Hva skjedde egentlig? Jeg husker vinteren, våren, men hoppet vi over sommeren i år? Utenom så klart ett par tre uker med sol. Nå blir det jo mørkere og kaldere til å med.

Jeg er ikke helt klar til høst og vinter jeg da, føles som i går jeg fant fram hage tingene. Nå snart trenger jeg å pakke det bort igjen. Nok engang drømme/planlegge om å rømme land som jeg gjør hver vinter her på Østlandet..
For å ikke nevne alle de hundre ørten tonn med blader som trengs å ta bort hvert år. Har løvblåser da. Dessuten det er god trening.

Føler det meste av tiden min går på hus og hjem egentlig. Det er jo kjempe sjarmerende med å bo i husmannsplass, men det er faktisk litt av en jobb å holde det i orden! Jeg tenker det er vel en mening med den ble min. Dem ville jo ikke selge til noen andre før så.Selvom ja denne plassen så klart trives best med mer folk, det er nå så, dessuten så nyter jeg stillheten her nå så lenge det varer. En vet aldri hva framtiden vil bringe. Plutselig trenger jeg å bygge på ekstra hus på tomta for en av ungene kommer hjem med en unge i hånda, eller noe så. En vet jo aldri!

Men ja det er mye å gjøre alene her kjenner jeg. Selvom det er nå godt. Jeg trenger ikke å melde meg inn i treningsplass. Jeg får muskler bare av å gjøre hus/mini gård/hage arbeid.

Men jeg setter nå stor pris på all hjelpende hånd her jeg får. Altså nå prater jeg om dem som har gått bort og bor her. Herr Egil Karlsen Oslo-mannen som kjøpte plassen før meg bor her, noen andre kommer stadig på besøk. Så det er jo koselig. Har jo husnisser som bor her også da, selvom dem har vært stille nå en stund.

Egentlig er jeg ikke klar for å skrive om hvordan det er å leve med PTSD, hjernen vår er en forunderlig ting! Med tanke på det en forer den med, det vokser. Jeg ønsker ikke å være min diagnose! Så jeg kjenner bare jeg har begynt å tenke på å skrive blogginnlegget merker jeg mer av diagnosen. Så jeg ønsker ikke å skrive om det nå. Jeg trenger å fokusere på Her og Nå akkurat nå. Så jeg tar det når tiden er rett engang.

Jeg kan heller skrive om hva som er greia mi, hvorfor jeg ikke er slik som dem andre influencere som pakker på andre masse produkter!

Ellers så går jeg så ofte jeg kan naken.. eller har på meg morgenkåpe..For det meste har jeg klær som er enten kjøpt for ca hundre år siden, eller kjøpt på salg/brukt. Det går mot alt jeg står for, dessuten ønsker jeg å bruke pengene mine til noe annet enn enda mer klær! Dessuten så føler jeg meg som kona til Jim Carrey i “The Truman show” for hver gang jeg driver med reklame. Skjønner jo andre influencere tjener rått på dette!

Men helt ærlig, seriøst hvis influencere betyr kjøpehysteri, så ønsker jeg heller å kalle meg selv for noe annet.
Jeg tenker det går vel an å være influencer og påvirke mennesker med noe annet enn sminke og klær. Dessuten så ønsker jeg de aller fleste skal gå over til å bli giftfri hjem!

You see? I look like Jim Carreys wife in The Truman show. Maybe I need to work on this part haha..

For all del hver sin lyst, men nei takk. Det holder med at jeg har silikonpupper. Jeg trenger ikke å gå enda mer den veien.
Dessuten så har jeg lyst å bytte dem ut og ta mindre i senere engang kanskje, vi får se. Orker ikke å gå gjennom smerter nå.

Over til noe helt annet.

Nå har vi tent på lys og leker at det er høst. Har bakt maisbrød. Det hadde jeg aldri prøvd før. Jeg er slik som smaker på alt mulig rart. Jeg har smakt så mye rart. Jeg liker så mye rart av mat. Maisbrød var god tørr opplevelse. haha
Neste gang blir ikke med olivenolje og mer olje i eller skal det være så tørt? Jeg aner ikke. Det var lettvindt å lage, hadde heldigvis alt jeg trengte. Så det gikk kjapt!Denne fullmånen har vært skikkelig intens, jeg har sovet og sovet nå i ettertid. Det var smertehelvete fra annen verden på selve fullmånen da. Så det ble annen hyling her i fra. Stakkars naboene mine altså. Jeg har virkelig en gjeng god gjeng rundt meg. 

I dag sovnet jeg igjen på dagtid, drømte masse rart nok engang. Jeg tror jeg fikk forvarsel om ett eller annet. Jeg vet ikke, jeg har drømt så mye rart siste tiden at jeg ikke snart vet hva som er opp og ned lenger. Nesten som en slags sjokkbølge føles det som.

Altså sånn hjertestarter elektrisk opplegg, føles det nesten. Jeg føler meg hvert fall ikke helt som meg selv for tiden. Det er noe stort som skjer er det nå helt sikkert! Jeg kjenner klump i magen nå når jeg tenker på 144.000, struts perioden min er over.

Jeg har fortsatt ikke undersøkt noe nærmere, jeg kjenner en forvrening i magen når det kommer til å lese om det i relgion bøker. Så jeg trenger å lese det en plass der det er litt mer nøkteren, men likevel open minden og helst ikke mer svevende enn det jeg kan til å med føle meg noen ganger!

Om du har tips/link, del det gjerne med meg.. 🙂

By the way, dere som har opp gjennom tiden kalt meg for svevende! Det heter å være in time. Jeg kan skrive om det faktisk, det hadde jeg på NLP! Så jeg følte meg ganske så stolt der jeg satt og fikk til å med navn på hva jeg er! SÅ PØH! 😉Jeg har drevet å healet meg selv, så kanskje derfor jeg har sovet mye. Jeg vet ikke. Men det går faktisk bedre i dag. Men har lest at det blir bedre for så verre igjen. Altså få skade på ribbein. Så jeg hysjer foreløpig nå siden smerten er bedre. Men nå når jeg tenker på det, så kom fader smerten på plass. Hjernen vår altså.. *rister oppgitt på hodet*

Men det kan være musklært også, jeg vet ikke. Jeg er ikke lege og jeg går ikke til legen, så lenge jeg puster og ingen annet enn kun smerter er tilstede! Dessuten bare for jeg slår meg selv i garasjen min når det er fullmåne. Nei, det går en grense.. haha *sta esel*

Dessuten etter en har født 4 barn så føles alt annet smerte bare forbigående massasje. ;p Men det var jævlig vondt altså, jeg mistet til å med pusten når jeg traff den teite jern dingsen. Hele greia løsnet. Så det var litt av en smell. Jeg hadde nok englevakt..

Men nei nå orker jeg ikke å skrive noe mer om smerter, det en har fokus på, det blir bare mer av. Så jeg prøver å fokusere på fuck hole egentlig. Det er ikke lett heller når en blir haglet ned med haug av synkronisitet i fra alle retninger.

Egentlig er det ikke rart at det tar lang tid noen ganger før jeg kommer meg til saken, jeg går jo til og fra dataen. Som vanlig kommer jeg tilbake med ny ting å fortelle om. Men denne runden går under hverdag/dagbok nesten så..

Det er egentlig morsomt at politikere på FB min har holdt ut med meg til nå, kanskje jeg skal melde meg inn i politikk?  Jeg vet ikke, jeg tenker det trengs noen ærlige engasjerte mennesker også inn der. Kanskje for å snu på det som er der nå! Men jeg vet ikke, jeg er redd det er litt barnehage tendenser der. Altså nå mener jeg å jobbe i barnehage da hvert fall i den barnehagen jeg jobbet i en liten stund. Men ja stakkar tror ikke nye dagliglederen holdt ut engang selv der tilslutt.  

Uansett jeg har jo trossalt 11 i navnet tall som Martin Luther King og 4 i skjebnetall, som Oprah. Og siden 22 blir alltid forkortet til 4 så det har ikke forandret en dritt på nummerlogi analysen min. Så det er nå ikke rart en begynner å tro mer og mer på seg selv for hver dag som går. Selvom jeg skjelver enda sånn inni mellom. Men på en helt annen måte denne gangen. Føler meg ganske så selvsikker.

Selvom noen sier ikke la det gå i hodet på deg. Men i faens alle dager, slutt da å se på meg som om du ikke har oppturer og nedturer selv! Gi meg faen pusterom! Til deg som måtte føle deg truffet av dette. Til dere andre skroll videre.. 😉


Men ja kanskje gå for Miljøpartiet de grønne? Altså dem blir for hippi for meg slik som jeg har oppfattet dem på utsden av butikken her for ett par siden. Jeg står mellom barken og veden føler jeg. Men jeg skal egentlig holde munn. For jeg har ikke sett hvordan dem er på ordentlig. Så best å undersøke før en åpner kjeften tenker jeg!

Men jeg vet ikke. Det hadde vært morsomt å vært engasjert i ett eller annet tenker jeg. Jeg er jo alene med jenta mi tross alt. Det går en grense på hvor mye stakkars Hilmar skal stille opp for ei som ikke er biologisk hans engang. Så jeg er bare takknemlig for han er så god og tar seg av henne slik som han har gjort siste årene.

Jeg er velsignet med barna mine jeg. Uansett jeg nyter denne tiden med henne jeg. Dem andre er så stor nesten. Så jeg nyter denne tiden før hun blir 13 år gitt. Det var så travelt rundt meg med de tre tette små og i tilllegg være nordsjøenke. Så det er ren nytelse med Lille jenta mi nå, selvom vi har våres fighter i ny og ne. Men som storesøs sa engang, nyt det mens du kan å tro du er enebarn. Jeg ler enda av det selvom det er vel 4-5 år siden nå.

Sukk dem vokser så fort de barna, og tiden går så jævlig fort gitt…

Jeg har begynt å sette meg mer inn i astrologi igjen. Nå vet jeg endelig bursdagen min. Så da blir det kjekt håper jeg.

Jeg var egentlig i badekaret i stad og fikk en kjempe god skrive idee. Også glemte jeg det nå etter alt jeg skrev i stad. Så jeg går og tenker litt og kommer tilbake om litt. Men dette vil du ikke legge merke til. Så du trenger ikke å gjøre annet enn å skrolle.. 😉


Jeg tenker det er mye bra på FB feeden min nå, jeg driver og har ryddet litt her og der siste tiden. Alt handler om energi. Ikke ta ting personlig! Verken den enne veien eller den andre veien. Jeg rydder inni mellom alt som er, og det betyr langt der i fra at histrioen vår er over. Verden er fortsatt liten gitt, det handler bare om energi alt sammen <3

Men likevel jeg har lagt merke til altså selvom feeden min er bedre nå enn det har vært tidligere. Så er det fortsatt likevel fokus på smerter og lite om healing! Til å med hos meg altså! Jeg ønsker å lese mer om godt jeg. Skifte helt til annen frekvens. Kjærlighet frekvensk!  

Lyst å forske hjernen min mer. Synes jeg har gått veldig dypt inn i dritt siste tiden. Det har fått meg ute av spor. Kjenner at jeg trenger boost av god energi og oppløftende positiv inflyttelse.

Jeg føler meg noe dysfunksjonell og glemmer å foksere på større bildet når jeg er for mye hjemme. Men det er så behagelig å være alene uten noe som helst 3D drama shit for å si det mildt!

Altså hva trenger jeg å gjøre å få opp energi min opp enda mer. Jeg ser bra ut det vet jeg. Har fått detox kviser det har jeg. Jeg har vært Yoyo green drinker for å være helt ærlig. Og merker at kroppen min ikke har godt av det i hele tatt!
Kroppen min fungerer ikke slik som det skal.

Jeg har lenge gått med denne tilstanden at jeg har tidligere ikke vært bevisst på at kroppen min kan faktisk ha det bedre.

Jeg spiser sunt det gjør jeg, jeg faster mye det er jo bra. Men det er også ikke bra for jeg får ikke i meg alt mulig jeg skal få i meg på ordentlig. Om jeg hadde gjort det, spist nok engang mye, så hadde jeg blitt syk nok engang. For der har jeg vært og var der i 6-7 år, for noen år siden.Men altså den Shaken og grønne og røde har vært helt fantastisk, jeg får masse energi og oppløftende energi når jeg tar det fast. Men det er detoxen da første perioden. Den er heavy hvis en har fått i seg mye dritt. Men det varer ikke lenge heldigvis. Og er det godt å føle seg renset, altså tom på deilig god måte, altså en føler seg lett på tå og retter ryggen sin mer. Om du skjønner hva jeg mener…

Altså jeg prater om dette..

Begynn med den pakken som passer din lommebok, sier jeg bare.

ESSANTEORGANICS.COM !!ANNONSE!!!

Jeg har bestemt meg for min energi oppløfting er mitt ansvar, så kan jeg heller fokusere på det mens tiden går seg til. Også får vi se hva det vil skje med Kjærligheten. Jeg har hatt for mye fokus på det. Jeg tenker jeg kan sikkert treffe millioner av menn der ute, men jeg får ikke fred i sjelen før jeg finner ut av dette, så. 

Det som måtte være ekte, tar tid sies det. Så jeg tenker at det som er Ekte Kjærlighet får bruke den tiden den trenger. En finner ikke om ting er ekte bare av å være forelsket første året gitt. Men jeg vet ikke, jeg tenker jeg ønsker meg en Mann jeg. Så håper jeg han vet selv hva han ønsker å melde seg opp på..

Kjærlighet er tross alt frivillig akt fra to sjeler som ønsker dypt å være i lag for det er noe der dem ønsker å finne ut av, tenker jeg da…

Jeg har tenkt å ha fokus på barna og studie framover uansett, ta livet som det kommer rett og slett. No worries No hurries.. Chill og bare ta det med ro. Enn å vil ha alle svar på bordet her og nå. Livet er ikke så. Jeg har ingen planer om dra min vei i morgen, så jeg har god tid til å finne ut av ting. Jeg tenker det er best med slike tanker. Enn å stresse seg selv opp for ingenting… 🙂Jeg har ikke vært noe særlig god på å meditere på dagtid siste tiden. Det er nå heller ikke rart, har jo hatt jenta mi hos meg hele tiden. Så jeg skal meditere mer på dagtid framover. 5-10-20 minutter er nydelig!

Bruke tiden min på noe annet enn kun jobb, jobb hele tiden. Men det har vært nødvendig siste uken. Trengte å komme inn i rutine. Det har vært etterlengta deilig…

Utenom på kveldene før legge tid da, jeg mediterer for å sovne. Det er deilig hjelpemiddel for meg, hjelper meg til å slappe totalt av. Jeg har rett og slett blitt avhengig og det er bra egentlig. Det er hvert fall uten noe som helst “bivirkning” som piller og slikt. Jeg anbefaler virkelig Frequency meditation. Jeg vet om en frequency for alt du måtte trenge.. 😀

Jeg orker ikke lenger å bry meg om hva andre måtte gjøre for å slappe av, en periode var jeg veldig opphengt i måtte bevise hva en jeg var sammen med en tid gjorde. Men skjønner nå det var veldig typisk 3D oppførsel.
Jeg har vokst siden den gang gitt. Og tenker jeg kommer aldri å gå tilbake til 3D oppførsel igjen!

Så takker for tilliten til dere som har åpnet dere opp siste tiden og sagt hva som er muskelavslappende for dere.
Men ja så klart fortsatt sex er jo beste. Jeg har ikke orket å kose mye med meg selv denne uken, så kanskje derfor jeg er så rastløs for tiden hmm.. ja

Anbefaler deg i fra hele mitt hjerte forskjellige typer meditasjon. Jeg begynte for 10 år siden tror jeg det var? Det er beste belønningen jeg har noen gang gitt meg selv.

Jeg ser virkelig fram til å begynne å studere igjen. Jeg kjenner det blir godt å komme seg ut og treffe noen andre mennesker. Energiutvkelsling, også er det praksis i tillegg. Så jeg gleder meg å coache en hel bedrift. Så om din bedrift trenger en coach! Så si gjerne i fra. Vi stiller opp!

Det blir eksamen oppgaven vår da, så det blir spennende! Jeg gleder meg allerede jeg. Godt det er ikke eksamen før neste år da. Så jeg har litt tid til å puste..

Jeg leste noe bra på feeden min for en stund siden. Det var en som skrev dette:

“jeg velger mine uvenner med omhu”
Les det igjen!

Så jeg synes det er noe vi alle kan ta til oss. Jeg ler fortsatt av det. Jeg har egentlig for det meste gjort det hittil i livet.

Så jeg er helt enig med han. Ler og ler..


Håper du har hatt kjempe deilig og fin lørdag og du har deilig søndag i dag.

Jeg har brukt lørdagen min på dette..
Så i dag skal jeg nyte søndagen min. Så jeg ønsker deg det samme. Nyt livet! Tenk om vi kunne lært på skolen om hvor viktig det er å puste med magen gitt.

Så pust godt med magen. Ha tillit til deg selv først og fremst. Så ordner alt seg til slutt. Stol på deg selv, det du gjør selvom ting faller i fra og det ikke gir mening der og da. Så har det større mening lenger framme engang i tid.

Takknemlighet for alt en opplever på godt og vondt og tilgi seg selv og andre er eneste riktig. La gå, pust dypt og bare elsk deg selv mer og mer.

Jeg er egentlig veldig tålmodig med meg selv, det er bare at jeg blir rastløs inni mellom. Og det er nå ikke rart..

Deilige gode deg, nå kan du få lov å gå.. STOR god bamse klem til akkurat deg.. <3

Let us just say Healed World, please <3
  


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es