadde vi ventet lenge på. Magisk og harmonisk. Jeg anbefaler Steinerbarnehagen her i nabo bygda i fra hele mitt hjerte. Jeg har bare godt å fortelle om dem.

Trygge, stabile personale, så deilig å måtte slippe å forholde seg til ny vikar hverdag slik som større barnehager. Men dem gjorde en tabbe å gi slipp på en kollega her før sommeren. Hennes latter og energi merkes veldig godt at det er borte gitt. Stort tap for barnehagen. Det trenger jeg å si..Utenom det, ha fokus på å være plastikk fri og økologisk i tillegg, mijøvennlig! Ja helt etter boka og mer til!!!
Føles som Spa avdeling rett og slett når en entrer. Går tilbake i tid på en måte, men samtidig er det moderne og rent! Helt fantastisk opplegg. Jeg er så takknemlig at jeg fikk gitt en av barna mine det jeg alltid ønsket å gi dem Alle.

Dem plantet ett tre, sibirsk? gran, det er jo fint symbolsk. Tenk barna alltid vil huske at dem plantet ett tre til ære for akkurat dem selv. Fantastisk!
Bare synd ingen av hennes bestevenner går sammen med henne på skolen. Jaja men dem er nå sammen i år da for det om.

Jeg digger at det er førsteklasse i barnehagen. Det føles rett og slett helt riktig. Dem er store nå og hjelper til å med, med  dem små. Pluss så klart pensum og det som er, men dem får med riding og skidag, turdager, ja dem har så mye gøy. Dem lærer i tillegg de viktigeste tingene nesten slik som i Japan.

Bare i Japan har dem unnskyld min fransk jævla mange greier, at dem trenger flere år på å lære seg alt det er av manerer.
Men gid, se på dem og se på oss. Så who the fuck am I to say anything, sånn egentlig..


Etter skolen dro vi rett til Sverige, måtte Harry handle litt. Mat og slikt. Vet du hva, Glutenfritt semper brød koster 30 svenske kr. I norge koster den 60 norske kroner! Hva skjer? Alt av glutenfritt og veggie er halvparten så billig!

Men når vi var først der, så klarte jeg så klart å kjøre feil, jeg går meg nesten alltid vill og jeg kjører alltid feil. Jeg har ikke retningssans og det har ingenting å si om jeg har på meg briller eller ikke har jeg funnet ut nå også. For det har ingenting med synet mitt å gjøre. Jeg eier ikke retningssans. Sånn da har jeg sagt det høyt og ingen kan bruke det mot meg mer! HA! *ler og ler*Men ja når vi først var der så kom jeg på at jeg hadde lovet AD fisk til akvariumet vårt som vi fant fram da vi ryddet i garasjen.
AD i fyr og flamme og vi fant fisker, mat og pumpe, noe godt til dyrene våres. Og tuslet fornøyd ut av dyrebutikken!

Var akkurat som noen puttet en femmer på henne, hun har vært i godt humør siden. Herlige fantastiske jenta mi.. Det er da ikke mye hun krever. Men ja det var litt av en lite gjennom tenkt prosjekt jeg satt i gang for meg selv kan jeg si nå i ettertid. Men det ble nå skikkelig koselig da. Også kjekt å få fisk i hus igjen.

For å korte ned på historien kan jeg si at vi kom hjem sånn ca 15.00 tiden, klokke var vel rundt 18.30 da jeg vasket badekaret etter all fram og tilbake dansen jeg hadde for at fiskene og AD skal være fornøyd med akvarium sitt og “decoration” som hun mente hun manglet! Men mamma er super mamma. Selvom det ble nå vann overalt i hele huset for det viste seg det var kjempe hull på siden av kannen jeg fant fram. lol

Men det ble kjempe koselig dag, det var koselig å få fisk igjen i hus. Jeg har jo tross alt bare lovt henne det i tre år gitt. Men det har ikke vært plass til det engang før. Så det var bra at vi fant den igjen i garasjen, akvariumen var nemlig på vei til å bli gitt bort så.Men det gikk nå bra, jeg var så tom og sliten at jeg tålte ikke engang min egen speilbildet kjente jeg mot slutten. Men så takk dere gode der ute som gir av dere selv til folk rundt dere.

Vi alle trenger hverandre her. Selv dem sterkeste og dem som smiler mest. Så jeg takker ydmykt for så mange gode mennesker som har dukket opp i mitt liv og så klart dere familie og venner som ALLTID er der uansett!!
Og dere som Er der på deres måte. Noen synes mer enn andre. Noen føles mer enn andre. Noen bare er der i stillhet, men likevel merkbar.

Hverdag er en gave. Jeg har takket mye i dag, selvom jeg ble overloaded av menneskemøter og bilkjøring.

En tur i dusjen og i badekar er himmelsendt gave til oss som føler! Så jeg er så takknemlig for å være i livet her og nå sammen med dere.

Jeg sier bare velkommen til alt som måtte dukke opp i mitt liv. Jeg åpner opp armene og tar imot det som måtte komme. Jeg gleder meg til å dele rundt meg og trives bedre meg med selv og rundt meg med mine..


Jeg tenker denne gjengen som er rundt meg nå er nydelig gjeng. Så jeg er takknemlig for hvert eneste av dere. Gleder meg til flere nye bekjentskaper framover.

Men jeg er helt ute av dating verden. Jeg er ikke inne på noe som helst. Jeg er så utdatert så det går an å bli. Jeg tar ikke hint på sosiale media heller, eller jeg skjønte hva det betydde vist i sommer da, men det var bare for jeg gjorde det samme. Jeg tenkte ikke engang sånt jeg da.. Jeg tenkte helt noe annet. Men ja internt anyway..

Jeg er rett fram og setter pris på mennesker som er rett fram. Men ja jeg er helt ute av den sosialmedia greiene jeg. Jeg har ikke engang tro på å finne sin partner via nett. So Peace and Love 2 you All… <3

Men ja mange av dere har fantastisk Energi, det trenger dere å vite. Det er jeg takknemlig for at våres vei har krysset sin vei. Det er godt å se sterke menn og kvinner som våger å stå fram i sin sannhet. Vil vise sin sårbarhet og være seg selv, være ekte.Jeg føler at det begynner endelig å ta litt mer form her og bli mer slik som jeg ønsker å ha det. Men ja jeg trenger å gjøre noe med kjøkkene, også soverom døra må fikses, jeg liker det ikke når det ser halvferdig ut! Føles ikke rent!

Men ja, jeg maler kjøkkene lyst først og fremst, tenkte å kjøpe maling nå snart og sette i gang. Jeg tror det vil bli enda mer koselig her framover.Jeg ønsker å si Takk nok engang til dere alle som er der på hver deres måte. Det er rart dette livet egentlig, vi er der for hverandre bevist og ubevist. Det rareste er at mange av oss kan føle oss til tider alene i denne store verden.

Men det å huske at hjernen vår er nydelig mekanisme som kan lure oss til å tro det merkligste ting. Så heller ta en dritt dag for det det er. Synes synd på seg selv om en ønsker det. Men det går en tid at du ikke orker mer å synes synd på deg selv. Det er da det skjer “indre skift” det er da du skjønner du har Makten over ditt Liv! Du er Sjefen!

Det er vel det som er mening med livet, hjelpe hverandre på veien i denne livsreisen vi er sammen. Jeg er så takknemlig at min reise krysset din. <3

Lag deg selv en deilig dag du fantastiske sjel. Jeg har stor troa på deg. Viktigste er at du tror på deg selv. Det kan ingen ta i fra deg! Det å stå i seg selv og i sin egen sannhet hva enn det måtte være.

Det som føles rett for deg, gir kanskje ingen mening for andre. Men det er ingen andre heller som skal leve ditt liv. Jeg tenker nå til dags finnes det mange mennesker som har fasiten på hvordan du burde leve ditt liv.  Gir deg kanskje “gode” råd som du ikke har spurt om engang å få. Men det er alltid ditt valg om du ønsker å ta dem med deg eller ei.

Altså mistforstå meg rett, noen ganger lønner det seg å ta i mot gode råd. Men å være bevist på hvem en tar sine råd i fra tenker jeg da..Jeg tenker det finnes noen der som ikke helt forstår meg og mine valg alltid. Men jeg tenker, det finnes større grunn til alt enn hva du tror og kan tenke deg. Mine valg er opp til meg å leve i mitt liv. Du trenger ikke å forstå hva som føles rett i mitt hjertet!

Dessuten om en har så mye tid til overs til å granske så nøye på andre, så da tenker jeg, da er det nok på tide å ta en runde seg selv. Egentlig helt rart at slike ting ikke blir fanget opp i rettsystemet i Norge. Med tanke på den som klager mest blir for det meste hørt!

Jaja nei nå ble dette skikkelig dagbok her, får bli Azi`s dagbok dette snart. ;p

Ha en deilig velsignet dag kjære vakre sjel. Tusen takk for du er der for deg selv og dine mennesker rundt deg.

Jeg er takknemlig for akkurat du finnes..

PS. Starred mappa mi er magisk det er nå sikkert! Den har spilt kjærlighetssanger hele denne runden og…men nå har den gått tilbake til noe annet igjen. Kan ikke annet enn riste på hodet og humre for meg selv.. .

Stor god bamse klem akkurat til deg, just be safe <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es