Det er noe med å være alene i sitt eget hjem, det gir en fred som en virkelig blir takknemlig for. Det er ubeskrivelig. En får tenkt mye og gjort så mye.

Altså jeg vet nå ikke hvordan det er å bo sammen med en som er “Doer” Jeg har ikke hatt Partner in crime. Så jeg aner ingenting om hvordan det er å bo med en slik en. Så jeg har ikke mye jeg skulle ha uttalt meg der.

Men jeg har tenkt at det er bilder vi skaper i hodet vårt som fucker opp det meste for oss enn det som er. Altså forventninger.

Så mye av forventninger blir jo borte når en bor alene og det er ingen andre enn seg selv her. Kanskje derfor jeg kjenner den freden jeg har i meg nå? Altså jeg slipper å irritere meg over en gubbe som ikke gjør sin del av hus og hjem? haha

Jeg føler jeg driver så smått og blir den kvinnen jeg er ment for å være. Altså jeg har aldri omtrent giddet eller orket å være helt sånn kvinnelig for noen.
For det meste har jeg vært mannen og kvinnen i forhold.

Men kjenner jeg driver og skaper denne kvinnen jeg ønsker å være for meg selv først og fremst.

Ja hva med han jeg velger ved min side da? Hvem er han?

Vet du hva, jeg har hatt så mye fokus på den delen at jeg har bestemt meg at det er hvem jeg ønsker å være som er viktig. Hvem han er, hva han trenger for å skape selv, og ikke minst å være den personen han ønsker å være, trenger han å ta ansvar for selv!

Jeg har ansvar for meg selv, jeg tenker det er egentlig veldig viktig å fokus på seg selv enn den andre parten. For det går begge veier uansett. For når en først begynner å ta bedre vare på seg selv, så vil automatisk den andre parten også gjøre det samme. Det er jo slik vibrasjon og frekvens blir skiftet. Altså når en er i forhold så klart.


Altså ikke alle partner vil automatisk begynne å ta bedre vare på seg selv har jeg også erfart, min forrige partner ble veldig usikker når jeg tok vare på meg selv.
Så sliter du med usikkerhet og har lite kjærlighet til deg selv ta kontakt med Coach som kan hjelpe deg videre. Det trengs lite noen ganger for å komme seg langt på vei.


Nå har jeg ikke partner da, så den biten blir helt annderledes.

Min utkårede da? Hvordan skal han være? Egentlig den biten der har jeg skjønt at jeg har ingenting jeg kan si. Kjærlighet er som kunst. Amor pilen treffer den den treffer.

Jeg tenker at det er partneren en trenger i sitt liv for å lære de tingene en er ment for å lære som dukker opp i sitt liv.
Ikke alltid alle rundt eller en selv skjønner hvorfor akkurat den personen. Men Kjærlighet er som det er. Livet er som det er.

Men likevel kjærlighet kan også dø, har jeg erfart. Altså å drepe kjærligheten som er ren. Det var jeg og Glenn ekspert til.
Men jeg er svært så takknemlig for jeg fikk oppleve det også.

Uansett hva og hvem, hvorfor og hvordan, så ønsker jeg å ha mer fokus på min energi, jeg ser trossalt nydelig ut når jeg er forelsket har jeg lagt merke til. Så jeg kjenner det er deilig å være forelsket i livet.

Livet som er akkruat slik som det er, med sine humper og dumper.
Det er heldigivs ikke jeg som skal løse alle verdens problemer. Så ingen av verdens bekymringer vil bli bedre om jeg går hen og skaper dårlig energi rundt meg.

Så jeg har bare lyst å være forelsket i livet. Så får han som mener han klarer å holde følge med meg enten komme nærmere eller fly vekk. Jeg tar noen steg tilbake, tilbake til meg selv. Tilbake til der jeg trenger å være. I min egen kraft, i min egen sannhet.

Det er ikke prat om jeg skal være arrogant framover. Langt der i fra, det er forskjell mellom å roe seg ned noen hakk og ta ting som det kommer. For bilder i hodet har fucket mye allerede for meg. Enn å bli lei meg og skuffa når ting skjer.

Dessuten er jeg lei av fram og tilbake kjærlighet. Jeg tenker jeg ønsker å ha kjærlighet som aldri tviler. Når den dukker opp så er kjærligheten stålsikker og trygg!

Ekte Kjærlighet er svaret til Alt. Så får en tenke hva spørsmålet er selv. Men jeg tenker svaret er Kjærlighet uansett.

Det er viktig det vi kvinner. Vi tar bedre vare på oss selv, uansett om det er utseende eller kropp, sinn. Det er noe med å være trygg i sin kvinnelighet. Altså selvom vi ønsker å være likestilt og være lik som menn.
Men vi er ikke lik heldigvis og slik skal det være. Men jeg tenker jeg ønsker å være Kvinnen i mitt liv jeg først. Så får heller Mannen i mitt liv være Mannen i sitt liv først. Hva mener jeg med det?

Jo at jeg tar ansvar for meg selv og hva jeg står for. Det er ikke så jeg trenger en partner her i morgen. Jeg har funnet ut at jeg elsker rett og slett å ha sex med meg selv. Det er først nå siste halvåret egentlig jeg har hatt mulighet å bli kjent med min kropp.
Jeg er jo trossalt mamma og har vært det siste 20 år. Så det er ikke mye alenetid en får til slikt.

Jeg er ikke ute etter sex og midlertidig kjæresteforhold nok engang, jeg ønsker meg Ekte Kjærlighet når den tid kommer. Energimessig match!

Dessuten så er jeg veldig rett på, om jeg liker deg og ser på oss som potensial partner, så vet den personen det!
Jeg går ikke hen og gir flere personer samme respons. Så jeg ønsker meg en partner som er likedan som meg først og fremst.

Så framtiden bli slik som det er ment for å være. Jeg ber om at det skal være nydelig eventyr jeg da.. :-))


Lag deg selv en deilig dag og deilige uke. Ta godt vare på deg selv og dine.

Og ja jeg ønsker meg kjempe hard god klem!!
Om du har lyst å dele så tar jeg gjerne i mot. Men jeg klemmer ikke hvem som helst da. Så ikke bli lei deg om jeg ikke er med på den tanken… hahaha

Lenge Leve Oss Raringer… ?✌??

https://www.facebook.com/EssanteOrganicsLLC/videos/2016055081753162/
BØR SEES!! Annonse


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es