Det å skrive noe nesten hverdag gjør noe med en. Altså når det kommer til slike kreativ ting, å skrive noe eller tegne, male ja what ever, alt slikt. Det er ikke slik at jeg har alltid noe i hodet å skrive. Det er ikke slik at det går på autopilot heller. Uten å få betalt mister en nesten mote også snart..

Men jeg får bare begynne en plass. Endelig fant foreldrene mine ut hva tid jeg har bursdag på ekte!! haha
Eller rettere sagt faren min fant boka si der han hadde skrevet alle sine bursdager. Jeg humret veldig for det forandrer ingenting på noe av det som er i følge nummerlogi, nesten. Det andre er, når jeg først endelig etter 40 år går ut med en dato å forholde meg til. Så dukker det opp det endelige datoen, noe nytt å huske i tillegg. jaja Men jeg husker at moren min var ganske så bestemt på den datoen tidligere. Selvom jeg ikke trodde helt på henne da.

Så kjære gode vakre mor, jeg tar tilbake alt jeg har sagt i alle år. Jeg går ned på kne og ber om tilgivelse. 😉 Beklager for du måtte gå gjennom at du “ikke” husket din datters burdsdag. Beklager så masse at jeg har gjort stort nummer ut av det hvert år. Og jeg elsker deg like herlig mye. Men vi har hatt det nå litt morsomt likevel, tenk nå har vi ikke lenger denne diskusjonen å le av framover.  

Uansett så forandrer det ingenting. Jeg og mamman min bestemte at jeg skal feire bursdagen min hverdag i mars. Hele mars kan være bursdagen min haha.. så jeg kan ta imot bursdags hilsning hele mars jeg. Det er jo koselig det da. Selvom jeg får helt “hetta” og tenker svært nøye før jeg viser fram min bursdagsdato til “alle” på facebook for hvert år som har vært.

Egentlig har jeg hatt det så “åpent” på FB siste 2-3 år. Av en eller annen merkelig grunn, jeg har 4 forskjellige lister som jeg bruker til alt ettersom hvor mye jeg ønsker å dele av meg selv med dem jeg har på lista mi.
Det er bare siste året at nesten alle på lista kunne sett det meste. Jeg har lukket den veldig nå. Ikke helt slik som før enda. Men det blir vel etterhvert tenker jeg..

Nå skriver jeg bare ting for å skrive. Men samtidig, så er det kanskje noe å tenke på likevel for deg som deler mye av deg og dine med alle. 

Jeg er ganske så privat egentlig til å være åpen person.


Ellers håper jeg alt er bra med deg, sender deg lys og kjærlighet hvor enn du er. Ta godt vare på deg selv.
Stor god klem til deg.. <3

https://www.essanteorganics.com/azadeh


Annonse

Essanté Organics®, The Organic Living Company® 
SHOP / Baby Care

Essanté Baby Shampoo and Body Foam:
Safest, healthiest, most gentle, baby shampoo and body foam soap – so safe you can eat it! Hypoallergenic – best for newborns and sensitive skin.

Essanté Baby Lotion:
Use lotion after bath to lock in moisture and keep baby’s skin pH balanced. Supports cradle cap, rashes, & blemishes.

AVOID THE BAD & KEEP THEM SAFE FROM HARM:
Baby skin is up to 12 times more permeable than adult skin.

#SafestBabySoapEver
#LiveToxicFree
#EssanteBaby
#FunSafeBathFoam


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es