Det er så deilig å være rundt mannfolk synes jeg, i dag var jeg på date med tantungen min Daniel. Han er 30 år blitt gitt. Han er en av de klokeste, tålmodigste, godeste, snilleste og ikke minst empatisk av få, så mistforstått av mange. Men ja han er jo litt enkel komplisert litt sånn som tante sin gitt.

Uansett det var veldig godt å se han igjen og ta han ut på ett eller annet, han var virkelig kjekk i dag. Jeg er så stolt av å være tante hans. I dag lekte jeg tante og bestemor og tok “barna” ut på date på søppelmat. Det var faktisk godt. Og ja jeg elsker Frappe der i fra, uff min guilty pleasure det kan jeg jo innrømme og si bare slik som det er.

Uansett, dere menn asså, jeg digger den der manglende “greia” deres, feks en såpe kan brukes til hår, kropp, husvask, bil og alt. Dere kan bruke all slags etterbarberingsvann og det som er. Det er få menn som har en greie med slike ting. Det er så deilig å måtte kunne være en mann sier jeg bare. Dere har det så godt og deilig på mange områder, tenker nå jeg da.

Selvom ja jeg elsker å være kvinne asså. Og heier veldig på Kvinner, bare for å ha sagt det også!

Men vi damer vi har så masse “greier” vi, jeg kanskje verre enn mange andre. Om det ikke er giftfri, gmofri, parfymfri, økologisk så ønsker jeg ikke å bruke det på kroppen min. Da velger jeg heller å vaske meg med bare vann. Eller ehm utenom min Chanel parfyme da så klart. Det brukte jeg 30 år på å finne. Se her nå har jeg alt begynt med “greiene” mine.

Annonse Essante Organics



Vi har en slags “greie” med alt mulig rart fra topp til tå, og all de hundre ørten forskjellige shampoo og balsam typene, til hvordan vi ønsker å ha vårt te/kaffe, hvordan egget vårt skal være, ja lista er mangt og mye gitt.

Jo eldre vi blir, jo flere “greier” får vi føles det som for meg hvert fall. Jeg kan ikke prate for alle så klart. Men det virker som ut i fra mange damer jeg kjenner at de aller fleste av dem har masse “greier” dem også, og så klart vi skjønner så klart hverandre oss i mellom og nikker når vi prater sammen.


Det er jo deilig å være kvinne også da på mange måter, en av de beste alene stundene er vel det å kunne ta bad med haug av bobler i badekar, ta på ansiktmaske og agurk på øyene og ligge der, med kanskje noe godt å drikke og frukt. Masse lys og nyte det å kunne ligge der helt i fred uten noe en må gjøre.

Å kunne nyte ting på helt annen måte enn kanskje mange menn der ute tillater seg selv å gjøre. Å stønne for å spise, smake eller i hele tatt oppleve noe som gir en lyst til å lage litt lyd. Det er vel mer feminint enn maskulint. Jeg er nok ei veldig stønner og lager mye lyd type. Og fått mange ganger rare blikk i fra folk opp gjennom tiden. Og mange lure blikk så klart. Der himler jeg bare med øyene gitt.

Jaja det trenger ikke å være seksuelt bare for kvinner stønner, dessuten stønner jeg ikke på samme måte når jeg har sex. Så jeg orker ikke engang å bry meg om folk som mistforstår mine lyder noen ganger. Jeg kjenner meg mest lykkelig og levende de gangene jeg har nytet øyeblikkene for det dem er verdt. Jeg er takknemlig for jeg kan kjenne på å ha passion i livet.

Uansett ja, det var godt å få litt maskulint energi rundt meg, og få litt av den der enkle tankemåten. 

Og ja vi damer trenger kanskje å lære litt av de gutta. Slutte å ha så mye greie at vi lager krøll for oss selv i hodet vårt, med alt mulig rart sånn egentlig.

Jeg har hvert fall bestemt meg å bremse ned noen hakk framover..

Beste tingen i verden kan ikke bli kjøpt gitt. Det er Kjærlighet. Jeg er så evig takknemlig for barna mine, familien, nære og kjente. Ja dere alle. 
Dere alle som gir kjærlighet og bare deler deres godhet. Dere er er unik hele gjengen. Takk for dere finnes. 

Jeg takker for jeg lever nok engang.

For så gleder jeg meg til å ha kanskje en smule mindre greier framover og være litt mer open minded om prøve nye ting.

Lag deg selv kjærlighetsfulle dager. Tusen takk for du var innom her og leste. Måtte du smile godt. <3


lykkelig jenta som fikk endelig igjen velge søppelmat til mat..















 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es