Hvor skal jeg egentlig begynne i fra?

Vi har egentlig hatt en rolig start denne uken, tok litt tid til vi skjønte at vi trengte ikke å skynde oss noen plass. For i Steinerbarnehagen har dem til å med tatt det noen hakk med ro. Så da tok mor og datter på seg den oppgaven lett. Vi har virkelig tatt det med ro og snudd døgnet nesten. Begge to B-mennesker. Så det passer jo deilig. 

Men det er nå så at jeg MÅ ha min alenetid. Altså, barna kan være oppe om sommeren, eller fri dager, men å oppholde seg rundt meg hverdag etter klokke 19.00 da blir jeg virkelig tullete, om jeg ikke får en kveld engang til å lade meg på. Men det er nå deilig at alle kan kose seg tenker jeg. Så jeg kjenner jeg setter stor pris på alenetid. Mens hun er hos pappa. Da kan jeg lade meg opp til tusen. Deilig!

I år har jeg ingen planer for sommeren i hele tatt. Men det er vist flere som har det på samme måte i år, så det er jo fint å treffe noen hvert fall.

Men nå siste dagene med AD har det bare vært koselig, hun ble først litt fortvila for Oliver hennes bestevenn reiste til Floda som hun sier, og det er annen verden skjønner dere vel. Og hun kommer ikke til å se han på 2 uker. Så det var veldig krise.

Men vi klarte å ordne den krisen med at vi skal feire bursdagen hennes til 20 juli. Så her trenger vi å ordne det som kan ordnes før det blir bursdag. Hun har planlagt dette siden desember. Invitert halve verden så klart. Så mor er litt under press. Men ja ta med stol bord og kom gjerne dere som ønsker det. Om det er fint vær så klart. Det er nok av plass ute.

Jeg trenger mat og kake da. Så det ordner seg tenker jeg. 

Tenkte kanskje jeg skulle bare gjøre det veldig enkelt denne gangen, altså bare ta pølser. Vanligvis er det jo grillet kylling og lam Persiskvis så klart.
Men det får bli neste år gitt. Viktigste er vel at hun føler seg feiret.

Tenk at hun blir skolestarter. Hun går heldigvis første året i barnehagen, det er nydelig opplegg steinerskolen har samarbeid med barnehagen. Så jeg er så takknemlig for hun får ett år til i barnehagen. Selvom hun blir de store nå da.


Anbefaler virkelig Steinerbarnehagen, selvom jeg må kjøre til annen kommune og fylke kanskje? Så er det SÅ VERDT DET!
Jeg elsker virkelig Steinerbarnehagen i Hurumlandet. Stabile ansatte og utrolig kvinner og menn som er kjempe team sammen.

Det å stå for Økologisk og giftfri sone i tillegg. Det er helt fantastisk rett og slett. Føles nesten som å være heldig nok til å kunne være med i en annen verden. Der alt er bare slik som Steinerbarnehagen skal være.


En nydelig start å få i livet tenker jeg. Jeg er så takknemlig jeg kan gi barnet mitt en slik gave av en start å ta med seg videre.

Vi har til å med vært og besøkt Steinen til Glenn, hun er veldig opptatt av det er ikke graven til Glenn, men Steinen hans. Hun pyntet seg så fint for så gikk vi til Steinen, tente på noen lys. Spiste is og dro hjem. Det var virkelig koselig gå tur. Vi hadde med oss liten eco friendly pose jeg tok med i fra India. Vi fylte den opp med søppel som vi fant på veien. Og tømte posen i random søppeldunk når det trengtes.Vi har pratet mye om Glenn i det siste, Glenn er min avdøde samboer, AD’s far. Hun har pratet om hun elsker han. Og det er så fint å høre at hun våger å si slike ting. Det er så fint for barn å kunne oppleve det at det er helt greit å elske den andre foreldre. Kunne elske begge foreldre.

Ja jeg kunne vært bitter og sagt at nei han forårska meg traume, datteren min skal hate han. Men nei, vi skapte MYE fint sammen. Jeg hadde virkelig troa på Glenn. Men det hjalp ikke stort når han ikke trodde på seg selv engang..

Jaja

Vi har til å med matet fuglene, eller svanene, og lille baby svanen. Dem var så nydelig familie. Det å kunne være så nærme dyr uten å trenge skade hverandre. Men heller bare studere hverandre litt. Det er virkelig Guds mirakel.

Jeg reflektere litt og tenkte, tenk om vår solsystem altså hele universet vårt. Vi er i en slags kokon, og igjen i ny kokon for så igjen enda en kokon. Altså i lag rundt hverandre. Tenk om sorte hullet i universet er nettopp en annen kokon. Om du skjønner hva jeg mener. Tenk da hvor unik er vår Verden i blant alt som eksisterer. Om det ikke er Guddommelig. Så er ingenting det..Kan jo også nevne at midt i røyke slutten, så fant jeg ut at jeg skal ta en 5 dager Essante Detox program i samme slengen. Ikke at jeg trenger på noe som helst måte å gå mer ned i vekt. Det er ikke målet mitt med dette i hele tatt. Jeg tok selfie av kroppen min, og kjente at jeg var oppblåst og jeg ønsker å markere musklene mine igjen.

Dessuten kroppen min har gått i forsvars posisjon i 4 år nå etter traumen, den trenger å skjønne snart at det er helt i orden å slappe av. Det er trygt nå. Så jeg merker på kroppen at den er ikke slik som den engang var stakkars. Så den trenger mer omsorg og kjærlighet.

Har brukt Yoga øvelser og det har vært deilig rett og slett. Pluss jeg har gått litt mer nå siste tiden. Det å kjenne kroppen våkne igjen i fra dvale føles helt nydelig. Selvom ja det er ikke så nydelig med ikke klare å gå omtrendt dagen etter trening.

Jeg har siste 8 år gjort min greie for å gå ned i vekt, og holdt vekten. Jeg har funnet ut mye om kroppen min siste 8 år. Gått min vei etter å ha prøvd alt mulig i alle år, alt i fra Herbelife, til all mulig rare piller til ketose, lavkarbo, til alt mulig egentlig. Men så begynte jeg med min greie som jeg tenkte å lage egen kurs til engang. Jeg har i tillegg stort tro på vi mennesker trenger ikke all den maten vi får i oss.

Før Detox bildetTil å med munker lever på omtrendt ingenting til tider. Det er vel en grunn til det. Vi er ikke hellig skapninger i fra en annen verden. Healere/Munkere er også av kjøtt og blod.

Uansett det var veldig deilig med detox, selvom ja siste ukers tømming av all usunt mat i hus ikke var så hellig kombinasjon kan jeg bare mildt si, godt jeg ikke hadde så mye usunt i huset har jeg tenkt på i ettertid.

Og godt jeg bor alene, Essante sin detox anbefales helst om du bor alene eller bodd så lenge sammen at dere ikke bryr dere om noe som helst lenger. Hehe Dermed advart. Men ja anbefales virkelig. Jeg føler meg ren innvendig. Føler meg lettere rett og slett. Føler meg sterkre også nå, selvom det var tungt i begynnelsen.

Musklene mine ser allerede mer markerte ut. Matlysten begynner å stabilisere seg. Så det har virkelig funket godt på meg.

Detox pakke


Men så skjønte jeg at jeg gapte kanskje litt for høyt nok engang og lekte super human. Gikk på kjempe smell, med røykeslutt altså.

Men så tenkte jeg fuck it, jeg er bare menneske for faen, å presse meg selv til maks samtidig som å være den jeg er og ha så mye omsorg for andre. Så eneste riktig for meg føltes der og da var å dele all den Kjærligheten jeg følte i meg rundt meg.


Det er slike ting som får meg til å føle meg levende. Å dele rundt meg med det jeg har, og så klart å rydde rundt i naturen. Det føles som jeg er født til å bare ønske Jorden Vår Ren.

Jeg har blitt venn meg selv på FB igjen, altså profilen min fra 2011-2014, da jeg var i min aller første Awaking runde. Den kvinnen jeg følte som ble tromlet, sentifugert for så spyttet ut igjen fra andre siden av mørkehullet i universet.

Den kvinnen som ble helt FRI, fortapt, forhekset for så forlatt, og fikk nydelig velsignelse i retur da så klart. 

ALLE barna mine har vært gave og jeg elsker dem like herlig MYE.
Alle 4 barna mine har stort hjerte. Men likevel det er noe med de to minste altså.. Jeg forstår foreldrene mine mer og mer nå for hvert barn jeg har fått, på godt og vondt gitt..

De to minste mine minner meg om meg og min søster Shirin. Jeg håper at dem får kjempe godt forhold sammen, alle barna da egentlig når dem blir større. Det er så synd at det skal være slik som det er nå.
Men den saken skriver jeg ingenting om. KUN pga hensyn til barna mine.

Jaja uansett, denne uken har vært en slags rar greie for mange rundt oss. Det er jo godt det da, så en er ikke alene om å føle at ting faller litt i fra hverandre. Men det er alltid så, ting faller i fra hverandre. For ny energi skal ta rom. 

Akkurat som alt trenges å riste fra seg litt i ny og ne for ny oppløftende energi skal ta plass.

Denne fullmånen har vært nydelig, kjenner å jobbe med seg selv har virkelig gjort meg til rik person. Altså ikke pengemessig enda. Men rik på annen måte. Rik på en måte som ingen penger i verden kan kjøpe. Jeg har blitt så annen måte kjent med meg selv og omverden på.

Jeg har fått så god kontakt med mennesker rundt meg. Jeg føler meg virkelig velsignet for her jeg er. Og ja det er ikke mye sosialisering av menneskemøter jeg har hatt siste 4 år. Men det gjør meg ingenting. Det har vært deilig.

Og ja til tider kan jeg være surrete og leve i min egen bobleverden. Men så er jeg en fisk da. Vårt fantasti verden er mye hyggeligere plass å være i noen ganger enn bakkekontakt gitt.

Men så skjer det jo ting og dermed dukker det alltid opp en gigantisk nål og sprekker den rosa boblen en lever i. Og trenger da å riste fra seg litt og hente seg inn igjen til denne siden av verden.

Det å være romantiker og poet, elske naturen, elsker å være Fri men samtidig ikke sånn FRI. bare Fri til å kunne få lov til å eksistere i denne verden. Fri til å tenke som en vil, Fri til å kunne si det jeg ønsker å si. Fri til å kunne kle meg som jeg ønsker. Fri til å være Kvinne. Fri til å kunne like både Menn og Kvinner. Fri til å kunne snakke. Fri til å tale for Kvinner der ute. Fri til å være meg selv på godt og vondt.

Min vakre mamma koser seg i Tyrkia.


Tenk jeg er Fri Kvinne! Tenk hvor heldig VI kvinner er, som bor denne siden av verden og kan ha det på denne måten. Vi er “bare” Fri.

Og ingen og ingenting kan stoppe en, enn sin egen begrensninger.
Heller ikke å presse seg selv til maksimalt til ALT blir for mye for en, for så får en “system overload” opplegg . Eh nei der ønsker vel ingen å havne helt..
Men balanse mellom alt en er og alt en har opplevd, og det nødvendige en trenger å gjøre.

Egentlig ønsker jeg å skrive innlegg om hvordan det er å leve med PTSD. Men ikke nå i dag. Det får bli til neste gang.

Jeg vet ikke om du fikk med deg at jeg fant en dø bie ut på våren og sa at dette var ikke godt tegn? Uansett, det var vist ikke godt tegn nei. Jeg vet ikke om du har lagt merke til hvor lite insekter det er i år?

Jeg har pratet i så mange år om Solar minimum, det er virkelig verdt å sette seg litt inn i det og undersøke det på egenhånd. Den skal være vist ganske så hard en. Nå regner det SÅ mye her i Norge. Jeg vet at vi skal være takknemlig for dette regnet av en grunn. Men akkurat nå er det så surt og kaldt at en finner ikke engang til sitt sommersmil.

Jeg føler vi går mot tørketid, uten helt å skjønne selv hvor følelsen kommer i fra. Følelsen har jeg hatt en stund nå faktisk. Det er jo rart, det er jo vått som bare det.

Det er rart å se hvordan naturen oppfører seg. Skrubbsopp har dukket opp i juni. Fult av høst sopp som har dukket opp alt. Er det høst nå i juni? Nei om en ikke blir surrete av dette så vet ikke jeg.Ingenting av dette er naturlig. Det er ikke slik naturen har vært tidligere heller. Og i år med så mye mindre insekter som det har vært tidligere i disse tider her jeg bor hvert fall.

Når solar miniumum slår ut for fult, vil noen insekter i hele tatt overleve?
Eller det vil jo så klart, ikke alltid de sterkeste.. men heller dem som klarer lettere å omstille seg til forandring så klart. Akkurat slik som mennesker.

hmm kan jo ikke avslutte dette slik nå, i en slags dystert stemning, så jeg går og gjør noe og tenker litt for så kommer jeg tilbake. Men dette merker du ingenting av når du leser dette. Så du trenger ikke å foreta deg noe som helst.. 😉

Jeg er ganske så emosjonell sterk person, mind strong kan jeg ikke skryte på meg å si at jeg er foreløpig. Jeg har tenkt at å være ekte er bedre enn noe annet. Altså jeg er ferdig med å leke at alt er perfekt i 2010. Det finnes ingenting som er perfekt, vi gjør alle så godt vi kan ut i fra der vi er der og da. Uten at noen av oss er bedre eller verre enn noen av oss.

Det finnes alltid en grunn til mennesker oppfører seg ikke helt slik som dem pleier, det kan være mye som foregår i livet til enhver person vi møter. Så kanskje best å være god med hverandre. Enn noe annet i disse tider. Vi trenger rett og slett å forstå hverandre litt mer.

Det finnes ingenting som er perfekt, alt er nydelig i naturen akkurat slik som det er. Ingen vil noen gang peke på blomster ikke har flekker på samme plass. Så hva som gjør at vi peker på hverandre er nå rare greier.

Det er ikke så at vi ALLE har alltid kontroll over alt og oss selv. Vi kommer alltid i situasjoner der vi rett og slett ikke helt vet hvordan vi skal oppføre oss. Vi er da alle mennesker. Gi hverandre rom og tillit nok til å bare være oss selv. 

Det er godt å kjenne at jeg lever, selvom jeg er Healer og vet at tid og separasjon er illusjon så blir jeg nå opphengt i ting likevel. Men det er nå ikke rart heller, å være modig nok til å velge Kjærlighet nok engang. Når ingenting nesten henger på grep. Enn bare Kjærligheten som føles så ren.
En kan bli satt ut av mindre tenker jeg da…

Kjærlighet jeg har i meg. Som jeg ønsker å dele med deg. Kjærlighet som kan vokse og heale hele Verden.

 Jeg trengte å humre av meg selv, for jeg påpekte i min hodet altså tenkte med andre ord, en nær realsjon sin ego.
Altså en trenger da virkelig seriøst ta en runde med seg selv, når en begynner å bli trigget av annen sin ego. Hmm da tenker jeg, skulle jeg da som Healer og Coach vært ferdig med dette og kunne det meste om dette, sånn egentlig fra før av?
Men det var nå egentlig godt å få gråtet litt likevel.

Selvom ikke alt var Ego gråt, men nok til at jeg stod opp med hovent ansikt og øyner.
Deilig at det var masse sol i dag og jeg kunne gå med store solbriller. Da jeg og Shanti gikk en tur til butikken. Det er virkelig deilig å kunne kjenne seg litt Fri til å være alene uten barn også. Jeg digger det egentlig. Jeg er stolt av hvor langt jeg har kommet på 4 år.

Jeg sitter her ute i skogen, alene nesten. Jeg har jo “vakthund” da. Og så klart fantastiske kule naboer på avstand, som passer på. Men likevel, alene. Uredd og vokst veldig siste halvtår. Jeg føler livet mitt blir liksom oppdelt i to deler framover. Det blir “Før og Etter Nå” hvis du skjønner hva jeg mener. Ja nei jeg får ta denne praten en annen gang kanskje.

Jeg unner alle småbarn foreldrene alenetid. Dere fedre der ute, tusen takk for dere finnes og er rause nok til å gi mamma fritid. Det er ekstra godt å være mamma og mor når en har fått ladet opp sine batterier. Bare det å kunne være alene i sitt eget hjem. ÅÅhh det er så digg.

Jeg blir litt av en gris egentlig har jeg lagt merke til, jeg har glass hit og dit. Jeg koser meg. Jeg orker ikke å flytte på noe første dagene. Går inn og ut med sko. Ja jeg virkelig nyter det å være helt alene for meg selv.
Men så rydder jeg før hun kommer, så hun stakkars ser jo ikke mamma griser også. Haha

Men uansett jeg unner alle småbarns mødre å ha alenetid hjemme. Det er virkelig gull verdt, og ja alenetid på en strand med parasoldrink. Ja gjerne alt egentlig. Nei nå går jeg og drømmer litt.

Og du, Ha en deilig sommertid! Skap gode minner med enhver person du befinner deg med. En vet virkelig aldri hva tid er siste minne en har sammen med noen.

Kjære vakre sjel der ute, smil til verden selvom været er som så for tiden.

-Måtte du finne mot og styrke til å kunne være akkurat deg selv og den du er.
-Måtte du alltid finne mot til å høre på din indre stemme enn støy fra omverden.
-Måtte du alltid se det som er med åpent hjerte og sinn.
-Måtte du ALLTID være påfylt av Kjærlighet din

og ja Kjærligheten vokser når den deles, så vi får dele Kjærlighet til hverandre.. <3

Vi kommer nok til å stikke innom med Essante sine produkter og katalog til dere som vi besøker i sommer. Så vi sees.

By the way, grundere har jo aldri ferie, så selvom det er offisielt ferie. Så har jeg nok ikke mye ferie. Så vi sees. Koselig at du ønsker å stikke innom så ofte du kan.

Lag deg selv deilige Kjærlighetsfulle dager framover <3

Annonse

Essante Organics


Certified ToxicFree® Vitamin C Facial Cleanser
Certified ToxicFree® Rejuvenate Moisturizer

SHOP / Body & Spa
Essanté Organics®, The Organic Living Company® 

#RejuvenateYourSkin
#RemoveToxinsAndImpurities
#MoisturizeYourSkin
#HealthypHBalance
#ReduceLines
#ReduceWrinkles
#ReduceSwelling - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es