Eller jeg er vel ikke grådig, jeg har ikke sånn million klasse sko, men jeg elsker sko. Jeg har ALLTID elsket sko. Jeg tynnet skapet idag og kvittet meg med haug av sko. Men det er fortsatt “plassmangel” Altså jeg har kjempe stort plass til bare oss to.

Så jeg har funnet ut nå, at jeg trenger rett og slett face-lift på huset her. Det er så mye plass, men så dårlige løsninger. Veldig utdatert rett og slett. Jeg trenger rett og slett utnytte plassen for det som er verdt. Enn å ha 3 meter med takhøyde for så kan ikke bruke det til noe annet enn støv som samler seg…

Så dermed har jeg bestemt meg at jeg har ikke så mange sko, selvom det kan virke grådig og ha mer enn tærne en har på føttene. Men likevel..

Jaja det er ikke alltid like lett dette å bli så humle og bry seg mindre om materialistiske ting, for så ha slike menneskelig greie. Balanse er vel kanskje mest viktig enn å prøve å overbevise meg selv for jeg gjør ikke noe galt med å elske sko. Regner med jeg er ikke alene om å elske sko gitt.

Det å fortsette å være seg selv, mens en fortsatt driver og skaper den en er. Jeg tenker det er jo deilig egentlig, å “miste” seg selv litt inni mellom, for så skape noe nytt og bedre alene eller sammen med noen.

Jeg har alltid sett på meg selv som fugl tidligere, og følt meg til tider fanget fugl i lita bur. Bure har jeg vel skapt selv, eller gitt nøkkelen selv bort.
Så jeg tenker jeg er jo ikke bare fugl, jeg er jo så mye mer om jeg roer ned hodet og går i hjerte mitt og kjenner.

Takker ydmykt for kjærligheten jeg kjenner i dag.
Kjenner bryste vokser og flammer tent i hjerte chakra.
Jeg trenger å lære meg det at ekte kjærlighet finnes.
Kom med fred, kom med kjærlighet, kom med ærlighet. Kom med ønske om skape noe godt sammen.
Kom kjære gode Kjærlighet.

Dagens mantra for bli.
“Jeg åpner opp mitt hjerte og slipper inn Kjærlighet. Kjenner jeg vokser av å bli Elsket” Takk Takk TAKK!

Annonse !
Essanté Organics’ pHresh Coconut Lime Deodorant. #usdaorganic#organiccoconutoil #organiclimeoil #noaluminum #noparabensCertified USDA Organic, toxic free (no aluminum, no parabens)
3 month supply deodorant stick for men, women and kids
Fresh unisex scent, glides on smoothly, won’t stain clothes
For all-day fresh, pH balanced, detoxed, blemish free underarms
Supports: long lasting deodorized skin, skin health including rashes, lymphatic detoxification, immunity, cellular health, swelling, moisturizing, nourishing.
Ingredietnts: Organic coconut oil, orgainc copernica cerifera, organic arrowroot, organic shea butter, organic baking soda, organic coconut essential oil, orgnaic lime essential oil.
AVOID THE BAD:
NO Aluminum, NO Glycols (PEGs), NO Parabens, NO Phthalates, NO Triclosan, NO Oversized Container, NO Titanium Dioxide, NO Carcinogens, NO Neurotoxins, NO Hormone Disruptors, NO Dangerous, Harmful or Chemical Ingredients, NO Animal Testing, and NO Worries.!

http://www.essanteorganics.com/azadeh
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es