Egentlig aner jeg ikke hva jeg skal skrive i dag. Var hos tannlegen i går, fikk så mye skryt av tennene mine. Fortsatt null hull. Visdomstennene mine var ikke i så dårlig kvalitet som jeg trodde heller. Så det er jo bra, jeg slipper å trekke dem ut. Jeg vil ikke mer, jeg nekter.. ;p
Tok vekk endel tannstein og sånt da. Føler meg rett og slett voldtatt i kjeften. Ikke at jeg har noen gang blitt voldtatt og kan uttale meg om hvordan det er. Men ja…

Såret etter visdomstanna hadde jo ikke grudd enda, hovent var det så hun pratet om å sette sprøyte for å trykke på såret. Bare jeg hørte ordet sprøyte så trengte jeg å kvinne meg opp og gapte så høyt jeg kunne. Så jeg slapp heldigvis sprøyte. Men det var smertehelvete fra annen verden.

Nå er jeg lei, lei av smerter. Det gjør meg fysisk og psykisk svak. Jeg kjenner jeg tåler ikke stort. Har allerede tatt kvoten for paracet inntak for i år og vel så det. 4 piller har jeg fått i meg i løpet av 1 uke. Det er ikke bra!

Jeg tar trossalt ikke pille for alt som er ille.

Haug av jobb står igjen, husarbeid står igjen, motivasjon til blogging står igjen. Men jeg har vært aktiv på Instagram da. Det er morsomt, men tidskrevende.

Jeg har null energi til annet enn kjærlighet og tillit. Jeg trenger det mer enn noen gang før. Jeg er virkelig helt tom nå..

Tenkte å været super ego framover og bare sende meg selv healing til jeg føler meg bedre.

Lag deg smertefri dager med healing og kjærlighet og send noe hit er du snill og grei.. <3


 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es