I helgen var jeg på sommersamling med Essante Organics team eller Essante familien. Det føltes virkelig som en herlig familie. En slags tilknytning. Morsom herlige damer, en gjeng med hel haug livserfaring og hjerterom. Så inkluderende og hyggelig.

Jeg var litt skeptisk, det trenger jeg å si. Ikke vet jeg hvorfor, men det ligger vel i vårt natur å være redd for noe nytt.

Pluss at jeg var redd for at det skulle bli enda en sånn “Azi har klart å rote seg bort i”. Ehmm.. jaja

Som klarsynt, kan jeg så klart sitte og ta og føle på energier før jeg går en plass. Men da har jeg ikke annet å gjøre enn å sitte her hjemme og føle på alt mulig rart-
Det holder lenge nok med selvutvikling tenker jeg da, pluss så klart personlige forhold er mye følelser der gitt…Uansett hvor var jeg hen, ja Essante Organics Det var helt fantastisk der, så deilig å få delt ut litt god energi rundt. Fikk vite mye om produktene og alt mulig egentlig, og spiste deilig middag. Jeg hadde med meg min gamle venn i fra Bakke tiden min. Så det ble faktisk billig date. Kjempe hyggelig å slå to fluer i en smekk.

Jeg sitter her og reflekterer over hvor inkluderende gjeng det var. Så hyggelig å åpne opp sitt gamle hjem for så mange og være så gjestfri. Fantastisk å oppleve det. Nesten føltes som jeg var på ferie en helt annen plass.

Jeg ble forelsket i produktene og menneskene litt til. Det er faktisk rart med det som hun enne sa, folk har lettere for å akseptere dritt, og bedrageri enn ektehet. Da skal folk ha bevis for alt mulig rart. Men ja Essante kan bevise alt det dem står for, så den saken er grei.

Synes det er deilig jeg da, å kunne forandre verden, med akkurat så “lite” som våres kjøpevaner. Å gå over giftfritt økologiske produkter koster kanskje litt mer enn hva ting koster på Rema, men det er fortsatt billigere enn frisør shampoo. 

Det koster kanskje litt ekstra å gjøre litt ekstra, men akkuart det lille ekstra gjør stort forskjell for oss alle her på denne Jorden.

At Essante Organics er med å forandre våres kjøpevaner til det bedre er det nå sikkert. Jeg støtter alle som står for noe riktig her i livet.

Så nå har jeg bestemt meg at du som leser her nå, trenger å tenke på din framtid. Framtid for alle dem du elsker her på denne jord. Bestemmer deg for at du vil gå over til økologisk og du ønsker så svært gjerne å vite mer om Essante Organics.Essante Organics er det nye HOT!!

Altså det er ikke prat om å bli en selger, presse på folk å kjøpe ting som dem ikke har bruk for. Men heller når vi skal først bruke produkter, greit å kjøpe ting som har kvalitet som gjør en nytte. Pluss tjene penger samtidig som en gjør noe riktig mens en tenker rett og slett på miljøet.

GoGreenGetPaid
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es