Når en setter seg ned på kne og skrubber baderomsgulvet med såpe og skrubbesvamp! Ja da er det blodig alvor altså. Til å med bak vaskemaskinen fikk seg en omgang!

Noen ganger trenger en lekser i livet til å sette en i riktig spor. Så har en valget om å bli verre eller bedre. Som oftes før det blir bedre er det bare kaos. Kaos som er høyest nødvendig for at ting skal falle i fra.

Når stormen har lagt seg, og en finner igjen pusten og kan reflektere over det hele. Så skjønner jo en at Level Up er eneste riktig veien.

Altså det handler om seg selv før en er klar til noe som helst annet egentlig.

Nå har stormen lagt seg her, egentlig har det aldri vært min storm å bære med på en måte.

Men at jeg har gått med å viberere lavere til tider har fått meg til å reflektere over mine tendenser til å møte mennesker der dem er, for så få dem opp til min vibrasjon er kanskje ikke helt riktig veien å gå.

Kanskje det beste er å møte mennesker med sin egen frekvens for så slipper det kanskje det å bli slike stormer i hele tatt.

Det har jeg også forstått nå er det er virkelig så, en får den kjærligheten en fortjener. Om du går rundt og tror du ikke fortjener mye kjærlighet så får en også nettopp det! Og dermed føles smulene en får så mye. For en tror en ikke fortjener mer enn det!

Så det hjelper ikke å være positiv og tiltrekke seg haug av mennsker. Hvis en ikke har skjønt selv at en fortjener LIKE MYE kjærlighet som en gir selv.

Så det handler rett og slett om å få det i hodet for godt. At en fortjener alt det beste for seg selv og skape det med å endre på ting som er!
Ja denne runden er jeg heldig sånt sett da, sist skillsmisse ble jeg bare sittende med mine private personlige deler etter 12 år.
Forrige ekteskap valgte jeg å bli hjemmme med barna, mens min xmann jobbet. Tilslutt ble det til at jeg ikke hadde noe jeg skulle ha sagt eller ha for jeg ønsket ikke å bli i det forholdet.

Denne runden sitter jeg fortsatt med huset mitt og Hilmar stiller opp så godt han kan, så det går rette veien om ikke annet med mine valg.


Jeg kjenner fred i meg. Altså hver gang en tar riktig avgjørelse så vil en kjenne fred i seg. Altså alt som er nytt er spennede og skummelt. Så mistforstå meg rett, så det er noe helt annet.

Men avgjørelser som setter deg fri og gir deg fred i sjelen. Det er noe helt annet.

Jeg har reflektert over hva ekte kjærlighet er. True Love. Jeg har hørt mye og lest mye nå siste tiden.

Det har gått mer og mer opp for meg, hvor jeg har bommet på tidligere. 

Kjærlighet skal føles lettelse, føles hjemme, føles trygt, føles som du har lyst å bekytte den du er sammen med. Føles som ren lykke. Føles som harmoni og glede. Så om det er mer av det motsatte enn dette. Da er det helt feil.

Så hvorfor har jeg orket å kaste bort mitt liv på langvarige forhold med alt det som har vært fraværende. Eller jeg kastet ikke bort noe.
Gutten min lurte på hvorfor jeg klarte å holde ut med deres far i 12 år. Jeg holdt ikke ut med han i 12 år. Jeg ble der pga dere i 12 år.

Men nå har jeg bare store barn og minste sin far er dø. Så jeg står fritt til å velge det som føles godt og ekte.
Jeg har ingen tro på nettdating. Så jeg bestemte meg i dag da jeg stod opp. At jeg skal begynne helt på blanke ark.


Kanskje jeg finner meg en kvinne jeg kan bli bedre kjent med. Ikke ei skap bifil som meg selv. Men vi får se hva som skjer framover, eneste jeg vet at jeg har mye godt som venter meg.

By the way, lekse lært for godt. Aldri Vent på noen eller Livet eller noe som helst, Lev Livet Nå!


Lag deg selv en deilig søndag deilige deg. Vi er stadig i bevegelse ingenting varer for evig, så om du har det tungt nå. Hold hodet over vannet og pust deg gjennom dagene dine.

Nyt Livet uansett hvordan din form er. Livet er Gave!

Og du stor god bamseklem akkurat til deg <3
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es