Først og fremst, trenger en assistent snart med sosialmedia hvert fall på Instagram. Selvom det er morsomt, så tar det tid og energi. Glad for app som viser hvem som avfølger, men å kommentere og slike ting, for å bli oppdaget og få seg følgere tar tid..

Det andre er jeg har aldri før vist hvordan det er med tannverk, i følge tannlegen i mine yngre dager så sa hun at jeg var født under lykkens stjerne, når det kom til tennene mine. ( bank i bordet, konamo bekharonam) ?

Så jeg kommer til å forstå mer når folk snakker om tannverk. Det gjør vondt å slikke på tennene til å med. Men det ble ikke så gale som stakkars tannlegen trodde. Hun var forresten super flink og god. Passet på at jeg pustet og kom med våt klut på pannen min hele tiden. Jeg fikk verken blåmerker eller blødning som hun var redd for det skulle bli. Så da er det bare være tålmodig med denne healing tiden.

Var og leverte Mac tilbake igjen for samme feil. Egentlig har jeg utsatte det, den ble ødelagt nesten samme uken som jeg fikk den tilbake sist. Men det gjør ingenting. Tenkte å bruke kontoret oftere framover uansett.

Men ja jeg er redusert i dag. I morgen skal jeg på sjekk hos tannlegen. Så håper jeg hun sier null hull. For da kan jeg feire at jeg har aldri hatt hull i mine tenner. Men jeg mistenker noen små hull. Vi får se Hehe ja jeg har en kjempe greie når det kommer til mine tenner.

Altså når en er født så heldig med sine tenner, så er det viktig å være smart og ta vare på sine tenner også, tenker jeg da. Eller viktig er det uansett.

I mellom tiden drikker jeg Shake og tar min grønne boks fra Essante Organics på alvor. Ta kontakt om du ønsker å vite mer.

Lag deg selv en deilig dag, ny uke nå med mange nye muligheter. ~<3

og du, følte du det jeg følte? Jeg klarte ikke å holde ut mer, alt som var , alt jeg kjente, følte og hørte…

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es