Altså, jeg vet det er nesten umulig nå pr i dag at det skal kunne gå an å produsere ingen søppel pr hustand.

Eller det går jo i det ekstreme tilfellene, hvis du virkelig gå inn for det. Så hvor mange som klarer det egentlig er kanskje veldig få.

Så hva gir det Jorden vår egentlig? For å være ærlig Fuck hole. For i det store bildet så er 100/1000 personer veldig lite i forhold resten av verden skal forsøple mer enn nødvendig. Selvom Så klart dem skaper enda bedre historie for seg selv.

Jeg tenker det er bedre om flere gikk inn for resirkulere og leve Eco friendly enn å gå for No waste. Det er lettere å for mange å forholde seg til enkle leveregler. Enn å gå ekstremt. Det er mange som vil falle i fra og ikke orker det. Men å leve Ecofriendly nå i første omgang er genialt.

Det er enkelt, ryddig og så klart deilig å kunne være med å bidra til noe som skaper bedre framtid for oss alle.

Jeg vet ikke med deg om du har lagt merke til, men her i Norge er alt pakket inn i enten papir eller plast. Mest plast. Jeg resirkulerer det meste jeg. Noe blir jo gjenbrukt.

Men å gå plastikk fri er umulig her i Norge. Da må en pakke ut alt av matvarer en kjøper i butikken. Og det tror jeg ikke er noe særlig populært. Altså det er greit å være sær og raring, men det går en grense på hvor mye en skal tillate seg selv i butikken.

Det er egentlig vi “brukere” som har makt over det meste. Om vi spør etter og viser med våres kjøpsvaner hva vi vil ha og ønsker. Så er markedet nødt til å produsere det, for at vi brukere skal være fornøyd!

Det er ikke alltid like lett å kjøpe økologisk det vet jeg. Men om du har mulighet gjør det. Kjøp mest mulig økologisk der du kan.

For hver gang du gjør noe riktig, så bidrar du med å gjøre en stor forskjell i denne verden! Tenk det.. du er med å skape historie!

Så deilige deg, ha en fantastisk start på uken. Og husk du er viktig, du er Nydelig og du har godt hjerte!

Se deg selv i speile nå og si så mye godt du kan til deg selv. For du fortjener hvert eneste gode ord til deg og selv.

Lag deg selv en deilig dag med masse godt å ta med i hjerte og du smil litt. Alle verdens problemer er da heldigvis ikke dine.. ;pNB!!! MORA DI GÅR IKKE ETTER DEG OG RYDDER, SÅ VÆR NÅ 
GREI SLUTT Å FORSØPLE RUNDT DEG. 

og deilige du som plukker søppel der du går. HEIA DEG Keep up the good work!!!! 

Det er nye KULT å gå plukke søppel, det som er flaut å kaste fra seg ting som ikke er nedbrytbar! Husk det…

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es