Vi er Alle Velsignelser for hverandre, her på denne Jorden.

Vi kan egentlig være både det og det andre, men jeg ønsker å velge at i denne livsreisen nå framover, er jeg i flow med Universal Kjærlighets energi. Der alt som er ment for meg finner min vei, når jeg viberer høyt så skjer ting i sin beste mening.Det å gi slipp, og være bare Her og Nå i Nuet.
Jeg anbefaler virkelig, og tenker at alle trenger å lære seg Mindfulness. Egentlig slike ting skulle Vi ha lært i fra barneskolen. Å lære barna å gi slipp på tanker og byrder. Bare være tilstede i sin egen kropp, og bare puste. Legge merke til sansene sine. Bare være i ett med alt som er. Tenk det hvor mange friske voksne blir det ikke av slikt lærdom tidlig i barndommen. Det er egentlig en nydelig verktøy å lære seg.

Det å ha tillit til det som er, gi slipp på byrden på alt som en skulle helst ha gjort i går, gi slipp på å trenge det å presse fram resultater. Heller ha troen på det er en mening med rollene til Alle, vi som er født her nå denne tid sammen. Vi Alle er Gudsbarn og velsignelser som er sendt for å skape noe bedre sammen. Det å ha tillit og troa på nettopp dette er riktig veien.

Essante OrganicsJeg tenker det er nå godt at ting skjer, at en trenger å ta en titt innover seg selv, for så ta en titt på utsiden igjen. For så bare ha tillit til det en Vet selv og kjenner i hjerte som føles rett og riktig. Vi er alle hverandre sine håp, vi er skapt for kjærlighet og harmoni og glede. 

Jeg har gått med tunnelsyn, bare fokusert på healing til meg selv. Tatt mye av Earth green og ph balansert kroppen min. Så dermed har jeg fått reflektert endel på store og små ting, jeg har tenkt gode tanker. Så jeg kommer nok til å skrive mer om det annen gang. Akkurat i dag passer det ikke helt inn her.

Jeg er så takkenemlig for alle menneskene som er rundt meg nå. Jeg er så glad for dere er der Alle sammen på hvert deres måte. Jeg er takkenemlig for alle de som krysset min vei og gjorde meg til meg. Jeg har nok engang tilgitt og sendt kjærlighet. 

Ikke at jeg har fått noe unnskyldning for de siste 8 år. Men jeg tenker at det er viktig å ikke skape fengsel for seg selv, i sitt eget hodet. Peace of mind og Kjærlighet er mye mer riktigere for meg enn å være bitter for andre sin handling.


I dag har det endelig vært kvalitetstid med jenta mi. Jeg spilte tydeligvis superhelt da jeg etterlyste jenta mi hjem dermed gikk på kjempe smell. Men nå har hun vært tilbake i fra pappa siden sent i går kveld. Dem var vist på langtur igjen. Det er nå godt dem kan kose seg sammen å finne glede i hverandre sin selskap tenker jeg da. 🙂

Det blir bare litt kort her i fra i kveld. Bare for å si vi lever.
-Og du jeg er virkelig glad i deg. <3

“Jeg tar imot med glede &

gir videre med glede»

Lag deg selv en deilig tid, med mye kjærlighet & tillit. <3

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es