Tenkte på det for litt siden at det er lenge siden nå. Synes det var underlig siden jeg har gått gjennom så mye rart. Eller det har vært ganske så selvforskyldt. Så jeg tar ansvar for det hele, at jeg satt meg selv i slik situasjon som jeg gjorde økonomisk og hodebry.

Men anyway, kjente ble dypt rørt jeg og fikk frysninger over hele meg da jeg oppdaget det nå.
Altså jeg har hatt engel besøk gitt. Er vist fult av bitte små engel støv/glitter i hele kroppen. Det er helt annerledes glitter enn sånn vanlig glitter. Det går ikke bort når en tar på. Åhhhh takk TAKK TAKK TAKK!!! Dette var godt å se. TAKK!!!! Evig takknemlig for å bli passet på.

AMEN!! 😀

Ha en fantastisk fin 17 mai og deilig helg kjære gode vakre sjel <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es