Neimen Hei

Jøss store forhåpninger altså? “Kom” du igjen her nå? Omtrendt rett etter jeg har lagt ut innlegg på over 4000 ord gitt til å med. ;p

Men så kult at du gjorde det, for du “kom” ikke forgjeves. Det er jo kjekt at noen kommer. Rart altså, jeg har ikke klart å få til å komme siste tiden. Men anyway dette later vi som jeg ikke har skrevet her nå. ;P

Det er nok denne varmen som har gjort noe med meg, tror jeg. Det er alltid varmen som har skylden. Haha Stakkars mor som leser dette..

Ja hvor var jeg hen? Egentlig har jeg ikke begynt, jeg begynte i stad i hodet, for så tenkte å skrive det ned. For så bestemte jeg meg at nei jeg skriver heller blogg innlegg.

Jeg har bestemt meg å kutte ut det meste av sosial media. Altså fokus på blogg, jobb, studie framover. Med tanke på jeg er på jobb hele tiden.

Jeg er Healer, og jeg tiltrekker meg mennesker som trenger healing omtrendt alltid når jeg er ute. Og så klart tullinger, men jeg velsigner og healer dem alle. Bevist og ubevist alt ettersom hvor i Zen selv er jeg.

Men jeezez til å med Munker viser fingeren. Så jeg er ikke alltid i Zen gitt. Det kan vel mine nærmeste bekrefte.

Også når jeg er på sosialmedia for hvert hjerte jeg klikker på, jeg legger faktisk kjærlighet og healing i det. Så jeg jobber til å med på sosialmedia med å gi av meg selv.

Så dermed, tenker jeg at jeg trenger å ha fokus på meg selv på riktig måte denne gangen. Og så klart fokus på Barna. Men dem er jo selvskreven så der er det ingenting å skrive om.Jeg tenker vi mennesker, vi kan bli så fort opphengt i å kunne kjenne på nærhet. Altså mistforstå meg rett. Vi trenger nærhet for å overleve. De aller fleste ordner vel slikt selv uten å snakke så høyt om det.

Uansett, hvor var jeg hen? Jeg har gått gjennom mine ting, hva som har vært tilfelle med meg opp gjennom tiden. Jeg trenger å bearbeide de tingene mine menn har gjort meg tidligere. Slik at min neste ikke skal betale for alt sammen han og.

Altså jeg er ikke bare søt og snill og god. Jeg er Ying og Yang akkurat som alle andre. Selvom ja jeg har tålmodighet, forstår og kjærlighet. Men så er jeg ALT slik som ALLE andre.

Så mine triggere, der jeg har tidligere fått oppleve smerte, ja så klart om jeg opplever det på nytt så vil jeg jo fortsette å ha slike triggere.

Men å være trygg i sin egen skinn. Det å ha tro på seg selv, at en klarer det meste her i livet. Og det som er ment for deg. Det kommer til deg, rette tiden.

Men så har vi denne 3D troen da om at vi skal gå på skole i den og den alderen, bli voksen, jobbe, gifte oss, få barn blablabla

Altså Press til å være i en viss opplegg, for å overleve. For det er det som er normalen og det som er eneste riktig. Vi skal holde sammen tykt og tynt. Selvom vi hater hverandre. For ekte kjærlighet kommer ikke bare av forelskelse.

Ja det er veldig sant, ekte kjærlighet kommer ikke av forelskelse. Men kommer det av hat og grøsse av hverandre?

Jeg vet ikke, jeg tenker uansett hva så er jeg takknemlig for jeg har opplevd alt mulig opp gjennom tiden. Jeg har lært så mye av hvert epoke av mitt liv. Jeg tenker jeg har vært virkelig heldig som har fått delt så mye magisk og godt med så mange menensker ute i verden. Og enda er jeg bare 40 og takker hver dag for ny dag jeg kan våkne og oppleve flere øyeblikk!

Takknemlig for jeg har fått 4 nydelige barn.
Takknemlig for jeg har opplevd å være i langvarig forhold med samme mann og få 3 barn med han.
Takknemlig for jeg fikk kyss jeg aldri glemmer
Takknemlig for jeg elsket dypt og mistet enda dypere
Takknemlig for å kunne finne en ærlig god venn som jeg til å med giftet med meg
Takknemlig for Kjærligheten jeg delte med mine menn
Takknemlig for kyss som foreløpig aldri ble noe av
Takknemlig for Alt som har gjort meg til den Jeg Er Nå Idag.
Takknemlig for Adelina har Pappa som er glad i henne.

Det er mye en ikke skal gå rundt å tro om seg selv, jeg har hørt mye rart om hvem jeg tror jeg er mangt ganger, tenker nok mange har nok hørt det samme om seg selv.

Jeg er bare meg, enten digger du meg, eller så hater du meg. For meg spiller det ingen rolle, så lenge du beholder din negativ energi for deg selv. Så er jeg fornøyd. Og god energi er til å deles. Så jeg deler frivillig og enda mer til med de gode rundt meg! 🙂

Jeg velsignelser alle som krysser min vei og faktisk prøver å gi klem til dem som kjefter på meg. Og jeg er VELDIG SÆR på hvem jeg deler klem til og hva tid og slikt. Det kan mine nærmeste bekrefte også. Men det faller helt naturlig å være en giver en slik situasjon der en får en på fanget som trenger healing!


Og som healer treffer jeg på mange slike omtrendt hver gang jeg er ute og er i form til å kunne gi så klart.

Så jeg tenker om du møter dine demoner av å se på meg, så er det jo fint. Så bra. Da vet du hva du trenger å jobbe med. Om jeg møter mine demoner i det du sier. Ja fint da har jeg også noe med å jobbe med.

Men så har jeg også møtt at jeg finner styrke å være i nærheten av noen. uten å utveksle noe ord. Jeg også opplevd å finne ro, kjærlighet, mye godt..

Så alt i alt, jeg er virkelig takknemlig for så mange sjelsmøter jeg har hatt. Dere vet hvem dere er. Og alle de deilige og gode spirituelle opplevelsene. Wow altså en trenger virkelig å være født under lykkens stjerne, for å kunne oppleve så mye lærdom og lærerikt. Selvom en ikke engang våger å snakke høyt om ting enda helt.

Det er vel tid for alt, tenker jeg..  

Så jeg Takker for Alle mennesker som har vært der i alle År nok engang.Jeg tenker dette blir bra år, det kommer mye godt og mye kunst ut av Kjærlighet. Når en føler kjærlighet i sitt hjerte som ekte. Så har det ingenting å si hva andre måtte si..

Noen sier kjærlighet gjør en blind. Men jeg tenker, kjærlighet er ment bare for å være kjærlighet. Ikke alltid det gir andre mening. Men Kjærlighet er som kunst. Det føles, det kjennes. Det merkes forskjell mellom når det er der eller ikke..

Men altså nå prater jeg om Kjærlighet til ALT mulig og ikke bare til en person. Men Kjærlighet til ALT. Og så klart KJærlighet til En person som mange ønsker seg i livet.


Så er det godt å bli kjent med seg selv og sine styrker og svakheter. Men ja vurderer Nepal eller en annen plass om vinteren enn her, trenger å begynne å planlegge litt igjen. Men jeg tenker hvert år det samme om å være borte hvert vinter. Men jeg får se.

Det finnes mennesker der som ønsker å se meg falle. Men jeg har ikke engang begynt. Så hvordan kan jeg da gi opp på noe når jeg ikke har engang begynt på?

Ja jeg hoppet ut og kommet så langt nå som jeg har gjort. Jeg har trukket meg litt tilbake slik som det er normalt å gjøre i en slik situasjon og mer og mer vil det nok bli også etterhvert. Tenker jeg. Det er jo helt normalt.

So Give me a break sier jeg bare! 

Men nå har jeg meldt meg på siste studie året med Veiledning og Coach 3, jeg tenker det blir godt å få litt akademisk på plass igjen, altså energi messing, nå har det vært mye åndelig. Til å med jeg kjenner at jeg trenger å få begge energien balansert på plass.Jeg gleder meg til å komme i rutine, vi har nesten ikke kranglet sammen denne sommeren. Men så har vi jo stort sett vært bare oss to sammen. Men likevel. Jeg har ikke dør på soverommet mitt engang. Hun er overalt. Jeg har ikke fri noen plass.

Kjenner det blir godt å gå tilbake til riktig mat og soverutiner. Ja alt

Virker som i sommer er det Lov med alt. Ta av seg klærne og bare være glad og fri. Og det er jo slik det skal være også. 

Men så kan en risikere den Enne sykdommen eller whatever. Så vær oppmerksom for guds skyld bruk kondom. Og darling ikke ta hvem som helst.


Men ja hvor jeg hen nå? Jeg trenger å begynne å male igjen, jeg har ikke malt siste 3 år. Det har vært så mye fokus på andre. Jeg trenger å fokusere på riktig ting framover.

Altså en feil som gjør deg ydmyk er mye bedre enn noe annet. Jeg tenker det er ikke noe som heter feil eller riktig, Men en blir bare erfaringer rikere. Så kan en bestemme selv hva en vil gjør det til. Om en skal la tvil og frykt spise en. Eller kan en bare bla i boka si litt og tenke at

Nå starter nytt kapitell i mitt liv. Hvordan det skal være er opp til meg å bestemme. Hva ønsker jeg? Ønsker jeg å være liten eller brøle litt som Løvinne og bare likevel så klart være humble og takknemlig. 

La Livet leke seg gjennom med det som er ment for meg skal komme lett til meg, med kjempe magentisk kraft! Den skal være StålSikker, Den skal være RÅ og Ekte. Den skal være KJÆRLIGHET, TILGIVELSE. Haug av Velsignelser, Glede, Harmoni, Lykke. Eventyr og alt som jeg har alltid ønsket meg. Uten Press. Bare Gli seg i mellom med deilig energi og haug av lys og kjærlighet.

Og det som er ment for å falle sammen, skal falle sammen, med beskyttelse og velsigenelse. Måtte alle som er ment for å falle i fra meg og barna mine, falle i fred og uten fare. Måtte dere finner fred i dere selv og tilgi dere selv for alt som er!

Livet altså jeg tenker jeg ønsker meg fra nå av bare godt jeg. Så uansett hva andre måtte si til deg hvem du tror du er!

Reis deg opp og si. Jeg er Meg! Jeg fortjener Alt godt for jeg er Meg! Jeg er Viktig! Jeg er nødvendig. Jeg ER!Å være her og nå, det er Guddemlig tid. Så om du i tillegg klarer å sette barn i verden i denne tid. Ja det var godt tegn egentlig! Så Velsignet alle barna som blir født framover på denne tiden. Dem er nå viktig for oss alle.

Jeg er heldigivs ferdig med babylaging jeg da. Jeg har gjort min plikt haha
Men snodig. jeg hadde en drøm engang i desember. Om en som kom tilbake etter 3 år med trilling gutter, det var nydelig merkelig fin drøm. Men så har jeg også drømt om i samme periode at du var togpassasjer.
Har alltid lurt på hvordan jeg skal tolke de drømmene. Jeg er jo vanligvis veldig flink med å tolke slikt.

Dette livet altså. Når en tror at en har forstått mer, så blir en sittende med å forstå enda mindre..

Men jeg tenker det er best å ikke tenke noe særlig noe mer.

Skrive dikter, det kommer jeg til å gjøre. Skrive mer i bloggen. Ja jeg skal sette meg nye mål. Jeg gleder meg til rutiner og hverdag. Det blir godt å få tilbake hverdagen igjen. Dette skal jeg huske til neste år når jeg ser fram til sommeren. 😉

Jeg har lyst å dra på strand imorgen og rydde og gjør noe fornuftig. Huset ser ikke ut. Skulle kanskje heller tatt huset. Men nå er det først sol. Så jeg vet ikke.

Kanskje jeg tar med Loriel til strandrydding, jeg vet ikke. Vi får se hva som skjer imorgen.

Rart altså å bare bla i nytt ark i livets bok. Helt blank uten noen nye ord eller tegninger..

Livet er fantastisk reise om en bare Zoooomer litt ut og ser det i fra annen perspektiv. Det er ikke alltid alt en alltid skjønner. Men livet går videre. Uansett om en står fast eller ikke.

Det er ikke så at vi mennesker slår røtter i der vi er heldigvis. Men jeg har bestemt meg hvert fall å ta livet litt mer med ro jeg. Jeg kjenner jeg trenger kanskje levere Peter Pan drakten min til datteren min?
Også ta på meg Tingeling drakten? haha

Neida… jeg vet ikke. Jeg tenker det er godt å kose seg og se livet med lysere sinn selvom hjerte føles tung og litt rar for tiden.

Det er godt å være menneske. Det er godt å føle. Det er godt å kjenne at en har elsket dypt og ærlig. Så deilig følelser.

Vi mennesker vi er så heldig. Vi kan føle alt dette mens vi lever og puster. Nyt det. For slik er det ikke når du går bort her i fra. Det er derfor vi er her på denne jorden for å føle, å lære, å elske, for å gjøre en forskjell med å være seg selv..

Til neste gang deilige du… Just be You… <3

Og du nå kan du Vinne store sum med å Gå ned i Vekt! Så Les Her!

 
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es