Eller rettere sagt, jeg har ropt for mange ganger om min røykeslutt. Og hver gang jeg har gått på smell så har jeg hørt det overalt om hvordan det går.
Så dermed denne runden ønsker jeg ikke å snakke om det. Derfor starter jeg så klart med å si det nå haha

Men nå har jeg holdt meg borte fra mennesker nesten og omverden og holdt tyst om dette. Jeg kommer ikke til å snakke eller skrive noe mer om det før jeg kan si eller skrive at nå har jeg vært røykfri i 3 måneder!

Jeg er stolt av meg selv til nå. Selvom i helgen så tømte jeg omtrendt alt som var av usunt her i huset. Det har magen betalt for stakkars siste dagene.

Jeg har drukket haug av sitronvann. Jeg driver endrer helt på rutiner. Så jeg kjenner jeg er på riktig spor nå, det er deilig å kjenne seg på riktig vei i livet.

Jeg har brukt mye av Essante Organics sine produkter, det tar jo tid før resultater kan vises og jeg kan virkelig anbefale ting jeg bruker selv og liker, utenom så klart at alt dem står for er riktig.
Men denne Rejuvenate Moisturizeren har jeg blitt helt forelsket i. Jeg har hatt så mange pigmentflekker. Og nå begynner det å minke. Jeg digger det. Dessuten elsker jeg den oppstrammende effekten den har. Og når det er helt økologisk og giftfri så føles det bare trygt og godt. Enda mer grunn til å smile gitt.

Weee, så det er deilig å dulle med seg og sin kropp mens en gjør noe fornuftig som å legge vekk den dumme teite pinnen.

Jeg har reflektert rundt og tenkt at det er jo en slags trøst har det vært. Jeg kunne bare like greit gått rundt med en Teddy istedenfor, jaja.

Ser fram til enda sunnere livsstil framover. Med fokus på mer trening og bevegelse.

By the way, jeg føler meg HOT, selv med magesmerter.

deilige gode deg, lag deg en deilig onsdag og du smiiiil.. <3 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es