Egentlig skulle jeg ta sommerferie nå, men nå er det SALG og det er stort Salg og jeg kan ikke bare være super ego og holde tett om det salget bare for jeg gikk glipp av den og ble snurt selv…
Med tanke på jeg handlet dagen før salget og det er jo egentlig bra, jeg hadde ikke margin til å handle mer. Så det er jo egentlig positivt.

Any way, jeg skjønner at mennsker som ikke er vant med å bruke økologisk og giftfri varer synes disse er for dyrt. Altså familien og mine gamle gode venner synes jo jeg er en skikkelig raring for jeg prøver å bruke mest mulig økologisk der jeg kan. 

Jeg kaster ikke alt jeg har hjemme i fra før av bare for det ikke er økologisk. Men jeg prøver å kjøpe mest mulig giftfri og økologisk når jeg har økonomi til det så klart.

Uansett, jeg tenker at Essante Organics høres veldig eksklusivt ut, ja og det er den, en slik prisverdig vinner, virkelig lagt i sjel og marg på sine produkter,  en firma som står virkelig på og bruker all sin tid på å utdanne sine medkollegaer. Og ikke minst gi alle like mye respekt og ta alle på alvor.

Helt fantastisk team Essante Familie er og ikke minst helt utrolig hva slags verdier dem har, jeg er virkelig stolt av å kunne si jeg er endel av en team som står virkelig på for å lage grønne fotavtrykk og ikke minst ønsker virkelig å gjøre en forskjell på riktig vis uten noe tull og bedrageri!

Tenk at dette finnes!!!

I USA blir en saksøkt for alt mulig rart, å drive økologisk er ikke bare bare. Men å komme så langt som Essante Organics har gjort! Ja om det ikke er prisverdig så er ingenting annet det, tenker jeg da.

Tenk det om det kunne blitt skrevet noe slikt: Mens haug av andre ble saksøkt, fikk Essante Organics pris for å være ekte! Tenk det. Og ja da burde dette bli skrevet i historie bøkene så klart, tenker jeg. Folk som går all inn for å gjøre en forskjell i denne verden fortjener pris uansett hva enn det måtte være!

Før maskiner tar over alt som er, så tenker jeg det er godt å se mennesker som legger sjelen sin i sine produkter og gjør alt dem kan for å få mennesker til å bli kjent med sine produkter. Dem gir virkelig alt av seg selv.

Jernmaskin kan jeg som blogger, kalle han Michael Wenniger CEO sjefen selv da. Nesten som jeg ikke våger å si mer nå. haha Med tanke på all respekt for han som står bak alle disse produktene. Jeg har ikke utvekslet omtrendt ord med han, bare for å ha sagt det også!

Men ja som healer så kjenner jeg blir bekymret rett og slett av å se han jobbe så mye. Hele tiden. Jeg tenker han går på disse mirakel kuret Earth Green og Alkalize seg selv.

Så jeg tenker at jeg ønsker også å begynne å ta kroppen min på alvor og begynne å alkalize meg selv. Det virker som kroppen min trenger det også sårt egentlig.

Med min livstil, så tror jeg at jeg vil klare å kunne jobbe mer effektivt om jeg også gikk i samme fotspor som sjefen selv.


Essante Organics Giving BackVær bevisst på dine valg, det du tar på huden din. Selvom giftfri, økologisk koster litt ekstra nå, synes du.
Men å få all slags mulig gift stoffer i kroppen din og alt mulig rart som utvikler seg pga det, koster deg mye mer.

Jeg Står For Noe Riktig! Jeg velger Økologisk & Giftfri selv, og siden jeg ønsker det beste for deg, så anbefaler jeg deg fra hele mitt hjerte Essante Organics!

Essante Organics Green Seals


Lag deg selv en deilig sommer med masse gode minner med alle dine.
Kjærlighet måtte du ha i ditt hjerte og smile godt hvor enn du ferdes.

Husk jeg er veldig glad i deg, her fra til Månen faktisk…

Åh jeg glemte nesten det viktigste, sa ja noe om det er SALG nå og den varer bare til 10.07. Essante liker å overraske med salg, det er alltid kjekkere å handle på salg synes jeg da. ;p

SALG - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es