Det er vel typisk meg, når jeg får energien min tilbake, så skal jeg ha titusen tall med baller i luften. Men det er nå så. Jeg trives mye bedre med meg selv når jeg har noe å sussle med enn å bare sitte og høre på musikk. Jeg ser ikke på tv tross alt.

Jeg ser enden i tunnelen selvom det føles likevel bare rot fra alle kanter her i stakkars Svinghøgda. Men uansett, jeg har lyst å tømme ut garasjen og sette opp bokseputa og trommene. Jeg tenkte at det blir kjekt for oss og for naboene kanskje. haha

Men uansett ting er alltid lett å erstatte har jeg erfart. Så det er nå sikkert og vist. Jeg aner ikke hvor mange ganger siden jeg flyttet for meg selv, jeg har fylt opp og mistet og fylt opp igjen. 


Vi er heldig og veldig velsignet sånn sett vi som bor på denne siden av Verden. Bortkjemt ja så klart. Men det er nå så..

Uansett hvor var jeg. Jeg tenker at jeg rydder det meste ut i gamle hytta, så får jeg bare kjørt bort eller satt ut på nett det som skal selges sånn litt etter litt. Som om jeg og alle barna mine ikke er nok, det er litt av Glenn sin, også på toppen av alt så er det hundre ørten dekk og slikt etter Hilmar.

Så blir jeg sittende med å rote og jo mer jeg roter for å rydde jo MER”dritt” vokser det fram og jo mer flyter det overalt.

Men det begynner å ta form da, det begynner å bli koselig. Og det begynner å minke! Det er har tatt sin tid gitt. Skulle bare ønske Pickupen min var frisk. Det gikk mye fortere når jeg kjørte Pickup. By the way dere gutter som får lange blikk i fra meg. Det er ikke deg, det er din Pickup Truck jeg sender lange blikk etter. hahaSå ikke bli så opphisset… ;p Men dere leser nok ikke dette. Men anyway. Hvem vet Norge/Verden er tross alt liten i forhold til alt annet som foregår og er rundt oss. Vi er jo bare en bitte liten prikk selvom noen ganger glemmer vi oss ut og tror problemene våres er så mye større enn alt annet..


Uannset, som du ser det så kan jeg også si at det er heller ikke så at en får download/åpenbaring bare en setter seg ned og mediterer eller what så fucking ever!

Vi Alle har Visjoner! Vi har Alle noe vi ser, og husk de visjonene kom til deg og ingen andre. Så det er ikke vits i å overbevise andre om din visjon, jeg tenker det er bedre å bygge i stillhet. Det har funket veldig fint for meg siste 8 år. Selvom jeg har blitt sett likevel.

Om du faller tilbake og ikke helt ser enden på hvordan du skal komme deg dit, der du ser dine visjoner. Bare ha tillit til alt er slik som det skal være. For nettopp du skal nå dine visjoner. Som kom til deg og ingen andre. Så trenger en å gå gjennom nettopp alt du går gjennom nå for å komme deg dit du trenger å være..

Alt tar den tiden det trenger for vi skal lære de tingene vi har kommet hit for å lære og ta med oss videre. Og så klart formidle videre.

Så vær takknemlig og ydmyk, vi alle har viktig rolle for hverandre. VI ALLE er i en brikke sammen. Flettet, hånd i hånd..

Å være snill og god med oss selv gjør at vi klarer å være like gode med andre..

Jeg har gått og tenkt mye på skriving, samtidig hatt kvalitetstid med datteren min. Tillegg gjort alt annet som fortalt tidligere.

Vi har teltet ute på trampolinen, sovet ute hele natta og sett på himmelen. Ga oss vakker fin lysshow nesten.

Jeg har hatt tidligere store problemer med å å skjønne dette med faderen vår Himmelen. Kanskje pga jeg først nå i min voksen alder begynner å få nær kontakt med min egen far igjen.

Jeg føler jeg har lekt struts til nå egentlig, så klart Fader Himmelen. Uten Himmelen, hadde Jorden vært Ingenting og uten Jorden, hadde Himmelen vært Ingenting.

Moder og Fader, Ying og yang. Akkurat som oss selv. Og så klart Kilden, eller Universet da så klart. Der vi får støtte, der vi får dele erfaringer og lærdom, der vi finner håp og kjærlighet. Ja der vi finner alt som har skrevet for oss for vi skal finne tilbake til veien vår Hjem.Ja vi altså vi mennesker er så små og tror vi er så store noen ganger og kan alt mulig rart, men sanheten er vi kan ikke en dritt, vi bare kopirer, tilpasser oss forså lærer noe nytt stadig vekk. Ingen av oss har kontrollen, vi er alle crazy på hvert vårt måte. Så det er ingen konkurranse det heller.. 😉

Så om vi leter etter den perfekte som skal komme og redde oss alle i fra våres synder nok engang. Så tror jeg du må nok lete sammen med de 72 jumfruene som venter på selvmordsbombe kandidat der oppe… for å si det så.. ;pFor det finnes verken perfekt menneske, og kjære deg, de aller fleste er mer opptatt av å redde seg selv enn noe annet. 😉

Dessuten vi ALLE er her sammen om dette. For å gå sammen i ett og hjelpe hverandre på denne veien. Ikke for vi skal kaste ansvar over til noen andre utenfra oss selv skal komme og redde oss. Det å leve med den regelen for seg selv. Det gjør at det er lettere å akseptere dette ellers i livet.

Vi har alle ansvar hvert vårt og Sammen!

Vise kjærlighet, vise tillit, vise at det går an å vise sin sjel uten at en trenger å legge lokk på seg selv. Selvom det er vanlig med maske. Så betyr det ikke at det skal være normalt. Å vise sitt hjerte og la den være åpen.Så om noen ønsker å bære maske, så kan dem fint gjøre det. Men jeg blir hvert fall forelsket hver gang jeg ser noen viser sin sjel til meg. Jeg elsker mennesker som er ekte og rå. Som våger å vise sin sanne seg. Så klart noen blir jo for mye for alle.

Selvom mange synes jeg blir for mye for dem til tider. Så har jeg også møtt folk jeg synes det blir for mye for meg. Så vi har ALLE en slik knapp. Ingen av oss er bedre eller verre enn noen av oss.

Selvom vi er forskjellige plasser i denne livsreisen, så betyr det ikke at noen av oss er overflødig. Selvom vi er bare tall i systemet og blir sett på som “uviktig” i systemet.Så trenger vi å huske. Det er ikke statusen og penger en har i denne verden som bestemmer hvem sine hjerter du skal røre ved på din livsreise…

Jeg tenker det er bedre å ha mye godt å bære med seg i sine dager, enn å sitte å bære på nag for ting andre “burde” ha gjort eller annet dritt for å si det mildt.

Jeg tenker jeg behandler andre slik jeg ønsker å bli behandlet selv. Om du ikke skjønner det, så er det ditt tap. Jeg forandrer meg ikke å blir til noe annet. Jeg er den jeg er.

Dessuten så er jeg glad for jeg slipper å tenke denne tanken når jeg blir gammel. “Wow for en reise dette har vært, godt jeg hadde på meg sikkerhetsbelte hele veien, og dullet meg selv godt i teppe under hele turen”

Jeg tenker, det er bedre å ha godt hjerte å se det gode. Enn å måte hele tiden se etter feil og mangler. Det å være i energiløftende frekvensk gjør noe med en har jeg erfart.Jeg har jobbet hardt og lenge med meg selv til å komme hit jeg står i dag. Det er bare det ubeskrivelig alt sammen. Helt uvirkelig og jeg er helt i begynnelsen av det hele. Uten å vite selv helt egentlig hva jeg driver å jobber meg fram til. 

Eller jeg vet. Bare jeg orker ikke å si det høyt engang. Jeg har lært en ting siste tiden som jeg skulle ønske at jeg kunne ha lært for 20 år siden. Å være diplomatisk. Dermed ønsker jeg alt jeg trenger for min reise videre framover velkommen. Ønsker meg selv godt framover.

Jeg trenger forresten å si jeg har verdens kuleste naboer, altså her i bygda er så deilig. Her er det alt lov til å med gjøre hagearbeid når det ikke skal gjøres hagearbeid. Jeg vet ikke engang om hvor mye naboene kan høre hverandre engang.

Men dem er nå kule alle sammen da. Jeg er så glad for jeg bor her. Selvom ja vi får se hva det blir etterhvert. Jeg drømmer stort for tiden. Jeg ser stort og tenker stort og jeg tenker selvom jeg er lita kvinne. Så kan jeg drømme og tenke hvor Stort jeg vil jeg og ønsker.

Jeg tenker så lenge vi har en Donald som er Presidenten i USA nå i dag. Så er ALT MULIG OG ALLE KAN BLI HVA SOM HELST, Så..Men ja uansett så tenker jeg om en blir ydmyk av en feiltagelse så er det mye bedre det enn å bli arrogant av en seier. Så uansett hva som skjer framover så har jeg troa på noe kjempe stort jeg!

Altså jeg har jobbet hardt for å komme hit jeg er nå i dag. Så jeg tenker all den jobben jeg har gjort til nå har vært nødvendig for å komme hit jeg er, selvom jeg har mangt ganger følt jeg svømmer mot strømmen.

Helt til jeg skjønte at når alt går galt, så har det en betydning, noe jeg trengte å lære der. Det er ikke der min vei var i hele tatt ment å vær.

Så jeg har lært å ikke ta ting så tungt lenger når ting går til helvete. Heller tenke hva som er lærdomen bak det hele. Enn å bli alt for lenge. For å si det slik en blir “hardhudet” av å leve selvom en er sårbar.

Selvom ja noen ganger når en går ned på kne, så lurer en på om en virkelig klarer å stå igjen nok engang…Sorry Naboer først og fremst, men jeg har ropt høyt her for meg selv om hva mer enn Hun er jeg! Selvom jeg selger meg selv kort til tider. Betyr det ikke at det er slik jeg ser på meg selv.

Jeg er ingen robot. Jeg har da mine tøffe dager der jeg drar meg selv opp gang etter gang! Så her har du noe av jeg har tenkt på, og igjen som betyr fuck i store sammenheng. For jeg er MYE mer enn dette også.. slik alle andre


Jeg er

Hun som ber for ALLE og glemmer seg selv stadig vekk!

Hun som har gang etter gang i siste år vandret alene med sine byrder.

Hun som har vært mangt ganger i livet ned på sitt kne, funnet styrken i seg selv. For så reist meg opp igjen rakk rygg for hver gang.

Jeg er også hun som har mistet håp mangt ganger, forså funnet det i meg selv mangt ganger opp gjennom livet.

Jeg er hun som har tatt mange forskjellige valg opp gjennom årene, som har satt meg her jeg er nå i dag. Det har lært meg å skjønne at ingen er perfekt. Vi har alle historie.

Jeg er hun som GIR rundt meg og sender Kjærlighet, velsignelser, healing. Ikke at folk ber meg om å sende heller. Jeg tenker vi alle trenger hverandre for å overleve.

Jeg er hun som har vært raukjørt av systemet pga en bitter mann. Men likevel reist meg opp til Her!

Jeg er også hun som ser det beste i mennesker, Og tenker dem alle der ute har noe godt i seg. Men altså nok engang, her snakker jeg ikke om folk som er notorisk asshole!

Jeg er hun tenkeren som tenker store tanker, mye større enn seg selv til tider.

Jeg er hun som forsvarer deg om jeg ser urett!

Jeg er hun Løvemamma som har kjempet for mine barn i alle år! Jeg er hun Løvemamma som har elsket mine barn i skjul. Jeg er hun stolte mamma til 4 barn.

Jeg er hun som er søt, sexy og nydelig. Jeg er hun som har kropp som mange har hatet meg for.

Jeg er hun som oppfører seg ikke etter alderen. WTF sier jeg bare!

Jeg er hun som noen vil jeg skal holde kjeft, for det passer ikke fasaden dem har klart å skape seg. Og blir sint Så fort jeg sier noe! Det fortjener flere Oscar for skuespill Noen klarer å skape forresten!

Jeg er hun tålmodige som gir folk flere sjanser, noen ganger mer enn dem fortjener.

Jeg er hun som elsker uten å skjønne selv noen ganger hvorfor hun elsker.

Jeg er hun som Elsker å Elske! Kjærlighet er så mye mer enn bare mellom menneskekontakt.

Jeg er hun som har dyr og trær som bestevenn!

Jeg er Meg jeg er den jeg er. Jeg tenker siste år i samråd med legen min har jeg fått mirakel medisin til å klare meg med min Post traumatisk stress syndrom. Altså CBD olje. Så jeg føler jeg har fått ny sjans til å bare kunne være meg. Enn alt som har hendt meg. CBD olje burde vært på blå resept!

Men ja som sagt jeg skal skrive eget innlegg om PTSD snart. Jeg lover. 😉

Jeg føler meg beriket for å ha hatt så mangt og mye av opplevelser og minner. Jeg har tatt mange valg for å føle og kjenne å være menneske.

Mye av det har jeg lært hvordan jeg IKKE skal være, og hvordan jeg IKKE ønsker å ha det mer.

Jeg tenker at siste 20 år har jeg vært alene i forhold. Om jeg kan putte det på denne måten.

Jeg ønsker meg de neste 20 år skal jeg tilbringe mine dager med å føle meg både sett, elsket, beskyttet, tatt vare på emosjonelt og så klart føle at jeg har alltid noen der som har ryggen min uansett. Kjærligheten skal være som hjemme, kjærlighet skal føles ekte. Samtalene skal føles befriende, alt skal være flow rett og slett!

Jeg vet jeg kan Stå Oppreist helt selv! Det har jeg god erfaring med så klart.

Jeg er ikke slik som klarer å elske så mange flere på engang, så da er det ikke engang vits å prøve å gjøre noe annet enn å flow tenker jeg. Så går alt bra nok tilslutt uansett hva som vil skje videre.


Før det ble forandring rundt meg, så fløy 6 ørn på himmelen. Altså 6 ørn samlet seg sammen! Det er sjeldent. Det var rett før det skulle tordne, så jeg aner ikke om det var tilfeldig eller hva. Men uansett, først fikk jeg panikk sjekket om Herr Eriksson var i livet. Det var han heldigvis.
Vi har sånn ørn greie sammen om ja, ja any way det ble vel internt.

Jeg tenker, vi er virkelig viktig brikke nå for hverandre. Det er veldig viktig at vi holder hjerte vårt åpent i denne tid. La Kjærligheten være svar til alt.

Det vil ALLTID være mennesker der som tenker bare på seg selv og vil bruke deg. Det viktigaste er å finne sin egen stemme og holde øye på sin egen visjon! Gjøre det som føles riktig for en å gjøre for å komme seg der en selv trenger å være.

Så jeg tenker, jeg får heller være opptatt av å ordne min part av livet, så vil alt annet falle på plass når tiden er inne. Akseptere mer rett og slett og så klart. Jobbe mot forandring jeg ønsker meg!Jeg vet ikke om du husker jeg skrev veien til suksess for meg var? Det gjelder faktisk fortsatt dette. Jeg har jobbet hardt for å komme hit. Det har vært bein tøft og hardt jobbing for å komme hit, der jeg aksepterer SÅ MYE  for å nå til Suksessen!

Som for meg er, å være Menneske leve i denne generasjon med så mye støy rundt meg, med alt jeg har opplevd fram til nå. Likevel klarer å være her nå i slik sinnstilstand!

Men det har kostet meg Mye likevel.. dette bildet sier mer enn tusen ord.

Eller om du ønsker å få meg til å le, så er det bare å snakke slik som Arnold gjør. Han er kul uansett hva han sier… :-))

https://www.facebook.com/JayShettyIW/videos/1472120316266341/UzpfSTEwNzI3MjE3NjI6MTAyMTY1MDU5NzQ2MTY1MzM/?epa=SEARCH_BOX

Nå er det tid for å ønske seg selv GODT!

Uansett hva faen folk tenker om deg. Hvis en skal gå rundt å tenke på hva andre tenker. Så blir en bare sittende en plass uten å komme seg videre!

Så jeg tenker fuck dem som måtte ha tid og ork til slikt. Dessuten om noen peker med sine skitne fingrer på deg, så husk å be dem vaske sitt skitne sjel først før dem prater til deg igjen. 😉

Det trengs en stek person til å sitte med sine følelser, roe seg selv ned. For så reise seg opp igjen.

Dere sterke kvinner og menn der ute. Jeg ser dere. Jeg er takknemlig for dere alle. Takknemlig for veien vår har krysset hverandre.

Vi mennesker vi trenger alle hverandre på denne veien. Det er nå så. Moder Jorden og så klart er det Faderen vår Himmelen. Og Kilden da eller Universet som jeg liker å kalle. Vi er Velsignet dere ????

Jeg tenker vi skal være riktig så takknemlig for Faderen vår Himmelen har hatt ryggen vår i år og servert oss masse regn. Det hadde blitt skikkelig krise med tørking om denne varmen hadde fått til å herje. Så jeg skjønner nå hvorfor jeg fikk beskjed om å være takknemlig for regn tidligere i år.

Om du har fortsatt tid og vil bruke det fornuftig. Så anbefaler jeg deg å se dette. Så kanskje vi alle skjønner for godt hvor viktig det er med selv kjærlighet og bruke sin stemme. Jeg har ingen ønske om å havne der stakkars nydelige Amy havnet! Måtte du hvile i fred lillevenn. Ser deg på andre siden. <3 

Og du, deilige du, takk for nettopp du, kom her nå 😉
Lag deg selv deilig dag med haug av gode øyeblikk. Livet er Her og Nå.

Elsk deg selv og Vis Kjærligheten du føler med Alt rundt deg.

Du Fortjener Alt Godt, husk det! <3

https://www.youtube.com/watch?v=QKkoreNU2HE
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es