Siste tiden har jeg vært sparsom med energi bruken min gitt, Ikke at jeg har hatt så mye å gi egentlig..
Først og fremst startet jeg med å fylle opp koppen til barna mine. Så vi har brukt masse deilig tid sammen. 

Og i helgen fylte jeg opp min egen kopp. Vi som er naturlig givere, vi trenger også å bli bevist på å fylle opp koppen vår oftere. Altså det er jo ingen der som tvinger oss å gi. Det ligger bare naturlig til oss å være på denne måten. 

Det er først nå i 2019 jeg har virkelig skjønt hvor hellig det er egentlig å sette av tid til seg selv for å hente seg selv inn igjen. Eller peace of mind var jo leksa mi i 2015. Men det trengtes nesten 4 år til jeg virkelig skjønte hvor hellig den er egentlig..

Jeg har vært kjempe hard og streng med meg selv nok engang merker jeg, med tanke på, jeg har stått på siden Desember 2018.

Ikke tatt meg noe som helst fri engang. Ikke engang juleferie, vinterferie, påske, eller noe som helst. Mens så denne uken har jeg gitt meg selv nesten “lov” til å gi faen I mye, og bare hatt fokus på nære, kjære, meg selv og jobb. 

Det er først nå i dag mandag 1 juli, jeg har skrudd av alarmen min på telefonen.

Men så har jeg likevel måtte ta pep talk med meg selv, for jeg klarte ikke helt å slappe av. Jeg tenkte på alt jeg trengte å gjøre. Skapte meg dårlig samvittighet for jeg følte jeg gjorde noe galt med å gi faen i om verden der ute fortsatte uten min innblanding i den… altså sosial media..

Akkurat nå når jeg tenker meg om så høres det helt rart ut at jeg har drevet med slik selvskading.

Det er jo egentlig det, som om min rolle i dette samfunn er så stort at jeg trenger å være så oppdatert på ting som foregår sosial media hele tiden? Rister oppgitt på hodet.. at jeg ønsket meg selv en slik smerte med å føle jeg gjør noe galt med å stenge sosial media ute..Er det endel av vårt ego som ønsker hele tiden å være ett hakk fram? Altså ALLTID på vei til noe.. Alltid SKAL vi en plass. Videre, framover, hele tiden fram…

Altså, det å gi seg selv lov til å bare være her og nå, en trenger virkelig å koble seg av Tv, Sosial media og samfunnet for å kunne koble seg av Matrix. Det er nå sikkert. Jeg kjenner jeg har latt meg bli revet med litt, og jeg har trengt å riste det av meg det rett og slett.

Det er ikke all påvirkning som er sunn påvirkning. Jeg har virkelig trengt dette å koble av og skrive heller litt og litt i bloggen. For så lage en fullstendig innlegg, enn en halv ferdig en.


Jeg har trengt stillhet og puste med magen. Det tok sin tid før det gikk opp for meg hva jeg trengte.

Så jeg har gått i stillhet og prøvd å lytte etter. Det er faktisk noe jeg trenger å øve på, altså å lytte! Det er kunst å kunne lytte. I nivå 1-2-3. Så jeg trenger stadig å øve meg på å lytte i alle disse 3 nivåene.

Dessuten lærer en alltid noe nytt hvis en lukker munnen og lytter etter har jeg hørt mangt ganger i livet, så kanskje på tide å ta det til seg gitt tenker jeg…Jeg har reflektert på kvinner og menn, veien til våre hjerter. Så klart da når vi bor her og er så heldig med å kunne unne oss slike luksus tanker.
Kvinner i andre land, må stakkars bære og gå i mange mil hverdag for vann. Mens her er vi så heldig at vi kan reflektere over slikt luksus.

Any way, hvordan vi på denne siden av verden fungerer? For min del har jeg opplevd, at menn så lenge maten er god hjemme og sexen er best. Så da er menn stort sett kjempe fornøyd med det dem har hjemme.

Mens jeg da som kvinne, jeg krever ingenting, men ønsker ALT. Kjærlighet for meg er så mye og ingenting. Jeg gir ikke bruksanvisningen min til alle menn som leser bloggen min her nå, men ja. Altså, sex er deilig når alt ting er bra..
Altså mistforstå meg rett nå, “make-up” sex kan være ganske så digg da.Uansett, ja denne varmen har vist gjort noe rart med meg, eller jeg er vel menneske og har mine behov.

Jeg kan være ærlig og si ting som det er nesten, jeg har tenkt mye på kjærlighet siste tiden, Haha det kom som bomba hæ? 😉
Men ja jeg mener seriøst, altså kjærlighet, ikke bare den jeg har å dele rundt meg. Men den jeg ønsker å motta og gi til som partner.

Jeg har tenkt på mine mindre sjarmerende sider også, og hvordan unngå nye konflikter med enda en ny mann om samme ting..

Så jeg har gitt slipp på så mye rart siste tiden, kjenner jeg hadde endel blokkeringen i magen her en kveld. Det begynner å bli bedre og bedre nå, i går ga det slipp på MYE overalt, under teknisk sett alene “kosen”. Selvom jeg kjenner meg lei av “isolasjonen” nå og ønsker å ha det mer av alt framover.Jeg kjenner meg nok engang humle og takknemlig, for alle menneskene som er der, som på sin måte gir meg håp. Bare det å være menneske nå. Det er egentlig en Guddommelig tid. Jeg har følt meg så ofte “crazy” i denne oppvåknings tiden siden 2011.

Takker en hver der ute, dere vet hvem dere er som har minnet meg på at jeg går ikke gal. Det er helt normalt. Så stor HUMBLE GRATEFUL TAKK, THANK YOU!! Jeg er veldig opptatt av nettopp å gi andre håp videre.

Tenk dere, det er nå vi lager historie. Det er nå tiden historiebøkene kommer til å handle om. Nå har vi alle mulighet til å påvirke framtiden til noe bedre! Tenk hvor spennende det er!! Vi ALLE sammen skaper framtids historie sammen!

Så er det håpe på det beste og tenke at vi klarer å skape en mye bedre enn det som er spådd!

Kjenner ordene leker gjemsel med meg for tiden, en kveld ramler det masse ord ned, og jeg klarer ikke helt å følge med. For så blir det helt stille og jeg finner ikke engang ett eneste ord til å skrive..

Jeg har ikke hatt noe ord siste tiden egentlig, så jeg har brukt lang tid på dette denne gangen.


Jeg har blitt mer bevisst på å fordele energien min riktig, selvom jeg har flere prosjekter på gang, så gir jeg en prosjekt om gangen oppmerksomhet. I tillegg til å være mamma og alt annet da så klart.

Denne uken har jeg jobbet endel med Essante Organics. Jeg har sendt over 100 PM. Har følgt opp der. Så er det bare å fortsette å følge opp.
Jeg har funnet fram en skrivebok og skal skrive liste over navn og diverse ting.

Men jeg tenker at det er viktig å gjøre det om til kos også, legge ny bedre energi inn i hele opplegget. Enn “jobb” og “må” gjøres.


Jeg har egentlig kjent på hvor dypt jeg ønsker å komme meg ut av denne situasjonen min nå. 

Jeg føler jeg har sett mange tegn til blessings. Så jeg tar det med meg som godt tegn i mitt hjerte. Og har tillit til alt som skjer framover.

Selvom ja jeg har hatt mine skikkelig low stunder også siste uken altså, jeg har ikke engang orket å ta på meg selv stort eller barbert meg, men så etter 4 år så begynner til å med hendene å bli merkelige og vonde.. Utenom nå slutten av helgen da. Ehmm jaja uansett-


Så jeg har kjent meg kroppskontaktsyk, kjærlighetssyk, klemmesyk, pratesyk, dele teite historier syk. Ja ekte ting. Jeg kjenner jeg er så klar for å ha det mer gøy og leke litt.

Det har vært så mye seriøst hele tiden. Nå er det jo til å med sommer. Nå er det vel lov å le og kose seg og gi seg selv lov å være hyggelig og dele mange smil vel, eller hur?Ja jeg har hatt det veldig koselig i dag da, hadde venninne tid og vi var innom tante i Oslo. Altså jeg har sjels foreldre, jeg har sjels søstre og brødere, men jeg har aldri før nå denne siden av året møtt sjels tante. Og det er helt nydelig.

Hun ligner på en engel rett og slett. Hun er sykepleier i tillegg, så en skikkelig søt tante engel. Fantastisk. Ja det har vært deilig tid med god energi påfyll rett og slett.

Jeg trengte å treffe gode mennesker igjen, jeg kjenner at jeg begynner å bli veldig klar for å være mer sosial igjen i livet.
Numerologi nok engang, her om kvelden ga jeg meg endelig lov til å bare roe det ned noen hakk. Selvom ja jeg har hatt dårlig samvighet av en grunn å roe det ned noen hakk.

Følte jeg gikk helt ut av rutinen min og ble noe “shabby”. Men jeg trengte nok en “shabby” runde tenker jeg. Søndagen sist uke altså, bestemte jeg meg for å stå opp tidlig på mandag.

For så kom mandag, og jeg sov helt til 11.38, jeg kan ikke engang huske sist jeg sov til da. Tirsdagen var vi på farta, gjorde masse deilig mamma ting sammen med Loriel og AD.

Loriel har så stort hjerte, skikkelig omsorgsfull. De beste menneskene som finnes i denne verden. Er dem som ser det beste i de andre. Så Loriel er nok en av de beste menneskene en kan finne. Hun har så rent hjerte. Jeg er så stolt over å være mamma hennes.

Hun deler rundt seg med det hun har, hun gir mat og diverse til ei dame som sitter utenfor Kiwi hverdag.
Hun har alltid vært store eldre sjelen i en liten kropp. Det er så rart å tenke at hun begynte å prate helt rent nesten som 2 åring. Helt utrolig hvor smart og strong minded hun, skikkelig smarting ..


De to mellomste er head strong, Gutten min han kan vist dataen sin veldig godt. Det nye Bill Gates kalte han merkelig lite hyggelig BUP duden i Drammen ham.

Uansett ja Loriel ja, de to minste har så nydelig forhold. Adi ble først sjalu da, hun ville ha Loriel for seg selv. Likte ikke at Loriel og meg hadde så morsomt framme i bilen, mens vi sang og lo sammen. Mens hun satt helt alene bak og ikke ønsket å være med moroa. Så hun ble så fornærmet gitt. Stakkars…

Men Loriel ordnet det lett med at dem alle sammen la seg inn i badekaret og vasket Shanti. Uff alt og dem luktet våt bikkje. Så det var “bare” å sette i gang og vaske badet og bade dem på nytt igjen. hahaDet var godt å gjøre mamma ting med Loriel, selvom det ble mest at de to lekte og jeg “kjedet” meg og fikk til å med en liten power nap gitt.

Vi bomma litt på kino film valg, med tanke på det var AD sin første kinotur. Oi tenk på det. Med de tre eldste mine var jeg høyt og lavt overalt, mens med AD har jeg latt vente med alt. Jeg ser jo resultatet er jo helt annderledes. Mye mer tilknytning, mye mer kontakt. Når det er mindre stimulering av alt annet som foregår ellers rundt en.Egentlig er AD ganske så heldig som får oppleve naturen og leve mest mulig naturlig. Selvom vi har våres runder der vi går main stream. Men det er nå så, vi har alle våres quilty pleasers from time to time.. Dessuten jeg er ikke så streng med dieten min som jeg var for 4 år siden.

Jeg har begynt å spise om natta til å med nå. Ikke at det er bra ting, men jeg bare hører mer på kroppen min. Det er ikke hver natt jeg spiser heller. Men de dagene jeg har spist lite mat på dagtid.
Før var jeg super streng, tror det var etter klokke 19/20 jeg sluttet å spise noe som helst. Jeg unnet ikke meg selv ofte noe som helst.
Så nei, men ja jeg trengte en slik rutine for å komme hit jeg er nå i dag, hadde jeg begynt å skifte helt livsstil med å være slapp her og der så hadde jeg ikke vært her nå i dag tenker jeg da.

Jeg gikk i fra prøve alt mulig rart slankel greie, siste greia var ketose, dette var før 2010 by the way, veide 60 kg, drakk Cola Zero, Pepsi Max, spiste masse kjøtt og spiste mer ute enn hjemme. Spiste hele dagen lang noen ganger, prøvde å spise bort problemene mine rett og slett..Men så skiftet jeg helt livsstil i 2011, og begynte å gå mer mine veier, utforske heller min egen greie. Som har funket nå i mange år. På godt og vondt. Helt utrolig tankens kraft er en utrolig kraftig verktøy, sier jeg bare.

Og nå med Essante Organics sine helt giftfri produkter. Da føler jeg meg ganske så sikret til å takle det meste framover. Trenger CBD oljen min også da så klart.

Ja hvor var jeg hen nå egentlig? Jo, her om kvelden satt jeg meg ned og leste litt på Numerologi chart. Jeg bestilte den gratis på SevenLifePath.com. Jeg anbefaler likevel dere donere penger til han. Jeg likte den veldig godt til å være gratis versjon faktisk.

Jeg ser at jeg har bommet litt da, når det kommer til Short name, så jeg lurer på hva tallene der hadde vært.

Men det var veldig morsomt å lese utenom at jeg er vist veldig opptatt av Frihet og det er vist ikke før jeg er i 50 årene at jeg begynner å bry meg litt mer om penger og sånt. Jaja håper det er sunnere måte å tjene penger på jeg har da enn det som er nå.

Neste gang tenkte jeg å bestille en fullstendig en på norsk. Men denne gratis versjonen var også helt nydelig å lese i. 🙂

Jeg har hvert fall planer om å lære meg å slappe av mer, både kropp og sinn. Nok engang Flow..
Flyte med det som er. Livet er tross alt lek. Bare vi mennesker kompliserer det med alt annet noen ganger..Lag deg en deilig sommer tid sammen med alle dine

Og du,

Senk ned farten
Vær stille
Lytt

Bare Pust


Gode sommer klemmer og kjærlighet til deg som er innom og leser her. <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es