Jeg ser fram til det egentlig, siste året nå. Det blir spennende. I fjor fikk jeg A, så i år må det bli A+++, jeg har alt bestemt meg for partner. Han er dyktig. Så jeg håper jeg kommer med samme gruppe som han. 
Han angret jo at han byttet gruppe ifjor. Så jeg håper han og meg havner i samme gruppe. Stødig eldre kar, vi har samme syn på grenser og slikt. Så det passer oss nydelig. Så vi får se.

Jeg er jo forresten Steinerskole mamma nå, så har allerede fått lekse i fra skolen. Det er egentlig lekser til foreldre der enn til barna. Jeg elsker steiner pedagogikken, men jeg er ikke så glad i hvordan den skolen gjør ting på. Blant annet med all det maset om foreldrekassen. Enormt som dem skal bry seg om penger, men ikke på hva dem serverer til barna eller rydder i skoleområde, og annet greier. Så vi får se hvordan det blir til neste år.

Steinerskole prosjekt lekse for mor hahaHar allerede kommet i dårlig stemning med nye dagliglederen. Altså for å si det slik! Jeg er enorm tålmodig og vennlig person. Når jeg setter deg på plass. Da trenger du å spørre deg selv hva slags holdning er det du har siden du fikk en slik tone i fra meg!

Uansett jeg har innstalert Messenger igjen etter 8 måneder uten denne gangen. Egentlig har jeg nesten aldri hatt det heller.
Jeg har ingen varsel på noen plass, jeg må fysisk gå inn og sjekke selv. Utenom så klart sms og mens kalenderen min og når det er tid for søppelhenting.
Det er så deilig å slippe å høre alle de lydene og alt det rote det blir på telefonen med alle varslingene på. 

Husker i forhold jeg var i hadde vi evig lang krangel om lyden på telefonen. Han hadde til å med 2 telefoner med tvillingsimkort. Så det ringte og pep i fra alle kanter. Jeg ble nesten sprø jeg.

Så all lyd av på telefonen når du entrer i dette hus. Men musikk kan du ha på så høyt du vil. Jeg har flere høyttallere så det er bare å koble seg på den nærmeste du finner.

Men ja er det flere der som har det slik som meg? Telefon uten noe varsel på? Jeg har noen få personer jeg har satt varsel på når dem har oppdatert statusen sin. Men igjen da må jeg fysisk gå inn for å se de varslene.

Synes det er deilig jeg å slippe mas. Hadde forresten på varsel på snapchat en periode. Men der er det ganske så kontrollert. Det er bare familie og noen få venner. Men jeg tok den også av. Snapchat har ikke vært min greie egentlig. Selvom det er morsomt da.Jeg leter faktisk mer etter telefonen min, enn å bruke den. Så jeg har funnet ut at det er best den står i laderen når jeg er hjemme. Da vet jeg hvert fall hvor den er!
Nå har jeg til å med mistet brillene mine for godt. Så om du finner brillene mine ute i skogen så blir jeg kjempe glad om du kom med den hit. Jeg gikk meg jo vill så jeg aner heller ikke hvor jeg har mistet den engang. Men ja tror nok jeg aldri ser den igjen.

Jeg fant ut forresten hva som er med øya mi, vet ikke om du husker jeg nevnte noe om jeg brant øya mi? Uansett det er fuktighet den ikke klarer å produsere selv. Det ser mye bedre ut nå enn for noen år tilbake. Før så det ut som jeg hadde blitt slått på øya. Så jeg sliter veldig med øya mi når det er tørt og lite fuktighet i luften.

Så jeg trenger nye briller før fuktigheten forsvinner i luften og så klart før studie start.

Gleder meg å bli student igjen. Jeg elsker å være student. Jeg kunne vært evig student. Men ja jeg kjenner en blir lat også av å være sin egen sjef til tider. Så jeg trenger å komme meg i rutine igjen etter sommeren.

Ja jeg har en greie med kvinner og legger og lår. Vi er så sexy…Forresten det har gått rett i vest med avlingene mine i år. Det er omtrendt ingen avlinger av noe som er her i gården. Jeg trenger å ta skikkelig rens. Altså energi rens.
Selvom jeg gjorde ikke annet enn å rense hus og hjem i de siste 3 årene. Men likevel..

Det er virkelig viktig hvem en omgås med. Noen har det å blokkere andre sine velsignelser. Ikke for dem er ond. Men det er bare noe med dem, sjalusi eller bare at dem ikke har vokst opp i bedre vilkår. Vil helst at at det skal gå dårligere med andre enn seg selv. For kanskje dem ønsker å føle seg ovenpå. 


Livet ditt handler om det som måtte være viktig for deg, men om det er penger som får deg til å føle deg viktig, ja da har du mistforstått mye av livet tenker jeg da.

Penger har aldri imponert meg, jeg er heldigvis oppvokst i møblert hjem. Så jeg har aldri sett på penger som noe big deal. Enn å hjelpe der jeg kan og bruke det så godt jeg kan riktig. For hver gang jeg har sedler så pleier jeg å velsigne det og bruke det i små butikker så mye jeg kan. Jeg tenker alle vi trenger en hjelpende hånd. Selvom jeg er fremmed og ikke kjenner dem som eier butikken.

Dessuten har jeg levd på nordsjø lønninger så jeg har fått min dose av penger i forhold. Og det betyr ikke en dritt, jo mer penger jo mer regninger. Hvert fall for oss vanlig Ola Nordmann..

Essante Organics Smoothie shake nomnom
Jeg har bestemt meg det kommer til å bli nydelig framover. Har flørtet for hver gang jeg har vært ute, en hel del siste tiden forresten, skulle nesten trodd jeg var nonne så dydig jeg har vært til nå. Er jo kjempe morsomt å flørte. Jeg har jo det bare i meg. Men ja det har vært så lenge siden nå, trodde at jeg hadde mistet hele greia. Men noooppe jeg har det fortsatt i meg. hahaha


Men slapp helt av jeg er ikke ute å stjele mannen din. Hvert fall ikke gravide damer sine halvveis kjærester!
Jeg har fått min bit av karma da jeg var elskrinne engang i min tid gitt. Den leksen lært for godt og aldri mer. 
Dessuten så har jeg ingen problemer med å skaffe meg dude .. om jeg har bare lyst så. Men først trenger jeg å bli ferdig med å legge bak meg han Herr «hummingbird»Du vakre nydelig deg, livets vei handler ikke om de store pengene du har. Penger kommer og går. Det er lekse i hvert ting en opplever. Det viktigste er å stille seg selv de rette spørsmålene. Forså justere seg etter svarene en finner i seg selv.

Det beste spørsmålet er alltid, hva er det jeg skal lære av dette nå?

Jeg har mangt ganger stilt meg selv det spørsmålet opp gjennom årene. Alltid er det nytt svar som kommer fram. Livet er tøft til tider, vi trenger alle noen å prate med alle sammen.

Så takk til deg for all koselig, nyttig, energioppløftende open minded prat siste tiden. Det er så deilig å prate med mennesker som ikke leker noe lek ei heller kaster bort en sin tid. Det skjer noe med oss alle etter vi fyller 35 virker det som.

Synes det er så turn off med lek og kasting bort av min tid. Der er jeg skikkelig sær med folk, så rart jeg er tålmodig med folk jeg liker godt opp gjennom årene. Men det er ikke mange som har kastet bort min tid heller egentlig.

Gleder meg til flere bekjentskaper framover. Gleder meg til livets glade sider. Gleder meg til å lære enda mer, og mest av alt gleder meg til Kjærligheten jeg deler lett rundt meg og all kjærligheten jeg får i retur. Gleder meg til å treffe flere mennesker å bli bedre kjent med. Ja det er mye å glede seg til egentlig når en tenker seg om.

Du deilige vakre sjel, lag deg selv en nydelig deilig dag.

Husk du er Elsket <3  PS. Selvom jeg rydder stadig på fb profilen min, så betyr det ikke at vi er mindre venner når vi sees på gaten. Men om du ikke engang hilser på meg på gaten så ser jeg ikke vits i å ha deg på fb min heller… ;p
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es