I dag har jeg bare egentlig stort sett kjørt, hadde to impuls kundebesøk som ikke ble noe av. Istedenfor havnet jeg på hovedkontoret til AEX
Det var jo litt moro da etter 3 år, endelig se hvor det egentlig er hen i verden. Men nå skal dem flytte på seg snart.

Uansett, jeg er full av hormoner i dag så jeg vet ikke om det kommer noe fornuftig her på bloggen. Det er jo egentlig deilig å tenke, våren. Endelig snøen smelter bort. Blir liv overalt til å med i kroppen. Det å våkne i fra vinter dvalen sin. Se lysere på livet og det som er. Vi er ganske så heldig egentlig, at det er kun vinterværet som er tøffest å takle her i Norden. Mest med tanke på det er nesten ikke sol da og kaldt.

I dag er det varmt, fuktig, Nydelig dag å kunne vært i senga og blitt der til en var ferdig kost med. Men jeg stod opp tidlig, gikk “Live” på facebook. Det var langt utforbi min komfort sone å gå live med healing session. Så en 20 minutter opplegg ble bare til noen få korte minutter. Jeg fikk total black out. Og glemte alt jeg skulle si. Det ble pinlig, og jeg kunne ikke bare logge av.
Men nå har jeg hoppet i det. Så neste gang går det bedre tenker jeg.

Nå sitter jeg ute og har kontor tid ute. I dag etter 3-4 dager barnefri endelig føler jeg kan gjøre ting slik som jeg vil. Ikke for jeg trenger å gjøre det for jeg er mamma. Det er nesten som ny verden. Ikke lenge til heller hun blir større og jeg kan være så pass fri. Men i mellom tiden nyter jeg faktisk nå at jeg kan være mamma hennes. Og være tilstede i hennes liv så mye jeg kan.

Det er noe med å ha kun en rundt seg enn 3 stk samtidig. En får helt annet tilknyttning. På god og vondt. Mest godt så klart, så godt at det gjør noen ganger vondt, for å være helt ærlig.

Egentlig selvom det er vist blogging som har blitt greia mi nå virker det som. Så har jeg fortsatt ikke helt slått meg til ro med det. Jeg ønsker fortsatt å skrive bøker. Selvom jeg har lært mye i denne korte/langen stunden. Jeg har vokst mye på denne stunden det er nå sikkert. Jeg liker det egentlig å stå opp tidligere, re opp sengen. Ha en plan for dagen. Jeg har begynt å lære meg struktur, og det er bra egentlig. Men ja jeg ønsker å lære meg mer.Kjenner jeg trenger å jorde meg enda oftere også. Det å holde seg i bakkekontakt nivå når en er ellers ganske så “flyende” ja det er kunst i seg selv. Men samtidig selvom jeg er til tider ganske så “flyenvde” så vet jeg hvor jeg står og hva jeg ønsker mer enn noen gang før i livet. Så da kommer det hvert fall noe godt ut av dette tenker jeg.

Det å forsette å ha visjon om en dag skal jeg bygge hjem til kvinner og barn, som har vært i dysfunksjonelle forhold. Der dem kan få riktig hjelp til å komme seg videre. Og drive med jordbruk om dem ønsker det. Og bo der samtidig og få all hjelp dem trenger, mens dem kan føle likevel at dem gjør noe nytte for seg.

Jeg tenker de aller fleste mennesker ønsker å føle seg nyttig. Altså at en er nyttig her for samfunnet. Uansett hvem en er her i livet. Vi aller fleste mennesker ønsker det å kunne skape noe godt, skape harmoni. Det en har fokus på, det blir det mer av en tiltrekke seg.

Jeg ønsker å kjenne meg komplett i min egen kropp.  Dermed tiltrekke meg mennesker som ønsker å se mine visjoner. Om ikke deler samme visjonene, men støtter meg i det. Jeg gleder meg kjenner jeg. Jeg gleder meg til mye egentlig. Jeg føler jeg begynner.å bli klar til så mangt og mye. Akkurat som batteriene mine er snart helt fulladet og er klar til å ta fart.

Det føles forresten ikke lenger ut som fritt fall ut i fra stup, det føles nesten som jeg flyr majestetisk som ørnen akkurat nå.

Jeg har tema følelser jeg skal prate mye om har jeg sagt, jeg trenger å tenke litt ut der og skrive litt ned. Kan ikke gå to ganger online for så få black out altså. Det kommer ikke på tale om. Også vente til kjeven er helt ok. Det gjør fotsatt vondt.

Lag deg en velsginet deilig dag vakre gode sjel. Godt å kjenne seg levende.

Og du

-tusen takk for akkurat du er i mitt liv.

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es