Hva ønsker jeg å være? Jeg har funnet ut at det er never ending story i selv oppdagelse.
Når jeg har reflektert rundt det så tenker jeg da jeg først lagde en slik mini blogg drama, så kunne jeg vel vært litt mer presis om hva og hvor jeg ser for meg å jobbe.

Altså jeg er veldig ydmyk for alle som har sendt pmer og tilbudt meg jobb tilbud og alt mulig. Jeg har ikke rukket å svare alle. Så beklager så meget. Men det kommer. Jeg har svart nå altså.. Tusen tusen takk for alle dere som har tilbudt hjelp! Jeg er virkelig takknemlig og ydmyk.

Denne tiden er virkelig intens på alle måter for oss alle. God Bless er vel bare rette ordet å bruke tenker jeg..

Jeg har gått gjennom en slags enda en oppvåknings tid.. Enda en lag som driver å bli kastet i fra meg.. nye ting læres og tar plass.

Jeg kjenner på følelsen og får forvarsel om forandring og vekst. Så dette er spennende tid.

Mye følelser som kan settes i sving ja, men jeg tenker vi gjør alle ting ut i fra der vi er. Ingen kan tvinge på noen noe. Jeg tenker vi gjør det vi føler er riktig for oss selv. Det valget vi tar ikke alltid kanskje de mest beviste valgene alltid eller godt gjennom tenkt. Med tanke på jeg har selv flere historier på lager. Ingen er perfekt i denne verden.

Men det er alltid en lærdom bak alt, hva en ønsker å ta med seg videre i hjerte. I begynnelsen av året skrev jeg noe om jeg trodde ikke at det var å lære om å bli mer ydmyk jeg skulle lære mer av. Men så viste det seg jo det var akkurat det vist jeg trenger, men på en annen måte denne gangen.

På en belønningen måte. Selvom nå tar jeg en pause virker det som, men denne gangen er jeg i balanse. Jeg takker ydmykt ALLE dere forresten for moralsk støtte siste tiden. Jeg er virkelig dypt takknemlig for å ha møtt så mange fanstastiske mennesker der ute, som ønsker meg like mye godt som jeg ønsker dem. Så takk TAKK takk for alle dere der ute!!

Jeg har ikke tenkt å forsvinne fra blogg verden, er bare skape seg selv, ønske om å være ekte og være stadig utvikling og samtidig være influencer! En trenger å koble seg av samfunnet for å kunne bevare seg selv, har jeg erfart. Dessuten som healer, jeg er alltid på jobb, selvom betalingen er gaver. Og gaver får vi stadig vekk. 

Så tusen humble takk for all gaver som jeg og mine barn stadig får. Vi er dypt velsignet! Vi har det godt på mange måter. Vi har mange gode mennesker rundt oss. Vi blir stadig kjent med nye. Så det går rette veien. Og det er framover!

Jeg kjenner jeg er klar for ny bedre fase framover. Det jeg skaper selv. Ikke noe stakkarslig at jeg gjør meg avhengig av noen greier. Jeg ønsker å skape bedre framtids valg for meg selv slik jeg står stødig på mine ben. Alt jeg har opplevd har gjort meg til den jeg er. Og ingen av de valgene mine har vært noe nederlag. Tvert imot dem har bare ført til at jeg ønsker å ta bedre valg for meg selv framover.

Det som føles riktig for meg og uten at det skal være ubalanse i min ego. Altså det er ying og yang i alt.

En er bare ett valg unna Alt! Denne siste tiden har jeg kjent på masse følelser som ikke føltes mine egne engang. Jeg er nå healer da, så jeg tenker jeg har valg om å bli og være i så mangt og mange følelser nå. Men jeg velger å takke heller og sende kjærlighet til meg selv framover og mine.  

Jeg trenger bare å si noe, ikke alle mine venniner som gjør det. Men mange av dere. Dere tar avstand fra meg hver gang jeg er singel. Altså det er ikke så at når jeg er singel så hopper jeg og tar mennene deres i fra dere.

Det er heller ikke så bare for jeg er hyggelig og smiler eller klikker hjerter og liker på de tingene noen legger ut, så betyr det IKKE at noe kommer til å skje! Dessuten jeg har ikke peiling engang på hva de der vink greiene betyr..
Jezzez så mangt og mye en skal trenge å si i fra om nå for tiden.


Men nå framover så blir det å ordne opp helsen min, rutinene mine, dating så klart, økonomien min, jobbing, studie Jeg tenker at framtiden er foran mine føtter og jeg har tenkt å legge fra meg grønne fotavtrykk framover. Så livet blir nok spennende tenker jeg! Jeg ønsker å ta bedre valg og mer beviste valg for meg selv framover. Selvom ja det har vært ganske så bevist fram til nå også. 

Men framover så tenker jeg det er viktig å se på livet med litt lur blikk enn å bli kynisk. Gi kjærlighet og sende gode tanker enn å bli bitter. Og føle seg velsignet og ydmyk enn grådig og blærete. Så jeg velger Kjærlighet nok engang. Kjærlighet til meg selv først og fremst!


Følelser vil komme og følelser vil gå, men en har så klart valget. Valget om å velge bedre valg for hverdag som går! Eneste jeg ønsker framover er å velge enda mer å gjøre ting som føles riktig for mitt hjerte.

Jeg tenker jeg har nok mange av hva om historier, så fra nå av kommer jeg til å være mer åpen om å treffe nye mennesker, date mer og ha mer lyst til å se mer av livet. Bare for å oppleve.

Ikke at jeg ønsker å selge sjelen min, nei jeg ønsker å oppleve verden før jeg bestemmer meg igjen faktisk!


Jeg takker deg for all lærdom, jeg ønsker deg og dine bare godt. Måtte alt godt dale nok engang ned til oss Alle. Måtte vi ta bedre valg for oss selv framover. Og du vær nå ekstra snill, grei og forståelsefull framover.

Vi alle går gjennom personlige ting, vi alle trenger omsorg, kjærlighet og nærhet.

Det betyr ikke at det er invitasjon til noe seksuselt bare for noen tar kontakt med deg og gir deg litt nærhet. Så vær nå ydmyk og snill der når noen viser deg tillit.

Lag deg selv gode sommer minner sammen med mennesker rundt deg. Nok engang tusen tusen takk for all støtte og alle dere som stadig tar kontakt, jeg er ydmyk og takknemlig for å ha så mange gode mennesker i mitt liv som ønsker å se meg lykkes! Så humle tårene triller TAKK!!! <3 

En god klem sender jeg deg. Uansett hvem enn du måtte være. Måtte du Alltid føle deg Elsket. - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es