Altså jeg drikker sjeldent, fester aldri, jeg er periodevis sjokoholiker mest rundt juletider, jeg drikker nesten ikke brus. Ja altså jeg har nesten ingenting slike quilty pleasures.. utenom røyken…

Jeg tenker det er vel en grunn til vi sliter med å gi slipp noen ganger. Kanskje for vi henger oss opp i hvor godt det er. Hvor koselig det var, hvordan det fikk oss til å føle.
Følelser vi skaper selv rundt alt som er. Noen ganger er det lett å henge seg i minner og historier og drømmer. Enn det som er nå i dag.

Kanskje for det er tryggheten vi alle mennesker egentlig søker og vil ha. Kanskje derfor er det vanskelig å gi slipp. For vi tror å holde ut med noe som ikke er fruktbart er eneste alternativet. For det var følelser der vi skapte som ga oss gode minner.

Kanskje vi tror å gi slipp kan være smertefult? Kanskje ikke helt vet hvordan alt vil bli når vi gir slipp, dermed holder vi fast på noe som ikke er til å holde fast på?

Kanskje mest av alt tror jeg, at jeg har kanskje holdt fast ved noe som kanskje aldri har vært min å holde fast ved.

Kanskje jeg tok feil hele tiden.. kanskje det har aldri vært meant to be..

Kanskje jeg trenger bare å gi slipp.. Kanskje når veien blir der jeg går, så vil alt gi mening engang når den tid kommer.

Kanskje når jeg blir gammel og grå og tenker tilbake vil skjønne da hvorfor alt dette må til..

Kanskje i morgen når jeg står opp, så vil alt føles bedre og uten deg så vil livet mitt kanskje føles bedre, selvom det føles som noe mangler. Men jeg får bare venne meg til at det var kanskje aldri mening med du og jeg i dette liv..

Dammit… for en laupskaus dette ble gitt.

Nei vet du hva, fuck it jeg lager meg en glass martini og går og klemmer på epletre mitt. 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es