For andre gang da samme plass, første gangen gikk det så dårlig. Egentlig, jeg var fortsatt dårlig, det var torsdagen da jeg hadde etterlyst jenta mi og jeg var fortsatt svimmel pga smerter. Jeg svingte kjapt bare hjemmeom pakket ut bilen og pakket bilen dro med smerter. Uansett denne gangen var jeg smart. Persere vi snakker gjennom magen vår. Så hva en mening dette blir, så får vi bare vente å se. Jeg ser invistering uansett.

Det var egentlig digg å gå ut litt, søsteren min er små snurt på meg enda for jeg tok meg frihet og meldte henne inn. Men hun vet jeg kun tenker hennes beste. De få forretnings ideene jeg har kommet med, så har det funket veldig bra for henne. Selvom det ikke ble godt mottat da heller. Men uansett, jeg tror jeg har halvveis frelst min søster alt.

Jeg tenker får jeg med meg moren min, og søsterene mine på dette, så kan jeg bli beste selgeren ever. haha Men det er jeg altså ikke, jeg er veldig fin til å ha med på møter og slikt, men til salg er jeg dårlig gitt. Med tanke på jeg gir vekk mer enn jeg selger. Men ja jeg har 2 søstere som er født til å selge, så har jeg ei som er kjempe smart til regnskap og firma ting.

Moren min er jo har vært min aller største kritiker, men så min aller største heiagjeng. Hun er tvers gjennom bare god, all den kjærligheten hun ga til meg i Iran før vi havnet i sårbar situasjon. Jo eldre jeg blir jo mer respekt får jeg for mamman min. Hun er virkelig min Heltinne. Alt hun orker og gjør. Jeg er uendelig glad i deg kjære gode mamma min. Om jeg kunne halvparten av alt du kan. <3

Jeg hadde en veldig fin dag, hentet til å med babyen i fra Dr. Eple. Den hadde vist magisk vis blitt kurert, men funket vist med alt annet utenom de 3 mine blåtann høytalere her hjemme gitt. Men det er nå greit. Jeg har telefonen som kan spille musikk i fra.Glemte helt det jeg skulle egentlig skrive om, jeg tenkte litt smart denne gangen, tok jeg med meg noe annet fra Essante enn disse grønne fornuftige å drikke på. Og fristet min kjære familie med god lukter av Essante Organics Spa samling, og så klart med mat. Drog og handlet inn alt jeg kunne av deilig økologisk, noe vegansk og litt elg speke da. Gikk kjapt på kjøkkenet og tilbredte det som var. Det ble faktisk kjempe digg, alt ble spist nesten. Skulle ha lagt igjen til dem som ikke spiste, jeg glemte det helt. Jaja neste gang..

Mamman min hadde jo kjøpt inn “Det Søte”. Så da føltes det nesten som en av Persisk rituale feiring. Vi Persere elsker å feire alt mulig rart. Så dette føltes nesten som feiring enn kundebesøk.
Det minnte meg på at jeg trenger å gjøre slikt oftere med foreldrene mine. Og ja alle dem jeg er glad i egentlig. Vi vet virkelig aldri hvor lenge vi har hverandre her.

Uansett nå ble jeg sulten igjen. Blir sen middag dette. Rart egentlig når lille jenta mi ikke er hjemme, jeg føler jeg gjør noe galt når jeg er oppe og gjør og spiser det jeg har bare lyst til. Nesten som det er kriminelt å være for seg selv. haha
Det er digg altså, jeg setter stor pris på det. Jeg tenker jeg og Adelina er heldig som har en så snill pappa Hilmar hos oss.

Nå trenger jeg mat før jeg ramler i sammen her.


Jeg ønsker deg en velsignet dag, måtte du kose deg hvor enn du er,
-og jeg
 gleder meg til å se deg igjen.

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es