I natt hadde jeg merkelig drøm, det er i disse dager en har merkelige drømmer. Altså 3 dager før og 3 dager etter fullmånen. Så jeg stod opp midt på natta og fikk ikke sove igjen for flere timer etterpå. Stod opp idag tidlig, før klokke ringte faktisk. I godt humør også gitt.

Drømte om litt for mange menn og nesten forhold jeg hadde vist surret meg inn i. Det var ikke vond drøm, men bare merkelig. Husker ikke stort av det egentlig. Enn det var litt av en livsstil om jeg hadde vært så og datet så mange menn i mitt liv. Jeg klarer ikke mer enn 1 omgang jeg. 
Så jeg beklager stort om noen har misforstått og tror det er noe på gang. 

Jeg har bare hatt en i tankene siste 10 månedene faktisk. Han vet det, mine nærmeste vet det. Og det holder lenge nok. Om det noen gang blir oss to så er det bare gudene som vet. Men fram til da er alt lagt på is i fra min side hvert fall. Selvom ja en natt eller to med han hadde vært nok deilig gitt. Haha

Any way, drømmen min fikk meg til å reflektere over energien vår. Altså hvor viktig det er energideling. Hvem en deler og utveksler energien sin med. Hvem en selv ønsker å være koblet til.
Selvom det er bare en liten kort stund en er koblet til andre. Så har det stor påvirkning.

Nå har jo endelig forskere også blitt bevisst på denne energi praten. Så jeg føler meg ikke helt crazy lenger med å prate om slikt til folk.

Jeg sier ikke min energi er 24/7 oppløftende. Langt der i fra. Men når jeg er i den low modusen, så pleier jeg å holde meg unna mennesker og har fokus på meg selv og barna mine.
For jeg vet når jeg er i den modusen så påvirker energien min rundt andre mye mer enn hva andre sine gjør. Samme med når jeg har oppløftende energi. Jeg gir mer enn andre gjør. Det er nå så.. jeg liker det.

Så nå har jeg bestemt meg å bruke min energi riktig og koble meg til mennesker som har oppløftende energi. Gir meg like mye som jeg gir. Altså 50/50 og ikke slik som det har vært til nå.

Jeg er ikke arrogant for jeg er kresen med hvem jeg ønsker å dele min energi med. Men så har jeg vært i langvarig lavenergi forhold i mine yngre dager. Så jeg klarer å spotte en narsissist fra hundre mil avstand. Så jeg er takknemlig for de mange årene sammen med han. Jeg kan spare meg selv for slike ting i framtiden.

Lekse lært nok engang for denne gangen. Men som alle andre mennesker så får jeg samme leksen gang etter gang helt til det sitter godt fast i minne.

Nå gleder meg til å ha mer fokus på min Coaching jobb. Komme virkelig i gang etter sommerferien. Det har vært umulig å jobbe med jentungen rundt meg hele tiden. Å stå opp med barna og legge seg samtidig, ja det var deilig å levere henne på SFO og kunne gjøre andre ting for å si det slikt.

Livet er deilig dere selvom det er mørke stunder inni mellom alt. Så er det likevel håp i hvert eneste hjørne også. Det viktigeste er å ha fortsatt tro på seg selv, la følelsene komme og gå. God snakke med seg selv og behandle seg seg selv med respekt og glede.


Og du vakre fine sjel, Lag deg selv en deilig dag. Ta godt vare på deg selv, det er viktig å glede seg selv og belønne seg selv har jeg funnet ut.

Jeg skal belønne meg selv MYE oftere framover..

Du, jeg trenger å si det. Tusen tusen takk til deg som har funnet veien hit. jeg blir stadig overrasket over å se på snokelistene mine og alle de sterke personlighetene som har funnet veien til meg. Humble Tusen tusen takk!!

<3 Love Life
&
Life will,
Love you Back <3
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es