Jeg har brukt hele dagen på å fordøye at i dag forsov meg, jeg bestemte meg i går kveld, at jeg skulle hoppe ut av sengen når klokke ringer. Istedenfor skrudde jeg av klokka, snudde meg og sovnet igjen. Jeg har ikke forsovet meg på evighet egentlig nå, men i gjengeld. Har jeg fått gjort hel haug. Jeg har ryddet, grovt rydding heter det vel av skapene ute i gangen. Sortert og kastet haug av sko.Jeg trenger å få i orden pickupen min og fått tømt ut her. Jeg liker det ikke at det er så mye ting i fra 100 år siden og i tillegg til mine egne ting.
Men det har blitt mindre og mindre for hvert år da. Så jeg tenker at det minker jo om ikke like fort som jeg ønsker selv.

Uansett, prøvde å få i gang kantklipperen. Den var like herk som før å få i gang. Så jeg ga opp. Skulle ha levert den tilbake da jeg kjøpte den for snart 4 år siden. Men gressklipperen min er super. Jeg føler meg som Superwoman. Ikke så mye nå da, det var mer når jeg først flyttet inn og det var nesten 2 meter med høyt gress overalt her.

Jeg har fått klippet plen, den enne delen av tomten.

Vi har til å med besøkt farmor og Terje. Det var koselig, Adelina fikk snakket og lekt fra seg og fått bestemt hva som skulle være på bollene til å med. Vi var rundt i hagen. Det er så romantisk der at en kan bli kjærlighetssyk av mindre. Det er fantastisk vakker hage. Med all slags mulige blomster. Tror det er en av de fineste hagene her i bygda.
Fikk med oss ett par planter til å med som jeg plantet ut.

Ja selvom jeg forsov meg, så har til å med laget 3 blogg innlegg. Og reflektert over livet mitt og alle de miks signal jeg har sendt ut til universet.

Verden gikk videre, jeg fikk gjort endel mer enn planlagt. Så jeg døde ikke annet enn ego mitt ble litt oppgitt av meg selv…

Lag deg en deilig helg, jeg vet ikke om jeg rekker å skrive noe i helgen. Skal trossalt feire tantungen min på lørdag. Men jeg får se.

Lag deg en deilig helg hvor enn du er. Tenk gode tanker.. <3


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es