Jeg har blitt forelsket, Silje er vist Eterisk olje Gudinne. Det er helt utrolig hvordan det gjør med humøret av å sniffe på god lukter. Jeg kjenner jeg trenger å lære meg mer om det. Jeg følte meg som ny rett og slett og har ikke gjort annet enn å sniffe på oljer etter vi var sammen.
Første hjelp og helt nydelig.

Jeg har alltid likt urter tidligere, satt meg og leste mye om det. Men eteriske oljer har det vært lite av selvom jeg har en haug av Indisk økologisk plantasje eteriske oljer da. Men jeg husker ikke engang hva som var til hva.

Uansett i dag føler jeg meg mye bedre. Det er ikke bare pga eteriske oljer da. Men jeg har bestemt meg å skrive veldig lite om den delen av livet mitt.

Jeg tenker det er faktisk lurt å holde tett om personlig forhold, og hvor mye en tjener, for min del. Var det jo veldig soleklart på gårs dagens innlegg at det ikke var mye å skryte av. Selvom det daler stadig velsignelser fra her og der også sånn inni mellom. Så humble takk takk takk!

Jeg kjenner at jeg trenger å ha tillit, jeg har kommet helt hit. Altså det er jo ikke her det stopper. Det er her det begynner. Avslutning kan være smertefull den også. Ny begynnelse er skummelt og spennende.

Ja en skal være forsiktig med hva en ønsker seg gitt, sier jeg bare. Eller har jeg minnet meg selv på 2 ganger allerede i år. haha

Ja vi har egentlig stor kost oss i dag, vært på stranda til å med. Men jeg tenkte å skrive lengre innlegg om en liten stund. Akkurat nå vil jeg bare si det går mye bedre nå. Jeg føler meg sterk og veldig i kontakt med min feminin og maskulin energi. Litt i tåke så klart, det var veldig heftig energier i går. Jeg har tro på alt blir bare bedre og bedre framover.

Jeg kjenner mye gode følelser framover. Selvom ja alt er alltid i bevegelse. Det går opp og det går ned osv..

Det som ikke dreper deg, gjør deg bare sterkere.
Jeg tenker jeg er faen en Warrior. Jeg er så mangt og mye. Jeg trenger bare å se meg selv med litt dypere øyner. Se hvor alt jeg er nok engang.

Kjenner det er veldig viktig altså, å se seg selv med uten kritisk øyner. Altså bare gå foran speilet og se på alt uten å dømme deg selv eller ønske om å forandre på noe som helst. Bare se på deg selv som nydelig og perfekt akkurat slik som du er.

Ikke sant.. det kreves beinhard jobbing å få det til. Jeg er stolt av meg selv nå i dag. Dette kunne jeg ikke si for litt tilbake.

Tro mer på meg selv. Når jeg har tro på meg selv. Så trenger jeg ikke å overbevise noen om å ha tro på meg.

Det viktigste er at en er tro mot seg selv. Det en står for. Gir seg selv like mye kjærlighet og omsorg som en gir lett til andre. Begynne helt i fra begynnelsen. Gi kjærlighet til lille uskyldige sårbar seg selv som liten. For så jobbe seg oppover.

Ingen av oss er født uten ett eller annet som har påvirket oss. Så kanskje best at vi healer oss selv, slik at vi skaper bedre forhold med oss selv og andre og ikke minst dem vi ønsker å dele liv med. Barna som kommer etter oss.

Jeg merker veldig på meg selv, hvordan jeg oppfører nå enn da jeg var ung mamma. Hvordan jeg håndtere ting da og hvordan jeg gjør det nå.

Ikke minst hvordan jeg var mamma til 3 små tette barn, og i tillegg nordsjø gressenke. Det var stress tider ja. En trenger virkelig å kjenne på hvor skjørt livet egentlig er før en tar det noen hakk med ro tror jeg, og ser på livet med helt andre øyner. Akkurat som hvert øyeblikk er velsignelser og trenger å bli tatt vare på.

Altså ikke alltid hvert øyeblikk jeg tenker på denne måten. Det finnes de øyeblikk jeg skriker høyt Fuck off. Men da har jeg nok vært uten meditasjon en stund. Men ja det hjelper å si Fuck off, det hjelper å si Fuck. Jeg mener det, prøv selv.. 😉


Ja jeg kom på, jeg har ikke vært flink siden Våren å ta mine vitaminer. Så jeg begynte for noen dager siden å ta dem igjen. Kjenner meg allerede bedre i dag altså. Merker stor forskjell allerede. Satse på solen vår bestemmer seg likevel å tilby oss litt D-vitamin før hun forsvinner igjen fra oss for denne gangen igjen.

Men i mellom tiden får jeg bare ta alt jeg har før jeg kan teste Essante sine. Jeg har jo trossalt helt gode Svensk Økologisk vitaminer. Kan ikke kaste dem for å kjøpe nye. Det går helt langt utover mine verdier.

Nok engang også før jeg går

Takk til all PMer og kommentarer og likes og hjerter. Tusen takk for all støtte. Jeg ble kjempe rørt og glad. Så takk! <3 Alt ordner seg ALLTID har jeg erfart. Jeg tenker dette ordner seg nok også. Bare jeg har tro på meg selv. <3  - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es