Føles som jeg har fått massiv healing, føler meg faktisk mye sterkere og roligere til sinns i dag enn det jeg har vært siste uken.
Sovnet tidlig i går også, selvom jeg sovnet på dagtid mens jenta mi var hos en venn etter barnehagen. Sov da i 2-3 timer på dagen. Men likevel så sovnet jeg rundt 21/22 tiden med haug av krystaller rundt meg, og holdt rundt store puta mi og våknet ikke før klokke ringte for andre gang. Eller jeg har vist blitt flink til å vandre i søvne på natta for tiden. Så jeg var oppe midt på natta en liten kjapp runde.

Jeg har sovet endel mer enn hva som er vanlig til å være meg for tiden, hver gang i senere tid før det blir hektisk rundt meg, har det blitt at jeg sover mye. Jeg har ingen aning om hva som kommer til å bli så hektisk siden jeg har sovet så mange timer i døgnet. Men jeg gleder meg til det uansett. Kjennes ut som noe stort noe. 

I går fikk jeg endelig plantet noen poteter og spinat, har allerede erter og gressløk. Skulle gjerne ha ordnet større grønnsaks hage. Men jeg trenger å sette meg inn i ting og tang før jeg gjør område større og lager mer ansvar for meg selv. Dessuten med alle de tusen ballene jeg har i luften til tider. Så jeg trenger å gjøre ferdig en prosjekt om gangen nå før jeg setter i gang og skaper mer jobb for meg selv. Selvom hage ting føles som glede enn jobb da.

Jeg er egentlig verken healing klar eller klok/vis klar til å skrive noe om noe som helst enn hverdag for øyeblikket. Men jeg trenger da ikke å være så hard med meg selv. Første dagen tross alt på en uke jeg føler meg noe lunde tilbake til meg selv. Selvom jeg er fortsatt i sånn Slow Motion modus. Nesten som jeg har ikke hatt noe kontakt med meg selv i hele tatt. Det har vært veldig intens uke på all slags mulig måter som jeg ikke ønsker å skrive om i hele tatt. I tillegg alle de intens drømmene som har vært. En kan bli satt ut av mindre.

I dag tenkte jeg å meditere mest mulig, jordet meg selv også drikke mye alkalisert vann, forresten etter jeg begynte med grønne pulveret (Earth Green) og riktig ph i vann, så har kløen jeg har hatt siden januar blitt mye bedre. Jeg trodde det var pga barbering jeg klødde, men det var det tydeligvis ikke.Nå har jeg bestemt meg at det trengs lettere til sinns epoker framover. Dermed begynte jeg allerede i går med “hjernevasking” altså tankens kraft!
Nå trenger jeg å tiltrekke meg de tingene jeg ønsker å ha i mitt liv for å kjenne meg i riktig spor i livet. Rett og slett Tillit og Glede.

By the way har tenkt å ha “hage home party” her hos meg med Essante Organics sine produkter. Hadde tenkt allerede neste uke. Men i følget været så skal det være kaldt og våt igjen. Så det blir lite aktuelt. Men følg med plutselig dukker det opp invitasjon på FB. Det blir nok bare damer jeg inviterer over denne gangen.
Lag deg selv en deilig dag og la oss bare være gode med hverandre <3
 
 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es