Elske marg og ben, hele den en var som liten, som ungdom, som voksen. Tilgi seg selv for alt mulig rart. Det meste er jo selvklart selvforskyldt på all slags mulig måter. Feks. En har blitt litt lenge i forhold som ikke var bra, eller sagt stygge ting til seg selv eller bare tiet stilt når en skulle kanskje sagt noe. Ja lista kan være så mangt og langt.

Jeg lærte noe fantastisk fint av min kjære Coach/Samtalepartner Hanne
For dere som er for nær bekjentskap med meg og ønsker helst å bruke annen Coach, så anbefaler jeg Hanne fra hele mitt hjerte. Hun har vært der for meg så mangt ganger siste 8 år. Hun er virkelig engel, himmel sendt gave. Så henne ønsker jeg å ta med meg videre i livet, jeg anbefaler deg det samme!

Uansett jeg lærte det å elske min indre barn og føre henne i mitt hjerte. Akkurat det verktøyet har blitt en av mine favoritter av alt jeg har lært meg hittil. Jeg er nok like verktøyfrik som en av de fantastiske forelesere fra OsloMet Marit Hartviksen.


Hvor var jeg egentlig, elske seg selv. Elske sitt indre ALT, slik at en ikke søker det i sin partner. Men heller to fullkomne voksne som ønsker nærhet uten å trenge å kjenne seg å bli kvelt av alt mulig usikkerhet. For en kan faktisk “elske på feil måte” en annen til det blir for mye rett og slett for partneren, å være sjalu er ikke noe god følelse.
Det å kunne elske noen slik det føles som frihet. Samtidig tryggeste plassen som er. Der en kan virkelig kjenne seg ivaretatt på sjels og emosjonelt plan. 

Usikkerheten en har i seg selv, gi den trygghet, si det går bra, jeg har deg. Jeg har ALLTID ryggen din. Gi seg selv rett og slett trygghet. Vi trenger å være vårt eget bestevenn. Gi seg selv kjærlighet der det trengs. Det å være tilstede i sitt eget liv. Å være tilstede i seg selv og bare bli bevist på seg selv, der og da. Hvordan det er å være deg uten å sette noe navn på det du kjenner og føler. Bare være i følelsen rett og slett.

Jeg blir hvert fall veldig salig, takknemlig for hver gang jeg har slike “ritual” runde. Det å kjenne seg humble for en lever og kan gi seg selv lov til å føle. Det er befriende følelse, det å gi slipp på ting en har gått og bært på alt for lenge noen ganger.Men samtidig gi seg selv lov til å kunne kjenne på følelser som savn og lengsel. Vi er da alle mennesker likevel..

Slike elske seg selv metoder/verktøy er så klart for helt normale situasjoner, om du går gjennom sorg, traume og hjertesorg så vit at alt du føler da er ganske så normalt. Men det kan jeg ta en annen gang.

Så da har jeg sittet så pass lenge med mine følelser i dag at jeg har fått til å med reflektert endel rundt det også.

Og etter du har sittet med følelsene dine og kjenner at du har gjort ditt, setter du på god musikk og danser litt. Klapp deg selv på skulderen. Du overleve og vel så det en runde med sjølvask gitt. 😉


Jo mer du blir kjent med deg selv, jo mer blir du bevist på deg selv, dine behov. Dermed blir du også mer bevist på menneskene rundt deg. Altså på en positiv måte da.Jeg kjenner jeg trenger å senke på skulderene mine, invitere kjærlighet, tillit og trygghet inn. Gi slipp på alt som tyngder meg og ikke gjør meg godt å ta med videre i mitt liv.
Jeg trenger å flørte litt og være litt mer leken. 

Jeg ønsker bare å være glad og se lyst på livet. Kjenne glede i meg selv og kjærlighet i meg selv. Kjenne lysten til å kunne leve, kunne se og nyte hvert øyeblikk jeg puster.
Jeg ønsker å være i Kjærlighet, Så mye at jeg kan ose det ut til folk rundt meg. Være rett og slett Kjærlighets Gudinne.

Det tenker jeg jeg har lyst å være. Å skape Kærlighets Gudinnen i meg selv. Kanskje du trenger å skape deg Kjærlighets Gud/Gudinnen?

Tenk da når slike sjel som oser av lyst og kjærlighet til å leve treffes. Det kommer til å med lyne i fra himmelen.

Dette er ikke jeg er ute etter ny mann annonse altså, jeg er singel/separert ja. Men hjerte mitt er veldig opptatt…

Takk vakre deg for du er innom her og leser, lag deg selv deilig kveld/dag/morgen hvor enn du er.

Jeg gir deg en kjempe god deilig lang bamseklem og har kjempe lyst på en i retur..

Takk nok engang du er innom og leser her hos meg. Jeg blir svært så takknemlig for alle tilbakemeldinger jeg får. Beklager det tar tid å få svar i fra meg. Jeg prøver å svare så fort jeg kan.


Jeg har bestemt meg

Å forholde meg til

-Kjærlighet

Alt annet er slitsomt..

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es