Jeg er hun som smiler med tårer i øyene og sier det går fint. Jeg er hun som tar skjermbilder av tall som ikke gir deg mening, men betyr så mye for meg. Jeg er hun som elsker å glede folk rundt meg.

Jeg er hun som mange forteller sine hemmeligheter til, fordi det forblir hos meg. Jeg er hun som er tillitsfull og ser det beste i folk. Jeg er hun som elsker å løfte mennesker opp. Jeg er hun som er positiv, og ser løsninger mens andre ser noe annet.

Jeg er hun som kan finne noe vakkert i alt jeg ser.

Jeg er hun drømmeren som har noen ganger gått meg vill i min egen drømmeverden. Fordi det var så mye hyggeligere der noen ganger enn hva som har vært rundt meg.

Jeg er hun som vet ikke hvordan det er å bli elsket enn av meg selv. Jeg er hun som gir flere sjanser fordi jeg forstår så mye mer enn dem jeg har vært sammen med. Jeg er hun som har løftet mine menn opp, men selv ikke fått noe av det samme i retur tilbake.

Jeg er hun som mange ønsker å ha i sitt liv, men ikke vet hvordan dem skal håndtere. Det er først når jeg har gått min vei, at dem har skjønt hva dem har mistet.

Jeg er hun som mange drømmer om å ha. For dem tror jeg kan redde dem fra ett eller annet.

Men sannheten er, jeg er hun som ønsker å bli elsket for den jeg er. Ønsker å oppleve kjærlighet like mye som jeg gir. Ikke sånn overflatisk som jeg har hatt til nå. Men ekte uten agenda.

Jeg er hun som gir av alt jeg har, selvom de gangene jeg ikke har stort selv, uansett hva det måtte være.

Jeg er hun som leser energi og vet hvem du er og hva du står for, om du lyver lenge før du åpner munnen og sier noe.

Jeg er hun som tror andre har like godt hjerte som meg selv, og blir såret hvergang noen gjør meg vondt. Jeg er hun som tar lang tid før jeg sier i fra om urett som blir gjort meg.

Jeg er hun som kan skremme hvem som helst når jeg blir sint.

Jeg er hun som tar lang tid før jeg blir sint, men når jeg først blir sint så blir jeg skikkelig sint.

Jeg er hun som tar lang tid før jeg tester noen, men når jeg først gjør det så gjør jeg det skikkelig, slik at du ønsket at du aldri testet meg.

Jeg er hun som sier mor og far til de eldre, så klart ikke alle da. Jeg er hun som har resepekt for mennesker uansett hva dem tror på, så lenge dem ikke er asshole så klart.

Jeg er hun som tror folk kan forandre seg til det bedre, om dem bare vil det selv. Jeg er hun som bare ønsker å bli forstått like mye som jeg forstår andre. Jeg er hun som er sjenert, vågal, alt egentlig. Jeg er hun som folk elsker og hater.

Jeg er hun som har blitt voldtatt, mistbrukt, slått, fryst ut, mobbet og vært i voldelig forhold, jeg er hun som latt meg bli brukt og latt meg bli ikke elsket, jeg er hun som har akseptert ikke å bli behandlet godt.

Jeg er hun som har plukket meg selv opp for stort sett har jeg vært alene når jeg har hatt det som verst.

Jeg er hun som takker for alt mulig rart, og klemmer dem som måtte trenge det. Selvom det er folk som sitter i kassen i butikken. Jeg er hun som ser mennesker rundt og vil hjelpe dem de aller fleste.

Jeg er hun som ikke tar betaling for healing. Selvom jeg kunne ha tjent meg rik med de resultatene som har vært.

Jeg er hun som gråter når jeg ser forsøpling, jeg er hun som gråter når jeg er glad. Jeg er hun som gråter lett og ler lett.

Jeg er hun som ikke tar meg selv høytidig og ler av meg selv stadig vekk. 

Jeg er hun fuglen som menn har elsket å fange. Sette i bur og la ingen andre bli kjent med.

Jeg er hun som er Fri sjel, hun som har vært usikker i alle år om kanskje det er noe galt med for jeg ser det gode i mennsker når andre ser stort sett etter feil og mangler.

Jeg er hun som elsker musikk og alltid hatt en hemmelig elsker i alle år som har holdt liv i meg (Spotify).

Men jeg er ingenting av det heller. Jeg er meg som prøver å heale meg selv, løsrive meg fra alt jeg har opplevd.
Jeg ønsker å skape bedre framtid for meg selv. Jeg ønsker å vise mine barn at ja Kjærlighet er verdt ALT. Men med riktig mann og ikke med emosjonelt utilgjengelig menn, som jeg har vært sammen med til nå.

Jeg ønsker virkelig at den som skal stå ved min side neste gang. Skal vite hva han har og behandle meg der etter. Ikke få en slags aha opplevelse i ettertid når han mister meg for godt, slik som dem andre jeg har vært sammen med til nå.

Han skal være sterk, og skal tåle at jeg sier i fra om ting. Uten å bli satt ut og jeg må trøste ham i lang tid. En som ikke er angsfull og usikker på alt mulig. Slik jeg skal stå for å være den store sterke hele tiden. Men heller være hverandre sin styrke!

Jeg ønsker å være kvinnen i forhold. Ikke bare når det kommer til å måking, men ALT. Jeg vet rett og slett ikke hvordan det er å bli tatt vare som kvinne og så klart emosjonelt og sjelsmessig.

Men likevel alt dette har gitt meg styrke! Det har gjort meg uavhengig av noen. Jeg klarer det meste selv. Men inners inne hvergang jeg har sagt til meg selv. Fuck it jeg klarer meg selv. Har jeg inners inne ønsket at noen var der og sa, nei du er ikke alene kjære. Jeg er her med deg.

Jeg ønsker meg en som kan se meg uten å gjemme ansikte sitt vekk. Stå for ting han gjør enn å fortelle meg halvferdig ting. Jeg ønsker meg en selvsikker mann. Som ønsker å utvikle seg uten å trenge å krangle med meg om alt mulig rart for han er umoden.

En som kan gi meg rom når jeg trenger det, uten å tvinge meg til å prate når jeg ikke ønsker det. En som kan se på oss som team, og være team sammen med meg. En som kan elske meg og vise det tydelig og ikke at jeg må gjette meg fram til det.

Jeg ønsker meg en Mann med stor M. Hvert fall i mine øyner kan du være det.

Ikke at jeg ønsker meg ny samboer her og nå, nope langt i fra det.

Nei jeg ønsker meg en som jeg kan prate med om alt mulig rart og samtalene aldri tar slutt. Ikke bare jeg som skal stå for all praten hele tiden. Selvom ja jeg kan det å prate noen ganger.


Jeg ønsker å være lykkelig og kjenne at det er fryd å gjøre han jeg er sammen med lykkelig. Jeg ønsker å gi så mye kjærlighet jeg kan og kjenne at jeg får like mye kjærlighet i retur.

Ikke at bare jeg skal ordne opp og diske opp, men at han ønsker det også å gjøre det for meg. Jeg har til nå ikke opplevd at noen av mine dager er spesiell av noen av dem jeg har vært sammen med.  Eller fått frokost i sengen eller lage mat i hele tatt fast i ukedager. En som vet forhold er stort sett 50/50.

Jeg ønsker meg en som ikke er redd for å være alene, en som vet at hans lykke er hans ansvar og ikke forventer jeg skal ordne det også for ham. At han ikke tar ansvar for seg selv og sin egen helse!

Hvorfor har du valgt å være sammen med slikt da tenker du kanskje?

Jeg hadde valget i 1998 å velge ut i fra Kjærlighet. Morten, jeg har ikke etternavnet ditt lenger. Ikke er du på facebook heller. Men om du leser dette. Jeg har prøvd så mange år å få tak i deg.

Jeg tenker at det er vel kanskje en grunn til du ikke er rundt meg nå. Men må si jeg ble rørt da jeg hørte at du bor omtrendt der jeg bodde sist før jeg ble utålmodig og dro min vei.

Det skulle jeg aldri ha gjort. Tenk om mine 3 små kunne vært dine, har jeg tenkt så mangt og mange ganger i alle årene som kom og gikk.

Om det er en ting jeg ønsker å forandre på, så er det nettopp det. Å sett hvordan de siste 20 år hadde vært om du og meg hadde vært sammen.

Men da hadde barna kanskje ikke vært det samme. Dem er nå uerstattelig alle 4 barna mine.

Ikke at jeg ønsker lenger å finne ut av Morten noe mer. Jeg tenker det er en mening med mennesker som ikke er rundt en nå. Så jeg går ikke tilbake og henter noen som ikke har eksistert i mitt liv siste 20 år.

Men ja tenk at alle valgene vi tar kan forandre så mye av vårt framtid. Etter nå siste ekteskap. Har jeg hvert fall lært. Godt en er aldri ferdig utlært og ingen er bedre enn andre, sier jeg bare…

Dette er litt av meg og samtidig ingenting av det representerer meg. For jeg er så mye mer enn det som er hendt meg og valgene mine.

Jeg er sterk, moden kvinne. Med hjerte på rette plassen. Ei du kan stole på om du er så heldig og har meg ved din side! 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es