Så deilig det er på denne tid, der en kan gå rundt i hagen sin og forsyne seg med Gudsgaver. Bær, frukt og grønnsaker. Tenk så velsignet vi er med alt som er. I år er det alt for lite solbær da. Det er ingen hemmelighet jeg elsker å være hjemme her. Selvom ja på vinteren føler meg ganske så fanget. Men når snøen blir borte, så er det så vakkert her. Det er så idylsk og deilig å kunne vandre rundt med fred i sjelen.

Det har tatt meg 7 måneder nå å få tilbake god følelsen jeg hadde da jeg først kjøpte denne plassen. Det er ikke bare minner som ødelag gleden av å være her. Men generelt jeg følte meg plutselig fremmed i mitt eget hus.


Det er kanskje ikke rart det heller, når jeg har vært mest i bilen enn i hus siste årene. Ikke for annet enn jeg følte jeg mistet freden i huset av å ha folk som jeg måtte gå på tå for å ha fred i huset.

En periode kunne jeg ikke engang være i huset, for guttungen kom hjem med skyllemiddel som jeg fikk sterk allergi reasksjon på. Så jeg måtte være ute midt på vinteren i kulden. Det var grusomt å ikke kunne puste engang i sitt eget hus.Så nå føler jeg endelig at det begynner å falle på plass følelsen. Jeg kjenner jeg gleder meg til å drømme igjen. Planlegge igjen hvordan jeg ønsker å ha det, selvom følelsen er ikke helt på plass enda. Så er det godt på vei og mye mer enn hva det var for 7 måneder siden.

Det er så viktig å velge riktig partner har jeg skjønt. Jeg som mange andre gjør samme feilen gang etter gang for så kunne lære det for godt.


Så nå har jeg lært for godt håper jeg. Å ikke få meg kjæreste der jeg kjenner i meg at det er ikke helt riktig for meg. Og ikke minst svigerforeldre liker meg. Mor til Glenn kaller jeg fortsatt for Mor og faren til Hilmar kaller jeg fortsatt for far.

Vi har god tone oss i mellom. Men jeg ønsker at neste forhold så kan jeg ha avslappet forhold til begge foreldre og ikke bare en av dem.

Jeg husker rett før bryllupet ifjor, satt jeg hos min søster og gråt. Der var foreldrene mine også. Jeg fortalte dem om daværende svigermor, søsteren min spurte hvorfor skal du gifte deg da?Ja det er mye en skulle ønske at en kunne forandre på. Men jeg og Hilmar har aldri hatt så godt forhold oss i mellom som nå. Det ble så fin tett bånd oss i mellom etter forholdet tok slutt. Ærlighet setter en fri. Jeg tenker det som var grunnen til våres tett bånd nå. Er ærligheten vi klarte å skape sammen siste 7 måneder.


Jeg har til nå ikke vært flink å si i fra om når folk kaster bort min tid og energi. Så jeg har begynt å si i fra mer og mer om det.Det er mye lærdom i hvert forhold en er i. Uansett hva slags forhold det er. En blir klok av skade, en vokser av kjærlighet. Jeg tenker ingen forhold er bortkastet. Om ikke det gir en noe godt. Så lærer en hva en ikke ønsker mer i sitt liv.

Så jeg har tenkt å skrive en lang liste over hva jeg ønsker meg framover. Enn å fokusere på hva jeg ikke ønsker. For hjernen vår skjønner rett og slett IKKE ordet IKKE. Altså liste over alt og ikke bare i neste mann. Men altså liste over hvordan jeg ønsker å ha det framover.Hadde en nydelig drøm i natt, drømte jeg malte veggene hvit. Så fantastisk tenker jeg! Så jeg gleder meg til å faktisk gjøre nettopp det. Selvom drømmen var veldig symbolsk da så klart.

Det er nå godt å vite at det som er ment for en kommer til en. Så jeg gleder meg til framtiden. Jeg har så mye å se fram til. 

Selvom jeg ikke er helt skjønt dette med blogg verden. Så er det faktisk en egen verden gitt. Så er det bare å ta fatt og skrive om alt mulig. Kanskje hvem vet kanskje jeg får Vixen pris. Selvom jeg er ikke KJØP HER OG KJØP DER influencer. 

Så er jeg faktisk slik influencer mange der ute som ønsker å se etter!Mest av alt, ønsker jeg å si. Tusen takk til deg som er innom og leser her. Del gjerne mine blogg innlgg og kom gjerne med spørsmål, eller ønsker om hva du vil jeg skal skrive.

Gleder meg til å høre i fra deg og se deg oftere innom meg.

By the way, i dag fant jeg fram ullgenser. Det er høst allerede. Jeg ser ikke fram til snøen i hele tatt. Selvom datteren min på 6 år gleder seg allerede til å lage snømann og snøengler. Nei takk sier jeg bare haha.Lag deg selv en deilig dag hvor en du er. Og en stor god klem til akkurat deg

Deilig Essante Organics Smoothie

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es