Deiligste, beste fullmånen ever. Med tanke på så myk det føltes. Nesten som jeg følte jeg ble pakket inn i bomullsdott. Så mye som driver enda og gir slipp. På en fantastisk myk måte.

Jeg tar opp hendene og sier takk Takk TAKK TAKK. Så mange ganger jeg kan. Nok engang.
Sender kjærlighet i øst og vest. Velsigner oss alle. Mens jeg ønsker denne dagen/kvelden skal vare enda lenger..Det er godt å se at så mange rir nå på denne gode bølgen. Det føles som frihet. Godt å strekke seg og senke skulderen.
Jeg tenkte å nyte denne dagen helt.

By the way, jeg så på Madonna på youtube I går, jeg skjønner ikke oppstyret. Mange som skrev dem er skuffet over henne. Jeg trenger å riste på hodet, hvis dere noen gang står på scenen i hennes alder og synger en sang dere har sunget millioner av ganger foran millioner av mennesker, i minst 30 år. Uansett, jeg elsket sang nr 2. Fantastisk Madonna, imponerte meg veldig. Du er RÅ, ser SMASHING og FANTASTISK UT! Fantastisk budskap.
Spol fram 2 timer 56 minutter.

Lag deg kjærlighetsfull dag & Elsk deg selv for den du er ~<3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es